Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 16:08)
kodėl turėčiau apie meilužes klausinėti? pagal save sprendi? tikrini?
aš gi tau rašiau, tavo didžiai nelaimei, aš žiūrėjau ar giminės jam rašė ir ką. O dėl meilužių visų buvo pajuokauta į forumo temą, nes nu kam įdomu tos giminės? Meilužiės visiems įdomu. Bet kadangi aš gera esu, tai dabar tau teisybę parašau, kad blūde nesėdėtum. Bet tu vistiek blūdiji, toks tavo likimas. Obuolys nuo obels netoli krenta 4u.gif

Nu teip teip, dabar jau pajuokavai biggrin.gif .
Buvo net kelios ivairios temos, kur tu aiskinai kad butent tikrini vyro telefona, kad suzinot ar taves neapgaudineja. Ir kitom siupei taip daryt.
Tai per 15 metu jau pas jus turejo senai but pasitikejimas, o ne itemptas tikrinimu ir sekimu gyvenimas.

O tai pagal dabartine tavo versija, tai jis pas tave i wc gali be tavo leidimo nueit? Jam ka, negalima turet savo asmeniniu bendravimu su gimine?
Nu nedasigalvociau tikrint vyro susirasinejimo su giminemis.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 rugsėjo 2019 - 16:16
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 17:13)
Nu teip teip, dabar jau pajuokavai biggrin.gif .
Buvo net kelios ivairios temos, kur tu aiskinai kad butent tikrini vyro telefona, kad suzinot ar taves neapgaudineja. Ir kitom siupei taip daryt.
Tai per 15 metu jau pas jus turejo senai but pasitikejimas, o ne itemptas tikrinimu ir sekimu gyvenimas.

O tai pagal dabartine tavo versija, tai jis pas tave i wc gali be tavo leidimo nueit?  Jam ka, negalima turet savo asmeniniu bendravimu su gimine?
Nu nedasigalvociau tikrint vyro susirasinejimo su giminemis.. blink.gif

Yra labai daug temų, kuriomis aš juokauju, nes jos yra blevyzgų temos biggrin.gif 4u.gif

Tu nesuprasi, nes nesi aš. Aš tai žinau kada pvz. giminėmis netikėti, nepasitikėti kažkokiu reikalu ar pan. O jis nežinojo. Bet dabar jau viskas gerai, pilnai tiki manimi ir įsiklauso į nuomonę. Gali dabar negyvai užsipavydėt eilinį kart, nes taviškis į tave neatsižvelgia, daro kaip jam reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 15:31)
Gal tu nustok aiskinti, kaip kas turetu buti? Dar akis isvertus rekei, kad niekam nieko neaiskini.

As nieko nemeluoju, jeigu protelis per trumpas, eik pasiilgink
As nesiruosiu kaip tu cia savo triusikiu viesai dziauti ir viska su smulkmenom  aiskinti, kad tik tavo nedap1stom smegenelem pasidarytu aiskiau  tongue.gif

kur as kuriai ka aiskinu? blink.gif issakau savo nuostaba, jie tokai kyla ir isskaau, kaip as suprantu pasauli, o jus darykit kaip ka norit.
tai vartoji kt ar nevartoji, gi paparsta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 16:35)

Tu nesuprasi, nes nesi aš. Aš tai žinau kada pvz. giminėmis netikėti, nepasitikėti kažkokiu reikalu ar pan. O jis nežinojo. Bet dabar jau viskas gerai, pilnai tiki manimi ir įsiklauso į nuomonę.

Ko ciaa nesuprast? Viskas aisku- 15 metu su diedu, nepasitiki, tikrini ir dar vargseliui nieko negalima😔.
Nu kazkoks protiskai nelabai igalus tavo vyras. Nenuostabu kad tavo skraidymu Visatoj nemato kad tai liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 rugsėjo 2019 - 16:41
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 15:42)
jei badu mirinėčiau, ne su meilužiu kavą gerčiau, o eičiau daugiau dirbti.
a, vėl vartaisi smile.gif Konkrečiai gi Mylimukės pavyzdys buvo, tsakant inyourfacebich biggrin.gif

tai nera tau gyvenime buvo sunkiu situaciju,kad reiktu pasiskolonti pinigu ar paparsyti pagalbs zmoniu?kokiam tu karaliaus uzantyje gyvenai? blink.gif
gerai eiti dirbti, bet pvz reikia siadnien , ka darai ?

ka vartausi, kas in my face? nelabai as suprantu jusu kliedincios samones? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 16:05)
Tu kai Sani buvai tai ta pati rasei..............

tu baik tuos savo kliedesiu, kurie prasideda, kai tu buvai.... nes tikria apgalietinai atrodai, juo labiau, kai nei VIENOS SAVO TOKIOS PASAKOS NEPAGRINDEI. Neatsibodo dar taip meluoti ir kas diena? geria tau anoje temoje mergina raso,kad negerai su tavim kazkas, ir plepalu temoj net tavo drauges visokiso pastininkes ta pati tau raso, susirupnk zmogau...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 12, 16:39)
<p>Bet tai iš kur jums laiko ir sveikatos šitiek veltis?</p><p>Pavargau,kol suskaičiau.</p>

Trolinti smagu kartais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 17:48)
tai nera tau gyvenime buvo sunkiu situaciju,kad reiktu pasiskolonti pinigu ar paparsyti pagalbs zmoniu?kokiam tu karaliaus uzantyje gyvenai? blink.gif
gerai eiti dirbti, bet pvz reikia siadnien , ka darai ?

ka vartausi, kas in my face? nelabai as suprantu jusu kliedincios samones? biggrin.gif
Papildyta:

tu baik tuos savo kliedesiu, kurie prasideda, kai tu buvai.... nes tikria apgalietinai atrodai, juo labiau, kai nei VIENOS SAVO TOKIOS PASAKOS NEPAGRINDEI. Neatsibodo dar taip meluoti ir kas diena? geria tau anoje temoje mergina raso,kad  negerai su tavim kazkas, ir plepalu temoj net tavo drauges visokiso pastininkes ta pati tau raso, susirupnk zmogau...

Ne, skolintis niekada nereikėjo. Visada turiu atsidėjus, jei ką.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 16:48)

tu baik tuos savo kliedesiu, kurie prasideda, kai tu buvai.... nes tikria apgalietinai atrodai, juo labiau, kai nei VIENOS SAVO TOKIOS PASAKOS NEPAGRINDEI.

Buvo kelta n kartu tavo kliedesiai. Todel ir purteisi to Sani nico, nes pati sau priestarauji.
Bet tai kokia tu paleistuve buvai - pati dulkinaisi iki Santuokos ( cia del taves didziaja rasau), o kitus moralizuoji, neva pirma pasimatymai, vestuves, po to seksas. Gluse, nors nemoralizuok cia issijuosus.
Pasipirso mat jai, po to ji tik mat sugule( cia pagal tavo dabartine versija). Kaip tau pirsosi pries 20 metu? Atsiklaupe, zieda su deimantu padovanojo ar tiesiog sutaret zenytis? Nes siaip kas sekso nori tai siulo ir zenytis ir vede skirtis zada.
Atsakyti
Lutuke, tave taip lengva suvartyti, kad net gailestis ima smile.gif tad gana šiandienai smile.gif
Atsakyti
As vieno nesuprantu - nafig leistis i pokalbius, jei zino kuom viskas pasibaigs. Moralizuotoja nedakista.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 17:39)
kur as kuriai ka aiskinu?  blink.gif issakau savo nuostaba, jie tokai kyla ir isskaau, kaip as suprantu pasauli, o jus darykit kaip ka norit.
tai vartoji kt ar nevartoji, gi paparsta.

Taigi pato rasei "turi buti taip" tai cia neaiskinimas?
Pagal mane tai turit buti, kad vyras negeria, po barus nesitranko ir yra salia seimos, o ne bega nnuo jos prisidenges darbu tongue.gif
Koks tavo reikalas ka as vartoju?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 17:06)

Koks tavo reikalas ka as vartoju?

Sitas jai idomiausia is visu triusyku uostymo.
Kaletu kalbet ir kalbet.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 17:40)
Ko ciaa nesuprast? Viskas aisku- 15 metu su diedu, nepasitiki, tikrini ir dar vargseliui nieko negalima😔.
Nu kazkoks protiskai nelabai igalus tavo vyras. Nenuostabu kad tavo skraidymu Visatoj  nemato kad tai liga.

nu tai sakau, esi blokuota kvaila moteris ir nesupranti. Nu oseno moterys turėdavo nuojautas, įžvalgas ir įspėdavo vyrus dėl vieno ar kito dalyko. Kad tu visiškai tuščia, tai matom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti