QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 15:28)
Aha, tipo ant Nausedos varo, tai tu nzn kam tas varymas reikalingas, o kai dvasine iskrypele lutuke varo ant Simonytes - tai cia jau normalu, ne?
15 metu tikrint vyro telefona ir pasta... nu ka as zinau . Baisu. Taigi pastoviai ant nervu ir itampos gyveni, nepasitiki reiskia..
Zinok, nores krimst su meiluzem kotlietus - tures kita telefona ir pasta susikures.
15 metu tikrint vyro telefona ir pasta... nu ka as zinau . Baisu. Taigi pastoviai ant nervu ir itampos gyveni, nepasitiki reiskia..
Zinok, nores krimst su meiluzem kotlietus - tures kita telefona ir pasta susikures.
normalu, nes ta norėjo tapti prezidente, o nėra tam per labiausiai tinkama.
ant Nausėdos bus normalus varyti nu gal jau po dviejų mėnesių sakykim, nu bet po savaitės įšventinimo? nenormalu tikrai, nebent kaip minėjau, yra asmeninės nuoskaudos, bet tada reikia tą ir prirašyti.
nu deja, 15 metų aš dar savo galiomis nesinaudoju, tavo ir mano nusivylimui anksčiau aš taikiau tik nuojautą ir pagal ją plaukiau pasroviui. O vėliau kartą jos nepaklausiau ir žaiuriai suklydau. Ir tada po tam tikrų įvykių man tai buvo duota jau visu smarkumu tik prieš 4 metus maždaug. Taigi ne, nieko panašaus 15 metų nedarau.
O šiaip taip, viskas turi savo kainą, bet tau to nesuprast, tavo psichika nepatemptų, pvz. mirties matymo ir t.t. taigi nesigilink, ne tavo galvelei tai