Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 15:28)
Aha, tipo ant Nausedos varo, tai tu nzn kam tas varymas reikalingas, o kai dvasine iskrypele lutuke varo ant Simonytes - tai cia jau normalu, ne?

15 metu tikrint vyro telefona ir pasta... nu ka as zinau biggrin.gif . Baisu. Taigi pastoviai ant nervu ir itampos gyveni, nepasitiki reiskia..
Zinok, nores krimst su meiluzem kotlietus - tures kita telefona ir pasta susikures.

normalu, nes ta norėjo tapti prezidente, o nėra tam per labiausiai tinkama.
ant Nausėdos bus normalus varyti nu gal jau po dviejų mėnesių sakykim, nu bet po savaitės įšventinimo? nenormalu tikrai, nebent kaip minėjau, yra asmeninės nuoskaudos, bet tada reikia tą ir prirašyti.

nu deja, 15 metų aš dar savo galiomis nesinaudoju, tavo ir mano nusivylimui biggrin.gif 4u.gif anksčiau aš taikiau tik nuojautą ir pagal ją plaukiau pasroviui. O vėliau kartą jos nepaklausiau ir žaiuriai suklydau. Ir tada po tam tikrų įvykių man tai buvo duota jau visu smarkumu tik prieš 4 metus maždaug. Taigi ne, nieko panašaus 15 metų nedarau.
O šiaip taip, viskas turi savo kainą, bet tau to nesuprast, tavo psichika nepatemptų, pvz. mirties matymo ir t.t. taigi nesigilink, ne tavo galvelei tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 15:32)
Tu geriau vyrui pranešk, kiek laiko jau susituokę esate biggrin.gif

Butinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 14:04)

Tiek cia drasketes su Montekrista del Given vyru ir meiluziu, kam ka duoti, ka is ko imti. O kai jau liecia tave, tai jau ai cia kazkaip ne taip viskas ar ne? Gal geriau is meiluzio pasiimti pinigu jei reikia, nei meiluzio vaikus trucinti?

O kas ir kieno meiluzio vaikus trucina? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 14:06)
Yra lytinis aktas. Pasikartojantis. Vadinasi, yra santuoka. Vadinasi, yra šeima. biggrin.gif

😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 15:34)
O kas ir kieno meiluzio vaikus trucina?  blink.gif

Cia gal kt vartoji, reiskia vyro vaikus zudai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 15:27)
Numirčiau iš gėdos, jei tektų prašyti pinigų iš meilužio, man tai principinis reikalas. Viena yra leisti kartu laiką, jis moka kavinėse ar kur, bet nu sorry, taip nusižeminti, kad padėėėk, neturiu pinigų....
Papildyta:

Gaudyk: Civilinio kodekso, įsigaliojusio 2001 m. liepos 1 d. kodekso 3.7 straipsnyje įtvirtinta santuokos samprata: „Santuoka yra įstatymų nustatyta tvarka įformintas savanoriškas vyro ir moters susitarimas sukurti šeimos teisinius santykius“, 3.12 straipsnyje aiškiai pasakyta, kad „santuoką leidžiama sudaryti tik su skirtingos lyties asmeniu“, o 3.28 straipsnis kaip ir užbaigia šią doktriną: „sudarę santuoką sutuoktiniai sukuria šeimos santykius kaip bendro gyvenimo pagrindą.“
Papildyta:
ir kas dar svarbu, ŠEIMA NĖRA TIK SANTUOKOJE

o kodel geda prasyti artimo zmogaus pagalbos, ar visgi meiluzis ir nera rtimas? biggrin.gif tai kieno prasytum pagalbos, jei reiktu ar geriau badu mirtum pzv?

nelabai suprantu , kam man cia cituoji, as tau is kart pasakiau, kad su santuoka GALI prasideti seimos kurimas, gali ir neprasideti. isivazduok, kad ir jusu supratimu tardicine santuoka zmones susizenyja ir sekancia diena abu i skirtingas salis issikelia gyventi ir daugiau nesimato gyevnime? tai bus seima gal? ne, su Santuoka, t.y. lytiniu aktu is esmes, jei neskaitysim visu baliu ir ceremoniju, GALI PRASIDETI SEIMA, GALI ESMINSI ZODIS...
Tu ziuri visai nesigaudai gyvenime, nei zinai , kas seima, nei kas santuoka, plaki veli viska....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 15:35)
Cia gal kt vartoji, reiskia vyro vaikus zudai lotuliukas.gif

taip, nes yra taškas. Nuo to prasideda žmogus gi. Šiaip sperma irgi tas taškas, nu bet...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 14:34)
normalu, nes ta norėjo tapti prezidente, o nėra tam per labiausiai tinkama.
ant Nausėdos bus normalus varyti nu gal jau po dviejų mėnesių sakykim, nu bet po savaitės įšventinimo? nenormalu tikrai, nebent kaip minėjau, yra asmeninės nuoskaudos, bet tada reikia tą ir prirašyti.

nu deja, 15 metų aš dar savo galiomis nesinaudoju, tavo ir mano nusivylimui biggrin.gif  4u.gif anksčiau aš taikiau tik nuojautą ir pagal ją plaukiau pasroviui. O vėliau kartą jos nepaklausiau ir žaiuriai suklydau. Ir tada po tam tikrų įvykių man tai buvo duota jau visu smarkumu tik prieš 4 metus maždaug. Taigi ne,  nieko panašaus 15 metų nedarau.
O šiaip taip, viskas turi savo kainą, bet tau to nesuprast, tavo psichika nepatemptų, pvz. mirties matymo ir t.t. taigi nesigilink, ne tavo galvelei tai 4u.gif

Tai ok. Niresi kad is tavo " turimu" galiu nieks nesisaipytu, bus kokios svarbios rungtynes - turesi parasyt kas laimes ir kokiu skurtumu. Antraip snipstas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 15:40)
o kodel geda prasyti artimo zmogaus pagalbos, ar visgi meiluzis ir nera rtimas?  biggrin.gif  tai kieno prasytum pagalbos, jei reiktu ar geriau badu mirtum pzv?

nelabai suprantu , kam man cia cituoji, as tau is kart pasakiau, kad su santuoka GALI  prasideti seimos kurimas, gali ir neprasideti. isivazduok, kad ir jusu supratimu tardicine santuoka zmones susizenyja ir sekancia diena abu i skirtingas salis issikelia gyventi ir daugiau nesimato gyevnime? tai bus seima gal? ne, su Santuoka, t.y. lytiniu aktu is esmes, jei neskaitysim visu baliu ir ceremoniju, GALI PRASIDETI SEIMA, GALI ESMINSI ZODIS...
Tu ziuri visai nesigaudai gyvenime, nei zinai ,  kas seima, nei kas santuoka, plaki veli viska....

jei badu mirinėčiau, ne su meilužiu kavą gerčiau, o eičiau daugiau dirbti.
a, vėl vartaisi smile.gif Konkrečiai gi Mylimukės pavyzdys buvo, tsakant inyourfacebich biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 15:40)
o kodel geda prasyti artimo zmogaus pagalbos, ar visgi meiluzis ir nera rtimas?  biggrin.gif  tai kieno prasytum pagalbos, jei reiktu ar geriau badu mirtum pzv?

nelabai suprantu , kam man cia cituoji, as tau is kart pasakiau, kad su santuoka GALI  prasideti seimos kurimas, gali ir neprasideti. isivazduok, kad ir jusu supratimu tardicine santuoka zmones susizenyja ir sekancia diena abu i skirtingas salis issikelia gyventi ir daugiau nesimato gyevnime? tai bus seima gal? ne, su Santuoka, t.y. lytiniu aktu is esmes, jei neskaitysim visu baliu ir ceremoniju, GALI PRASIDETI SEIMA, GALI ESMINSI ZODIS...
Tu ziuri visai nesigaudai gyvenime, nei zinai ,  kas seima, nei kas santuoka, plaki veli viska....

Nu o tai kai tavo vyras pabego nuo taves kuo toliau dirbti, twi jus skaitotes seima dar ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 14:20)

o turetu buti taip pirma pazintis, pasimatymai, pavaisinimai kavinese, nedideles dovaneles, asistavimas o kai jau issirenki is burio gerbeju geriausia, tada jau vestuves, gyvenimas kartu, intymus santykiai, vaikai ir bendri finansai....

Tu kai Sani buvai tai ta pati rasei, varei ant jaunimo, kurie gulasi be vestuviu, rasei kad pati tik po vestuviu sugulei.
Bet tiek to, ziuriu pasikeite plokstele pas tave, lutuke budama jau dulkinais kaip didziausia paleistuve be vestuviu ir santuokos ( ups Santuokos). Ir dabar cia moralizuoji - turetu but taip, turetu but anaip.
Is kokiu gerbeju tu rinkais? Rasei kad mokykloj susipazinot. Abejoju ar tu turejai daug gerbeju, nes tau metuose bobelei geda gauti kazkoki viena komplimenta is kolegos babajaus.
Papildyta:
Bet tai kokia lutuke chaliavscike
Su daugeliu noretu i pasimatymus, kavines, dovaneliu, o paskui rinktis is tos kruvos.
As tai nevarydavau visais frontais - jei su vienu draugauji, vaikstai i kavines, tai kazkaip su kitu man nepatogu butu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 16:05)

Su daugeliu noretu i pasimatymus, kavines, dovaneliu, o paskui  rinktis is tos kruvos.
As tai nevarydavau visais frontais - jei su vienu draugauji, vaikstai i kavines, tai kazkaip su kitu man nepatogu butu.

Aš irgi, kiek buvo , tiek vienu frontu. Jokių ėjimų kavos ir dovanėlių iš būrio.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 16:05)

Su daugeliu noretu i pasimatymus, kavines, dovaneliu, o paskui  rinktis is tos kruvos.

Noretu, nes neturejo galimybes, pasieme pirma pasitaikiusi, o tas matyt jos nelabai kur vede biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 16:06)
Aš irgi, kiek buvo , tiek vienu frontu. Jokių ėjimų kavos ir dovanėlių iš būrio.

As su MB kai susitikau, tai ant dienu buvau dar su vienu susitikus, bet jie kaip diena ir naktis buvo, nekilo ne maziausios abejones, kuri ax.gif
Atsakyti