Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 16:15)
Noretu, nes neturejo galimybes, pasieme pirma pasitaikiusi, o tas matyt jos nelabai kur vede biggrin.gif
Papildyta:

As su MB kai susitikau, tai ant dienu buvau dar su vienu susitikus, bet jie kaip diena ir naktis buvo, nekilo ne maziausios abejones, kuri  ax.gif

nu va. reikėjo gi su abiem eiti kavos, dovanėlių visokių pridovanotų, o tada jau galima vieną pasilikti. mokyk tave ir mokyk.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 15:40)
taip, nes yra taškas. Nuo to prasideda žmogus gi. Šiaip sperma irgi tas taškas, nu bet...

ka sunkiausiai gyvenime man iseina pirimti, tai toki zmoniu visiska tamsuma i rbukuma, nu esi neapisveitusi ta tema, nejau butina tai demonstuoruti nuolat, smagu atordyti kvaiai? spermos neskiri nuo apvaisintos lasteles?
kaip tokei mzones is vis gali buti destytojai kazkokie is tikro gal ir gerai,akd jie mazia uzdirba, matyt dauguma tokiu ...
skaityk, jei moki anglu, svieskis, o jau man ima svetima geda, ka vaiksu savo ismokysi?

The predominance of human biological research confirms that human life begins at conception—fertilization. At fertilization, the human being emerges as a whole, genetically distinct, individuated zygotic living human organism, a member of the species Homo sapiens, needing only the proper environment in order to grow and develop. The difference between the individual in its adult stage and in its zygotic stage is one of form, not nature. This statement focuses on the scientific evidence of when an individual human life begins.

https://www.acpeds.o...man-life-begins
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 15:41)
Tai ok. Niresi kad is tavo " turimu" galiu nieks nesisaipytu, bus kokios svarbios rungtynes - turesi parasyt kas laimes ir kokiu skurtumu. Antraip snipstas biggrin.gif .

o tu šaipykis kiek nori, man tai kas? tau viskas atgal tik grįžta visokiais nemalonumais gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 15:35)
o tu šaipykis kiek nori, man tai kas? tau viskas atgal tik grįžta visokiais nemalonumais gyvenime 4u.gif

Dar aciu diev su elfais neskraidau Visatoj kaip tu biggrin.gif .
Buuuuu, burk daugiau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 rugsėjo 2019 - 15:45

Bet tai iš kur jums laiko ir sveikatos šitiek veltis?

Pavargau,kol suskaičiau.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 16:39)
Dar aciu diev su elfais neskraidau Visatoj kaip tu biggrin.gif .

Žemės kirmėlėms žemiškos problemos, o jos skaudžios kaip matome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 15:41)
Žemės kirmėlėms žemiškos problemos, o jos skaudžios kaip matome 4u.gif

Tikrai kad tau blogai gyvenasi. 15 metu sedi ant nervu diedo telefona ir pasta betikrindama.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 12, 16:39)
<p>Bet tai iš kur jums laiko ir sveikatos šitiek veltis?</p><p>Pavargau,kol suskaičiau.</p>

As cambalos ir Montevertes meiles scenas praleidziu, tai ne tiek daug ir lieka skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 rugsėjo 2019 - 15:49
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 16:47)
Tikrai kad tau blogai gyvenasi. 15 metu sedi ant nervu diedo telefona ir pasta betikrindama.

aha, o tu 15 metų nieko apie saviškį nežinai, bijai klausti, nes toooli pasius, todėl ir visa pikta čia, prie visko kabiniejieis, prie religijų, įvaikintų kūdikių, vyrų toliau dirbančių, ūgio, svorio. Pliat, neduokdievs tokios laimės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 15:54)
aha, o tu 15 metų nieko apie saviškį nežinai, bijai klausti, nes toooli pasius, todėl ir visa pikta čia, prie visko kabiniejieis, prie religijų, įvaikintų kūdikių, vyrų toliau dirbančių, ūgio, svorio. Pliat, neduokdievs tokios laimės biggrin.gif  4u.gif

Aa, tai tu ji edi, zyzi, klausineji apie meiluzes ir kotlietus, o jis tyli? Tada griebi tikrint telefona ir pas elfus klausineji?
Boze boze...istericka😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 17:06)
Aa, tai tu ji edi, zyzi, klausineji apie meiluzes ir kotlietus, o jis tyli? Tada griebi tikrint telefona ir pas elfus klausineji?
Boze boze...istericka😂

kodėl turėčiau apie meilužes klausinėti? pagal save sprendi? tikrini?
aš gi tau rašiau, tavo didžiai nelaimei, aš žiūrėjau ar giminės jam rašė ir ką. O dėl meilužių visų buvo pajuokauta į forumo temą, nes nu kam įdomu tos giminės? Meilužiės visiems įdomu. Bet kadangi aš gera esu, tai dabar tau teisybę parašau, kad blūde nesėdėtum. Bet tu vistiek blūdiji, toks tavo likimas. Obuolys nuo obels netoli krenta 4u.gif
Atsakyti
Nu baikit nuuuuuuuu (trep trep kojele)
Ryte buvo visai gerai cia, kol nepradejot estis unsure.gif
Atsakyti