QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 17:53)
Ne, skolintis niekada nereikėjo. Visada turiu atsidėjus, jei ką.
tai nei nezinai, ka reiskia vargas, nepriteklius ir t.t.? vadinasi tevai pasitruintys, kaip suprntu, pries pradedant dirbti jie viskuom ir aprupindavo?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 17:56)
Buvo kelta n kartu tavo kliedesiai. Todel ir purteisi to Sani nico, nes pati sau priestarauji.
NEI KARTO NEIKELIAI NIEKO, KA VIS TEIGI APIE MANE.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 17:57)
Lutuke, tave taip lengva suvartyti, kad net gailestis ima tad gana šiandienai
Tai kad tu tik savo tupuma pademonstaravai elini karat, ka kur cia suvarei, nelabai suprantu, nu bet jei tau taip atrodo, tai ka padarysi, man tai geda butu sitaip neisgaudyti , bunant suaugus...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 15:28)
Konstitucinio Teismo 2011 m. rugsėjo 28 d. nutarimu paaiškinta šeimos samprata, kurioje esmė yra turinys, o ne santykių išraiškos forma. Šiuo nutarimu Konstitucinis Teismas (toliau KT) užkirto kelią galimybei vienišus tėvus, nesusituokusias poras, turinčias arba neturinčias vaikų, senelius, auginančius anūkus, palikti konstitucinės šeimos sampratos užribyje.
Lutuke, ar labai gėda?
Lutuke, ar labai gėda?
Kas geda, tu is vis gaudaisi apie ka sneka? prie ko cia tie tavo istatymai ir konstitucijos ar mes diskutuojam apie seimos samprata istatymuose, ir konstitucijoje???
greit ir geju pora bus pripazinta kaip seima, ju sajungos bus pripazintos, kaip santuokos (ir Lietuvoje), nu ir kas?? galvoji mano supratimas pasikeis????
Seima yra tevai ir vaikai, seneliai , anukai taip gali buti vienisa mama ar tetis su vaiku, tai ir vadinasi nepilna, isirusi seima, PORA NERA SEIMA, pora yra pora.
Seimos esme ir yra vaiku gidmymas ir auginimas, o kad siais laikais zmoniu samone iskrypusi, kai kuriu ir kiti "susituokia" su savim ar su sava lytim ir t.t. tai ne zinok as ne apie tai. O tu GALI TURETI KOKI TIK NORI SUPRATIMA, as tau netrukdau.
kazkokia nesamone parase ir dziaugiasi zmogus .... Kai remiesi argumentu tokiu,kaip istatymai ir legalumas, visada atsimink, kad ir vergove ir holokaustas savo laiku buvo legalus, va tokio lygio tavo argumentai....