Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 20:13)
prie ko cia chalevcike? doh.gif dovana gali buti ramunes is pievos surinktos, cia kiekvienas galvoja pagal savo sugedimo lapisni. Esme ne dovanu ar pavaisinimu prabanga, esme kiek vyras rupinasi moterimi, kiek atsiliepia i jos norus pageidavimus, ar pvz kai jai salta pasiulo savo svarka , ar nuperka arbatos, kad susiltu, ar nemato ir nekriepia demesio...cia nera jokio intymumo toje stadijoje, tik pazinimas vieno kito ir tiek. Kaip burys draugu, o is ju, kuris geriausiai tinka ta ir isisrenki ir tada bendrauji kaip pora, retai, kas susituokia su pirmu gyvenime pamatytu vyru ar ne? renkasi zmones gyvenime tai kam su vienu po viena laika gaisti is kar bendrauji su visais, kas tik atkreipia demesio ir is ju burio issirenki, su kuo jau bendrauti rimtai. Taip nereiktu permiegoti su buriu vyru, nereik ptuatirti nusivylimu, nebutu isirusiu siemu, paliktu vaiku ir t.t.

Pas tave kazkoks iskreiptas mastymas i vyriska gimine. Kokie draugu buriai? Ne visi vyrai draugai yra/ gali buti partneriai. Tu visa vyr gimine iskart suvoki kaip partneri.
Nereikia ir intymumo. Jei mane mergina kazkoks bernas, jis man patinka, mes kaip ir pora, kviecia kavos, geles, pasimatymai, malonios smulkmenos, tai as jau kitu frontu nei su niekuo kitu nevarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 13, 09:38)
Drįsčiau paprieštarauti. Šiais metais išvariau su 20 merginų vandeny murgdytis. Švedės, suomės, estės, australietės, čilietė viena buvo, latvės - toks ryškus internacionalas. Kadangi mes praleidome ten 10 dienų, prieš tai visų užklausė apie mitybos įpročius. Buvo nemažai veganių, vegetarių ir visvalgių. Nu neėdėm mes viena kitos, nepiršo niekas savo pažiūrių ir nuomonių. Buvo nerealus vaibas, toks bendrumo jausmas, toks vienos kitos palaikymas. Džiaugsmas dėl menkiausio išmokto triuko.
Čia kažkokia pelkė. Teisingiausios, geriausios ir protingiausios.

Manau, kad tai dėl to, jog jos jau seniai vegetarės ir ,....ne iš LT smile.gif Mano dukterėčiau bžvegetarė n metų, gyvena ne LT seniai, bet ji niekad atvykusi neaiškina, jokių pretenzijų, nieko, sportuoja sau, valgo kaip jai atrodo gerai ir tai nekelia jokios įtampos niekam. o čia, matyt, išties prasčiausi vegetarizmo atstovai susirinko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 09:44)
Manau, kad tai dėl to, jog jos jau seniai vegetarės ir ,....ne iš LT smile.gif Mano dukterėčiau bžvegetarė n metų, gyvena ne LT seniai, bet ji niekad atvykusi neaiškina, jokių pretenzijų, nieko, sportuoja sau, valgo kaip jai atrodo gerai ir tai nekelia jokios įtampos niekam. o čia, matyt, išties prasčiausi vegetarizmo atstovai susirinko  unsure.gif

Pavyzdžiui niekas nesijuokė ir nebaksnojo pirštu. Aš visada gaudavau savo maistą, gamintą atskirai man ir visada virtuvė žinojo, kad yra viena kuri grybų nevalgo. Visos gaudavo su grybais, aš be.
Viena buvo kuri netoleruoja laktozes, jokioje formoje. Gaudavo viską be jo. Ir niekas nelindo, niekas neaiškino.
Rytais būdavo joga. Ne man, na negaliu pakęsti. Bet po didelio fizinio krūvio - raumenis reikia pramankštinti. Begdavau viena. Visos jogoje, aš aplink bėgioju miškais.
Buvo pora, dvi merginos kurios kartu gyvena daug metų. Visoms dzin.
Man buvo prasidėjusi migrena. Skaudėjo taip, kad galvojai numirsiu. Pirmą kartą gyvenime. Vaistų mergos lėkė į miestą artimiausia.
Ėjom darėm palaikėme patarimus dalinome ir klausdavome.
Stovyklos tokia aura, kad norisi grįžti dar ir dar, ir dar.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 09:44)
Manau, kad tai dėl to, jog jos jau seniai vegetarės ir ,....ne iš LT smile.gif Mano dukterėčiau bžvegetarė n metų, gyvena ne LT seniai, bet ji niekad atvykusi neaiškina, jokių pretenzijų, nieko, sportuoja sau, valgo kaip jai atrodo gerai ir tai nekelia jokios įtampos niekam. o čia, matyt, išties prasčiausi vegetarizmo atstovai susirinko  unsure.gif

nu ir kvailai naivi tu biggrin.gif
gyvai paprasčiausiai žmonės elgiasi daug santūriau, visų pirma iš mėsėdų pusės mirksiukas.gif niekada nesulaukiau jokio blogo komentaro veganizmo tema į akis, tai kodėl turėtume tada pyktis? Žmonės patys pasidomauja, pasidomauja ir tiek. Niekas nepuola kažkokių komentarų mėtyti kaip forume: tai tu nudurnėsi, tau pritrūks ten to ir to, tai tu dabar žmones ėdi ar pan.
Tieisog, ir kvailam aišku, kad forumuose žmonės peržengia ribas, o gyvai tą daro labai retas.
Use your brains 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 13, 09:55)
Pavyzdžiui niekas nesijuokė ir nebaksnojo pirštu. Aš visada gaudavau savo maistą, gamintą atskirai man ir visada virtuvė žinojo, kad yra viena kuri grybų nevalgo. Visos gaudavo su grybais, aš be.
Viena buvo kuri netoleruoja laktozes, jokioje formoje. Gaudavo viską be jo. Ir niekas nelindo, niekas neaiškino.
Rytais būdavo joga. Ne man, na negaliu pakęsti. Bet po didelio fizinio krūvio - raumenis reikia pramankštinti. Begdavau viena. Visos jogoje, aš aplink bėgioju miškais.
Buvo pora, dvi merginos kurios kartu gyvena daug metų. Visoms dzin.
Man buvo prasidėjusi migrena. Skaudėjo taip, kad galvojai numirsiu. Pirmą kartą gyvenime. Vaistų mergos lėkė į miestą artimiausia.
Ėjom darėm palaikėme patarimus dalinome ir klausdavome.
Stovyklos tokia aura, kad norisi grįžti dar ir dar, ir dar.

Pasiimk kartu mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 08:57)
gyvai paprasčiausiai žmonės elgiasi daug santūriau, visų pirma iš mėsėdų pusės mirksiukas.gif niekada nesulaukiau jokio blogo komentaro veganizmo tema į akis, tai kodėl turėtume tada pyktis? Žmonės patys pasidomauja, pasidomauja ir tiek. Niekas nepuola kažkokių komentarų mėtyti kaip forume: tai tu nudurnėsi, tau pritrūks ten to ir to, tai tu dabar žmones ėdi ar pan.
Tieisog, ir kvailam aišku, kad forumuose žmonės peržengia ribas, o gyvai tą daro labai retas.
Use your brains 4u.gif

As jau buvau ikelusi nuoroda kur Toronte veganai susirinko su plakatais pries restoraneli.
Yra veganu, kurie eina ir ziaugcioja, ziobcioja zmonem valgantiem mesini patiekala.
Kazkokioj saly veganas nusove mesos pardaveja.
Tai kad vyksta ne tik forume.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 10:07)
As jau buvau ikelusi nuoroda kur Toronte veganai susirinko su plakatais pries restoraneli.
Yra veganu, kurie eina ir ziaugcioja, ziobcioja zmonem valgantiem mesini patiekala.
Kazkokioj saly veganas nusove mesos pardaveja.
Tai kad vyksta ne tik forume.

extremalių durnių visur pilna.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 09:09)
extremalių durnių visur pilna.

Tu taip pabijotum paziobciot viesai, marmen greiciausiai gautum, todel ir varai forume.
Bet given manau laisvai galetu paziobciot ar pavekt prie mesavalgio lekstes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 10:14)
Tu taip pabijotum paziobciot viesai, marmen greiciausiai gautum, todel ir varai forume.
Bet given manau laisvai galetu paziobciot ar pavekt prie mesavalgio lekstes.

Ne dėl baimės, man neleistų vidinė kultūra taip elgtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 09:59)
Pasiimk kartu mane  biggrin.gif

Žinant tavo “tarakonus”, 20 mergų ant kranto tave bandytų į vandenį įstumti biggrin.gif
Drąsiai varom, tik spalį išskrendam jau pilnu sąstatu. Turkijoj prie balos.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 13, 10:21)
Žinant tavo “tarakonus”, 20 mergų ant kranto tave bandytų į vandenį įstumti biggrin.gif
Drąsiai varom, tik spalį išskrendam jau pilnu sąstatu. Turkijoj prie balos.

biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif oi aš vis dar bailė unsure.gif supratau, kad turiu fobiją, tik nzn kaip ji vadinasi, bijau nestabilumo. Sporte tas pats, baseine, negaliu nieko padaryt jei matau, kad gali būti nestabilu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 09:57)
Use your brains 4u.gif

Sakoma kad edi zmones, kai pradeda aiskint kaio gyvent kitiem, ka valgyt ir kad nuo mesos greit mirs. Va tokie aiskinimai uzknisa ziauriai biggrin.gif nors pries veganizma nieko neturiu visai, tikiu, kad anie gali taip pat sveikai maitintis arba taip pat nesveikai.
Atsakyti