Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ir vel jos riejasi rolleyes.gif Kas turi virti galvose istisai, tai nesuprantu.
Ot 'gerus' gyvenimus turit tai joptvajmat
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 07:46)
jo, ta Ieva man pasigailėjimo verta. Įsivaizduok, ji veganė,

Ji vegetare, todel man simpatiju nekelia. ak, kaip veganai nemegsta vegetaru biggrin.gif
jau tada mums, veganams tokie, geriau tokie kaip Burbanti ar Idomucia.
o pagalvokit kodel?

Dažnai matausi su Ieva, esam pažistamos ax.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 12, 19:32)
Ot 'gerus' gyvenimus turit tai joptvajmat

jo, aš tai tikrai "gerą' turiu. nespeju net parašyt, ketinau vakar vakare, nespejau. šiandien ryte ketinau- bet ex meilužis pusryciu isipraše...
ir db vos paskaitau jus...

nesuspeju su jumis, mergos. su jusu intensyviu, internetiniu gyvenimu.
nežinia, kiek pavyks pabendrauti normaliai...

bet pasiilgstu jusu. kartais jusu kvailu pašnekesiu. juk pagalvojus, esat gyvi žmones, kakojat, kvepuojat, gal tikrai kam gero padarot. wub.gif

suprantu, draugiu neturite, vat Iš-Šviesos tik Ltv grižus bendrauja pa dušam....

tiesa, ar klausimas. del baldu neatsaket. (tik Mylimuke su Cambala.) ar negaila jums keturzenklems sofoms skirti, ir tt. bet tiek to.
taigi, klausimas. ar svenciat kaip gimtadienius, ar bent jubiliejus? ar galvojat - nereikia, kas pasveikins, tas....

p.s Iš_Šviesos, KT pagrinde skiriami hormonu suregulivimui, ypac, kai skausmingos ir gausios menesines, mano drauge nuolat susirietus lovoj guledavo, guli ir sese, ir kitos iki šiol - bet KT tuo paciu sukelia labai daug negeru dalyku, taigi - labai viskas individualu. keista, kad tu - prie mokslo, o tikrai "netiki", kad KT turi itakos nevaisingumui, juk KT ta ir daro - šie hormonai moteri daro nevaisingą. menesiai is menesiu.
Montekrista - vat greit atsistate, bet ne visos. ir nevaisingumu daugeja. ir ne vien del vyru bedu. taigi. kame tumet priežastis?
ai, tiek to jau.
sakau, savo dukrai nuo 15-16metu nesiulyciau gerti KT. nores vaiku tik 32??? isivaziduoji, kas ten pas ja bus gimdoj?
ar tu bent fiziologiskai gali matyti tokios merginos gimdą? aš jau dabar ją matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 rugsėjo 2019 - 20:52
[quote=given444,2019 09 12,

Tu daug ką matai biggrin.gif dukrai prezervatyvai bus būtini, juk turės būti saugi ne tik nėštumo
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 13:27)
taip nusižeminti, kad padėėėk, neturiu pinigų....

niekad nesu pati prašius.

pas mane kita problema. nesu turejus daugiau uz mane uzdirbancio. aisku, man visiap budavo periodais. bet pastaruosius tris metus - labai gerai.
tai ką daryt?
ką daryt mano kitai draugei, buv .direktorei? jos visi gyvenimo vyrai - inteligentiski, charizmatiski , faini, bet uzdirbdavo uz ją mažiau.
o ji, irgi, sumani, labai mokanti pinigus pritraukti, negi jai reikejo kokio Fordo ieskotis? nert iš Lietuvos?
tai štai.
drauges mane primoke nebeatsisakineti, net menkus dalykus priimti iš vyru (nes mano energija visą gyvenimą buvo labai nemoteriska, aš tokia -kaip bachuras visada, visada fule, kelnes, visada remdo 2, bernus patiesdavau kieme, padnoskes statydavau vaikysteje, paskui apskritai, kaip ksena, tokia stipri, tai gal matomai ir sutraukdavau "finansiškai ne tokius rich" vyrus. jie niekad nebuvo alfonsai, buvo fiziskai stiprus, ir ne memes, ne flegmos, bet jiems su pinigais nebudavo rojus.)

ir as ilgai pastarąji penketą metu (tarkim) mokiausi buti "moteriska", mokaus nebūt išdidi.

nes iki tol....vis ta puikybe (juk altruistai yra egoistai), arba tas "motinos tereses sindromas".
savo laiku mano meiluzis lb gerai uzdirbo, 4kart tiek, kiek eilinis zmogelis, db yra kaip yra, laikai pasikeite. uždirba jis mažiau už mane, bet laiks nuo laiko man pasiulo pinigu. kas iš to, sako, kad aš tau nupirksiu, kas tau netiks, ar mes kartu nueisim, tu parodysi pirštu, ir aš nupirksiu. smile.gif tai pati ir rinkis.
juk iš esmes - pinigai tai dovanos. smile.gif
o dabar gal labai negražu bus, bet parašysiu: tokiu dovanu esu net brangesniu draugems dovanojus, bet cia tik tam parasau, kad Montekrista negalvotu, kad meiluzis man kosmines sumas nuleidineja.

nesureiksminu tu pinigu, nei savo, nei kitu.
niekad nežinau, kiek ju bus už pusmecio, ar kitais metaia.
bet su vyrais db mokausi buti moteriska, ir tiek. neatsisakineti net menku dovanu.
nes gi visad "man nereikia", "man nereikia, baik juokus", - is manes girdedavosi.
o paciai lengva kitiesm duoti, žiauriai. bet db jau senokai kitaip gyvenu.
o anksciau: man gi jokio skirtumo nebuvo, kam duoti - juk zmogus, neziuri, vyras ar moteris.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 12, 14:39)
<p>Bet tai iš kur jums laiko ir sveikatos šitiek veltis?</p><p>Pavargau,kol suskaičiau.</p>

tai man irgi taip būna.... biggrin.gif

mes ne tu vibraciju.... ax.gif biggrin.gif

bet ir aš isiveliu, savo stiliumi.
bent jau ne kasdien. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 rugsėjo 2019 - 21:12
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 21:08)
Ar studijuodama negyvenai, nevalgei pas tėvus?

siaubas, žmogau. Lietuva ne tik Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 12, 21:47)
taigi, klausimas. ar svenciat kaip gimtadienius, ar bent jubiliejus? ar galvojat - nereikia, kas pasveikins, tas....

FB istryniau GD tai niekas ir neatsimena.
Tik MB, bet kokia cia svente, jei toks gyvenimas beviltiskas
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 12, 21:47)
tiesa, ar klausimas. del baldu neatsaket. (tik Mylimuke su Cambala.) ar negaila jums keturzenklems sofoms skirti, ir tt. bet tiek to.

kažkada nemėgau, bet dabar galvoju taip: blyn, gi kiek žmonių jauni miršta, norėtų sulaukti vis daugiau ir daugiau metų, norėtų gyventi, bet jų nebėr. Todėl mėgstu dabar savo gimtadienius. Gana anksti ryte gimusi esu, tai keliuosi kaip štykas ant gimimo biggrin.gif
Dėl baldų, tai mB dizaineris pas mus, aš nelabai kišuosi. Man bile patogūs, o išvaizda man visokia patinka. Aš labai išranki esu tik smulkesniams, visiškai asmeniniams daiktais kaip rūbai, telefonai, kurie visada prie manęs ir ant manęs.
Atsakyti
Guven, tu ką nors pati supranti iš savo rasliavos?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 12, 22:12)
drauges mane primoke nebeatsisakineti, net menkus dalykus priimti iš vyru (nes mano energija visą gyvenimą buvo labai nemoteriska, aš tokia -kaip bachuras visada, visada fule, kelnes, visada remdo 2, bernus patiesdavau kieme, padnoskes statydavau vaikysteje, paskui apskritai, kaip ksena, tokia stipri, tai gal matomai ir sutraukdavau "finansiškai ne tokius rich" vyrus. jie niekad nebuvo alfonsai, buvo fiziskai stiprus, ir ne memes, ne flegmos, bet jiems su pinigais nebudavo rojus.)

nžn, per foto tu tokia trapi ir moteriška, gražuolė gėlelė, nebent ne tu ten biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 22:21)
Guven, tu ką nors pati supranti iš savo rasliavos?

aš viską suprantu kaip ir pas Lutukę tongue.gif
nu sakau, mes veganai r ktiti vego - aukštesni žmonės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Montekrista, apie prezikus nieko blogo nerašiau.
svarbu, apsauga nebūtu abortuojanti.
nu, mergos, gero vakaro. 4u.gif biggrin.gif
ryt, idomu kiek pavarysit paslapiu.

gal tik pirmadieni apsilankysiu.

prostitutes. db galvoju: o kai moterys moka vyrams? gi yra turtingu poniu, perkasi jaunus vairuotojus/draugus, esu skaicius interviu. visi patenkinti. seniai kitokie laikai ateje.
siuo metu su jaunu saves neisivaizduociau, bet kai busiu 60m ir prie pinigo? nžn. jau tada, vaikai uzauge, norisi su kažkuo žaisti tenisą parke. smile.gif pa dušam.

nors ir dabar, su dviem paskut meilužiais aš pa dušam. man "šiaip sekso" nereikia, mano libido gana žemas, bet žodžiu "meilužis" man patinka vadinti "neipareigojancius" santykius. nors esu vegane, nesu davatka, ir neketinu katę ir vazonus sedet apsikabinus iki pas mane viskas uzaks biggrin.gif .
tad su meilužiais gerai sutariu. su dabartiniu draugu ir einam visur, kur galim, dalyvaujam programose, skaniai jis man gamina, skaitom vns kitam, aptariam girdetas diskusijas, šlovinam Dievą, meldžiames, šokam, pakeliaujam, dvir pasivažinejam, parūkom, vaikstom gamtoj. nu blyn, mes gi žmones, nereiškia, kad šeimos nekuriam, skuduru nemetam i krūvą, tai nesinori "žmogaus ryšio". o jau prisidiskutuojam iki apsikakojimo. ir riejames nemažai. biggrin.gif bet su meile.
žodžiu, ir Dievu tikim, ir gerai pasimylim - tobula harmonija, nesam nei vienuoliai sektantai iskreiptais veidais, nei mesedžiai gašlūnai.

ar ne Hmmm cia atejusi, Idomuciai parase: branguti, tu tvarkais su savo gyvenimu kaip nori, o as jau pati su savo susitvarkysiu, kaip noriu.
tai iš esmes - mes nviena kitos neturetume pernelyg komentuoti.

gimtadienius švenciat, ar ne?

nu bet kur dingusi gmo/žaveselis? kiek ji istoriju pripasakodavo apie savo kasdienybe... jau geriau nei pastovios rietenos cia. aciu toms, kurios nesiriejat. bandot bent.

iki, mergos. jei nebus kas veikt, permersiu akimis.

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 20:23)
nu sakau, mes veganai r ktiti vego - aukštesni žmonės biggrin.gif  4u.gif

Monteverte mane ir Lutukę - menininkes -ižemina, igarsina ir nuleidžia ant žemes su savo tobula gramatika ir sintakse. net mano klaviatūroje neveikia visos ltv raides.
aciu Monteverte - tu mūsu racionali gramatika (bent jau). jokiu paklodžiu - vos keli sakiniai - tiesiai šviesiai.

p.s. trapi gelele wub.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 rugsėjo 2019 - 21:32

suprantu, draugiu neturite, vat Iš-Šviesos tik Ltv grižus bendrauja pa dušam....

Ne, as ne tik LT grizus draugauju po dusiom. Su draugem nereikia laikytis uz rankos beigi buciuotis. :) Yra telefonas ir tada nieko daugiau nedarai, tik klausai vienas kito. Ir tokie pokalbiai dar ir kaip po dusiom. Prakalbam po valanda ir daugiau. Jei bendrauciau tik i LT grizus, zinok niekaip tokiu rysiu, kuriuos turiu, nebuciau islaikiusi.

Atsakyti
B*et, kokie visgi nupuse veganai...
Atsakyti