QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 16:08)
kodėl turėčiau apie meilužes klausinėti? pagal save sprendi? tikrini?
aš gi tau rašiau, tavo didžiai nelaimei, aš žiūrėjau ar giminės jam rašė ir ką. O dėl meilužių visų buvo pajuokauta į forumo temą, nes nu kam įdomu tos giminės? Meilužiės visiems įdomu. Bet kadangi aš gera esu, tai dabar tau teisybę parašau, kad blūde nesėdėtum. Bet tu vistiek blūdiji, toks tavo likimas. Obuolys nuo obels netoli krenta
aš gi tau rašiau, tavo didžiai nelaimei, aš žiūrėjau ar giminės jam rašė ir ką. O dėl meilužių visų buvo pajuokauta į forumo temą, nes nu kam įdomu tos giminės? Meilužiės visiems įdomu. Bet kadangi aš gera esu, tai dabar tau teisybę parašau, kad blūde nesėdėtum. Bet tu vistiek blūdiji, toks tavo likimas. Obuolys nuo obels netoli krenta
Nu teip teip, dabar jau pajuokavai .
Buvo net kelios ivairios temos, kur tu aiskinai kad butent tikrini vyro telefona, kad suzinot ar taves neapgaudineja. Ir kitom siupei taip daryt.
Tai per 15 metu jau pas jus turejo senai but pasitikejimas, o ne itemptas tikrinimu ir sekimu gyvenimas.
O tai pagal dabartine tavo versija, tai jis pas tave i wc gali be tavo leidimo nueit? Jam ka, negalima turet savo asmeniniu bendravimu su gimine?
Nu nedasigalvociau tikrint vyro susirasinejimo su giminemis..