Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 17:53)
Ne, skolintis niekada nereikėjo. Visada turiu atsidėjus,  jei ką.

tai nei nezinai, ka reiskia vargas, nepriteklius ir t.t.? vadinasi tevai pasitruintys, kaip suprntu, pries pradedant dirbti jie viskuom ir aprupindavo?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 17:56)
Buvo kelta n kartu tavo kliedesiai. Todel ir purteisi to Sani nico, nes pati sau priestarauji.

NEI KARTO NEIKELIAI NIEKO, KA VIS TEIGI APIE MANE.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 17:57)
Lutuke, tave taip lengva suvartyti, kad net gailestis ima smile.gif tad gana šiandienai smile.gif

Tai kad tu tik savo tupuma pademonstaravai elini karat, ka kur cia suvarei, nelabai suprantu, nu bet jei tau taip atrodo, tai ka padarysi, man tai geda butu sitaip neisgaudyti , bunant suaugus... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 15:28)
Konstitucinio Teismo 2011 m. rugsėjo 28 d. nutarimu paaiškinta šeimos samprata, kurioje esmė yra turinys, o ne santykių išraiškos forma. Šiuo nutarimu Konstitucinis Teismas (toliau – KT) užkirto kelią galimybei vienišus tėvus, nesusituokusias poras, turinčias arba neturinčias vaikų, senelius, auginančius anūkus, palikti konstitucinės šeimos sampratos užribyje.

Lutuke, ar labai gėda? smile.gif

Kas geda, tu is vis gaudaisi apie ka sneka? blink.gif prie ko cia tie tavo istatymai ir konstitucijos ar mes diskutuojam apie seimos samprata istatymuose, ir konstitucijoje??? blink.gif
greit ir geju pora bus pripazinta kaip seima, ju sajungos bus pripazintos, kaip santuokos (ir Lietuvoje), nu ir kas?? galvoji mano supratimas pasikeis????
Seima yra tevai ir vaikai, seneliai , anukai taip gali buti vienisa mama ar tetis su vaiku, tai ir vadinasi nepilna, isirusi seima, PORA NERA SEIMA, pora yra pora.
Seimos esme ir yra vaiku gidmymas ir auginimas, o kad siais laikais zmoniu samone iskrypusi, kai kuriu ir kiti "susituokia" su savim ar su sava lytim ir t.t. tai ne zinok as ne apie tai. O tu GALI TURETI KOKI TIK NORI SUPRATIMA, as tau netrukdau.

kazkokia nesamone parase ir dziaugiasi zmogus .... unsure.gif Kai remiesi argumentu tokiu,kaip istatymai ir legalumas, visada atsimink, kad ir vergove ir holokaustas savo laiku buvo legalus, va tokio lygio tavo argumentai....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 21:03)
tai nei nezinai, ka reiskia vargas, nepriteklius ir t.t.? vadinasi  tevai pasitruintys, kaip suprntu, pries pradedant dirbti jie viskuom ir aprupindavo?
Papildyta:

Niekada nebadavom. Bakalauro studijose stipendija, plius truputį užsidirbdavau siūdama. Magistre dirbau. O tu ką, turėdavai skolintis pinigų būdama moksleivė? Ar studijuodama negyvenai, nevalgei pas tėvus?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 21:03)

Kas geda, tu is vis gaudaisi apie ka sneka? blink.gif  prie ko cia tie tavo istatymai ir konstitucijos ar mes diskutuojam apie seimos samprata istatymuose, ir konstitucijoje???  blink.gif
greit ir geju pora bus pripazinta kaip seima, ju sajungos bus pripazintos, kaip santuokos (ir Lietuvoje), nu ir kas?? galvoji mano supratimas pasikeis????
Seima yra tevai ir vaikai, seneliai , anukai taip gali buti vienisa mama ar tetis su vaiku, tai ir vadinasi nepilna, isirusi seima, PORA NERA SEIMA, pora yra pora.
Seimos esme ir yra vaiku gidmymas ir auginimas, o kad siais laikais zmoniu samone iskrypusi, kai kuriu ir kiti "susituokia" su savim ar su sava lytim ir t.t. tai ne zinok as ne apie tai. O tu GALI TURETI KOKI TIK NORI SUPRATIMA, as tau netrukdau.

kazkokia nesamone parase ir dziaugiasi zmogus .... unsure.gif Kai remiesi argumentu tokiu,kaip istatymai ir legalumas, visada atsimink, kad ir vergove ir holokaustas savo laiku buvo legalus, va tokio lygio tavo argumentai....

Aš, O pėdkelnės yra pėdutės. Nes tu taip pasakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 05:34)
Kam tada issiskyret, jeigu jis toks fainas tau ir tu jam?

Laba... 4u.gif
kas neaisku. biggrin.gif
būna, kad po vienu stogu - pragaras...o paskui, metams prabegus - vel imi sutarti, kaip geri pažistami. nuvarom kartu kur reikia, sudalyvaujam. nieko nuostabaus, daug poru taip bendrauja. pvz, Zvonke. ar geriau nuolat lot ant savo ex, ar eit nosi užrietus kaip marmurui?
ne mano ispaniškam temperamentui bigsmile.gif
ypac jei vaiku dar sugyvenom kartu. ir vaikams geriau, kai mama/tevas nesikolioja.
esu rasius kitoje temoje savo istoriją...

mergos, seskit ant dviraiciu, kol sneigo ner....šlaunu stangrumas pas jus bus.... wub.gif wub.gif lovoje sededamos viršuj taip neatidirbsit.
nebeperskaiciau aš vel jūsu 30psl...ką cia pripliurpet per šias dvi dienas.

o ko, Montekrista, baisu, kad meiluzis duoda pinigu? gi ne uz seksą, blyn, duoda. smile.gif duoda, kaip moteriai/draugei. nu, blyn gi vyras.
argi ne Idomucia gedina cia, kad ex neturetu pinigu prašineti.
jūs nuo savuju pusiu pinigu negaudavot draugystes metu?
mudu su liubovniku sutarę - i seimas nelisim, jis pas mane neateis, rozeciu ir unitazu netaisys. tai jis, kaip dzentelmenas, savo ruožtu duoda, kada gali, kaip gali man (kuri turiu suktis viena, o dar po visu darbu, rasti laiko laisvalaikiui su juo, ne niurzga, ne dejuojanti, ne pakumpus). jo vaikai gi užauginti.
blyn, būciau vyras, pati duociau moteriai, su kuria draugauju.
mūsu santykiai gi laisvi. ar visi santykiai turi prie altoriaus nuvesti? jūs gi pacios nesat davatkos, argi ne? Lutuke puola, kad toji davatka, tai "toleruokit" mano "laisvas meiles".

aš, kuri du vyrus, turejau pašelpti, tiksliau, ypac antrąji, man db tik lygis - kad paskutiniai du meilužiai - tikri vyrai. ax.gif

taip, Cambala, maniškis šitas irgi nenormalus. vegetaras. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 rugsėjo 2019 - 20:11
Pabandytų man meilužis pinigų pakišt- lėktų kaip probkė lauk pas prostitutes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 16:05)
Bet tai kokia lutuke chaliavscike
Su daugeliu noretu i pasimatymus, kavines, dovaneliu, o paskui  rinktis is tos kruvos.
As tai nevarydavau visais frontais - jei su vienu draugauji, vaikstai i kavines, tai kazkaip su kitu man nepatogu butu.

prie ko cia chalevcike? doh.gif dovana gali buti ramunes is pievos surinktos, cia kiekvienas galvoja pagal savo sugedimo lapisni. Esme ne dovanu ar pavaisinimu prabanga, esme kiek vyras rupinasi moterimi, kiek atsiliepia i jos norus pageidavimus, ar pvz kai jai salta pasiulo savo svarka , ar nuperka arbatos, kad susiltu, ar nemato ir nekriepia demesio...cia nera jokio intymumo toje stadijoje, tik pazinimas vieno kito ir tiek. Kaip burys draugu, o is ju, kuris geriausiai tinka ta ir isisrenki ir tada bendrauji kaip pora, retai, kas susituokia su pirmu gyvenime pamatytu vyru ar ne? renkasi zmones gyvenime tai kam su vienu po viena laika gaisti is kar bendrauji su visais, kas tik atkreipia demesio ir is ju burio issirenki, su kuo jau bendrauti rimtai. Taip nereiktu permiegoti su buriu vyru, nereik ptuatirti nusivylimu, nebutu isirusiu siemu, paliktu vaiku ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 17:58)
Nu oseno moterys turėdavo nuojautas, įžvalgas ir

Was ist das?
Oseno isterike, kuri 15 metu tikrina sugyventinio pasta ir telefona?
Boze boze..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 21:12)
Pabandytų man meilužis pinigų pakišt- lėktų kaip probkė lauk pas prostitutes.

o vyras irgi neduoda? ar tik gali duoti, kai jau susizenyji?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 12, 20:10)

o ko, Montekrista, baisu, kad meiluzis duoda pinigu? gi ne uz seksą, blyn, duoda.  smile.gif duoda, kaip moteriai/draugei. nu, blyn gi vyras.

Prostititutem moka siaip
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 21:08)
Niekada nebadavom. Bakalauro studijose stipendija, plius truputį užsidirbdavau siūdama. Magistre dirbau. O tu ką, turėdavai skolintis pinigų būdama moksleivė? Ar studijuodama negyvenai, nevalgei pas tėvus?

o as visko patyriua, nu badauti aisku neteko, bet kai mama issikyre, ir uto metu dar buvo perestroikos visos , buvo tikrai sunkiu momentu, i rmam ausprasdavau,stengdavausi nieko npersineti, kas nebutina... pvz veinus metus gyvenom beveik ant bulviu burokeliu ir raugintu kopustu, siaip man tas maistas patinka ir man buvo gerai, mama tik labai pergyveno ir taip moteris dirbo kiek galejo, tetis siek tiek padedavo, nu daug kam tuo metu buvo sunku labai, imones uzsidarinejo musu mieste, puse miesto liko be darbo...

ne studijuodama negyvenau pas mama, nes studijavau kitame mieste, man mama siek tiek maistu padejo pirmus metus, gaudavau dar stipendijos,vasarom dirbdavau, bet tikrai gyvenime yra buve atveju, kai reikia pasiskolinti ar kitiem paskolinti, man savrbu atiduoti. Is vyro neteko skolintis ar imti, kai buvau mokine, o paskui jau kartu gyvenom, tai ir islaike pora metu, paskui jau nuo paskutinio kurso, dirbau smile.gif

bet is esmes, mano logika, jei jau miegi su vyru, tai ir viskas kitkas bendra, nes nu kaip kitaip? as kitaip nemoku biggrin.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 21:08)
Aš, O pėdkelnės yra pėdutės. Nes tu taip pasakei  biggrin.gif

ka cia tas turetu reiksti?

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 21:20)
Prostititutem moka siaip

kuo tu nuo prostitutes skiriesi pvz, kad turi stampuka pase? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 rugsėjo 2019 - 20:26
Nesuprasi, Lutuke, nesuprasi;) analogai tau nesuvokiami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 18:06)
Taigi pato rasei "turi buti taip" tai cia neaiskinimas?
Pagal mane tai turit buti, kad vyras negeria, po barus nesitranko ir yra salia seimos, o ne bega nnuo jos prisidenges darbu tongue.gif
Koks tavo reikalas ka as vartoju?

tai man ir taip aisku, kad kai rasau turi buti taip, tai yra pagal mano pasualio vizija, nejau tai riekai prideti i kiekveina iznute, kitaip jums nedasyla?
visiskai sutinku, begti nuos eimos, kazkuo prisidengus bjauru mirksiukas.gif

man jokio, tik kam dabar vartytis, jei jau pasakojai,kad vartoji, o tipo jau dabar patapo paslaptis,juokinga ir tiek... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 21:28)
Nesuprasi, Lutuke, nesuprasi;) analogai tau nesuvokiami  biggrin.gif

jei rasytum pilnais sakiniais, gal ir eitu suprasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 21:29)
tai man ir taip aisku, kad kai rasau turi buti taip, tai yra pagal mano pasualio vizija, nejau tai riekai prideti i kiekveina iznute, kitaip jums nedasyla?
visiskai sutinku, begti nuos eimos, kazkuo prisidengus bjauru mirksiukas.gif

man jokio, tik kam dabar vartytis, jei jau pasakojai,kad vartoji, o tipo jau dabar patapo paslaptis,juokinga ir tiek... biggrin.gif
Papildyta:

jei rasytum pilnais sakiniais, gal ir eitu suprasti  mirksiukas.gif

Na sunku rašyti nusileidžiant iki tavo lygio smile.gif
Atsakyti