Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 10:34)
Ne to klausiau. Turejau omeny, ar ilgai tikrinsi, ar tavo pasamone tau teisingai sako kazka? Nu tarkim prezidento rimkimus visi suzino neisvengiamai, kas laimi. Bet pvz ar bus suknele tavo kazkokioj parduotuvej, kada jau zinosi vien is nuojautos, nereiks begto tikrinti ar tikrai teisingai galvojai? biggrin.gif

bet tai tame ir esmė pasitikrinti ar teisingai pasąmonė kalbėjo, nes jei nesužinoti ar yra ten suknelė arba dėl prezidento, tai kokia prasmė?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 10:39)
😂😂😂
Bet kazkodel neparasei prezidento temoje kas laimes biggrin.gif .
Uzvakar futbolas ir taip aisku buvo kad laimes portugalai.

Dabar neissiginsi, turesi cia parasyt, irodyt kad turi galiu - bus kokios varzybos turesi paziuret kazkur ir parasyt jas laimes ir kokiu rezultatu bigsmile.gif .

labai įdomu buvo žiūrėti į jus kelias varneles kaip protegavot ir statėt ant pjedestalo Šimonytę. Ypač, jei Lutuke ką užveldavo ant jos. Pamačiau, kad labai kimbat ax.gif Aš irgi kažką dar užmesdavau jums, kad va, pažiūrėkit, nu netinkama ji. Nu ir jūs tararai tararai biggrin.gif
Ir ką turėjau sakyti? Gi pati irgi jautei šiuo atveju teisingai, kad laimės Nausėda. Bet vistiek tararainijai apie Šimonytę.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 10:44)
bet tai tame ir esmė pasitikrinti ar teisingai pasąmonė kalbėjo, nes jei nesužinoti ar yra ten suknelė arba dėl prezidento, tai kokia prasmė?

O tai kokia prasme tada viso sito? Kam tikrinti, kas is to, jog suzinai, teisingai ar ne?
Ar neturi but taip, kad patikrinus kazkiek pamatai, jog gali pasikliauti, tada jau ne netikrinus zinai, kaip bus? Ar kai net neturi galimybes patikrint, bet jau zinai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 09:44)
Papildyta:

labai įdomu buvo žiūrėti į jus kelias varneles kaip protegavot ir statėt ant pjedestalo Šimonytę. Ypač, jei Lutuke ką užveldavo ant jos. Pamačiau, kad labai kimbat ax.gif Aš irgi kažką dar užmesdavau jums, kad va, pažiūrėkit, nu netinkama ji. Nu ir jūs tararai tararai biggrin.gif
Ir ką turėjau sakyti? Gi pati irgi jautei šiuo atveju teisingai, kad laimės Nausėda. Bet vistiek tararainijai apie Šimonytę.

Nesuk kalbos apie Simonyte. Koks skirtumas kas ka ten rasinejo. Juk galejai parasyti kas laimes, gi " paziuri" kazkur, gyriesi galiom biggrin.gif .
Kvailele😂😂

Papildyta:
Monteverte, juk dar pries pora metu rasei kad tikrini vyro pasta ar telefona, nes kitaip nesuzinosi kad jis tave apgaudineja. Tai kur tavo galios? Kam tada reikia tikrint telefona?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 09:44)
Gi pati irgi jautei šiuo atveju teisingai, kad laimės Nausėda.

Bet as toj temoj ir parasiau kad laimes Nauseda. Dar pries rinkimus rasiau.
Paprasciausia psichologija, kvailele 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 08:35)
Tai kiek siuksliu sugeneruojat  tongue.gif  man tai nepatinka tos gumos
Ipratau matyt prie ritmo, nes vakare jau luztu, nors niekur nereikia keltis,

manai hormonimnius kontraceptikus is oro gamina, niekur nepakuoja ir jie netersia? smile.gif
siaip tu tai idomiai elgiesi, iki dabartinio vyruku saugojaisi kazkaip be hormonu, pastoti vadinasi ne taip baisiai bijojai, o va sitas jau taip iseina pats baisiausias vyras, kad jau visas imanoams stipriausiasi apsaugas pradejai vartoti, vietoj vyro as pagalvociau,ka tau reiskiu... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 09:33)
Vat tik tie čakrų ir sąmoningumo mokymai, tai hm hm hm.  Žmonės tam tik mėto pinigus. Ypač, jei tas "mokytojas" jaunas yra. Tokių dalykų gali mokyti tik senukas, kuris laimingai pragyveno su tomis savo čakromis. Ir baisiausi yra tie mokytojai, kurie moko visko. Dar suprantu tą mūsų pvz. forumo Vaidą, ir tai jinai jau ne tik astrologiją, bet ir numerologiją griebia, nors jai metų metais reiktų astrologines žinias tobulint, bet kai kurie būna ima kone viską. O realybė tokia, kad tai dažniausiai patys įvairių parazitų apsėsti žmonės, savame pasaulėlyje nesusitvarkantys ir neturintys palaikymo pas tas jėgas, apie kurias moko. Nu neįmanoma tarnauti ar dirbti su n jėgų skaičiumi. Visų pirma tai disbalansas tau pačiam, tai ką tu vargšiuk išmokyt gali?

tas tai taip , ziuriu Lietuvoje geriausiasi verslas dabar kazkokie seminarai, juokas ima ritmai, taip ir norisi sakyti, eikit susitvarkykit gyvenimus patys savo.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 09:21)
Ar pastebejot, kad labai daug moteru keicia savo profesijas i kazkokias, na net nerandu tinkamo zodzio, paprastesnes, ramesnes, nekeliancias daug streso, be begimo? Pvz mano depiliuotoja statybu inziniere, dabar pesa plaukus nuo puciu lotuliukas.gif  mano buvusi jogos mokytoja irgi st. Inziniere buvo, va net burbe inziniere, o gamina papuosalus ir muziejuj dirba biggrin.gif  dar viena pazistama biologe, bet pradejo gamint savo, kosmetika (cia gal nelabai nutolo) ir fotografe, dar kita os web dizaino dabar kazkokias samoningumo paskaitas stovyklas daro
Na daug tokiu, kurios is "rimtu" darbu pereina i grozio, sporto, meno pasaulius.  Vienos tai save atranda gal, kitos mato, ko zmonems reikia, trecios gal mato kad ant bangos tai (zmones linke leist pinigus visokioms ten cakru atverimo, samoningumo mokymams, tikisi kazko wow).

o as atvirksciai pasidariau is lengvo ir paparsto darbo i sudetinga... unsure.gif Matyt visur gyvenime reikai pabuti ir ismeginti, kaip sakoma visur gerai, kur musu nera....
viskas reikia ir man eiti seminaru rengti, lengvi pinigai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 10:47)
O tai kokia prasme tada viso sito? Kam tikrinti, kas is to, jog suzinai, teisingai ar ne?
Ar neturi but taip, kad patikrinus kazkiek pamatai, jog gali pasikliauti, tada jau ne netikrinus zinai, kaip bus? Ar kai net neturi galimybes patikrint, bet jau zinai?

todėl, kad visa tai nėra taip paprasta, tai viso gyvenimo mokymasis, kelionė, nes tai nuo daug ko priklauso. Žmogus nėra Dievas. Vat ir žiūri kada, kokiomis sąlygomis viską pamatai teisingai, o kada ne visai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 10:53)
Nesuk kalbos apie Simonyte. Koks skirtumas kas ka ten rasinejo. Juk galejai parasyti kas laimes, gi " paziuri" kazkur, gyriesi galiom biggrin.gif .
Kvailele😂😂
Papildyta:
Monteverte, juk dar pries pora metu rasei kad tikrini vyro pasta ar telefona, nes kitaip nesuzinosi kad jis tave apgaudineja. Tai kur tavo galios? Kam tada reikia tikrint telefona?
Papildyta:

Bet as toj temoj  ir parasiau kad laimes Nauseda. Dar pries rinkimus rasiau.
Paprasciausia psichologija, kvailele 4u.gif .

O kur aš įpareigota rašyti visiems kas kur laimės? Aš tą nebent galiu parašyti tik ten ,kur renkasi brandūs žmonės, o ne palaida bala. Aš kartais pametėju tam tikrą info, tai dar pasipiktinimo banga kyla ar pan. Toli ne visi žmonės yra pasirengę žinoti įvairias tiesas.
Kas kad tu parašei. Nu ar kas tavim tikėjo? Kaip kišo Šimonytę taip kišo. Net po nausėdos išrinkimo yra dar fanačių, kad varo ant jo, tikėdamos gal, kad tas pasitrauks ir stos Šimonytė smile.gif
Nežinau kiek jau galima aiškinti tą patį dėl tų telefonų. Nu kaip kitaip sužinot ar teisingai galvoji, jei nepažiūri realybės? Nu vat įsivaizduok, pasakytum, kad laimės Nausėda, bet jei dėl kažkokių priežasčių uždarytų tave kas rūsyje ir atjungtų žinias, tai viskas taip ir liktų tavo spėjimo lygyje, tu niekada 100 proc. ir nebūtum iki galo žinanti jis laimėjo, o gal ne
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 11:04)

O kur aš įpareigota rašyti visiems kas kur laimės?

Kas kad tu parašei. Nu ar kas tavim tikėjo? Kaip kišo Šimonytę taip kišo. Net po nausėdos išrinkimo yra dar fanačių, kad varo ant jo, tikėdamos gal, kad tas pasitrauks ir stos Šimonytė smile.gif

Kad tavim patiketu jog tu turi galiu biggrin.gif . Nes kaip badai kiaurai, taip ir badai.

O man reikejo, kad manim tiketu? Siaip parasiau, nors Simonyte ir dabar mano favorite.
Tu nors jauti kokia durnyste parasei kad kazkas mano, jog Nauseda pasitrauks?😂😂😂

Tai kam tikrini vyro telefona jei turi galiu ir gali " paziureti " kitur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 12:32)
Kad tavim patiketu jog tu turi galiu biggrin.gif . Nes kaip badai kiaurai, taip ir badai.

O man reikejo, kad manim tiketu? Siaip parasiau, nors Simonyte ir dabar mano favorite.
Tu nors jauti kokia durnyste parasei kad kazkas mano, jog Nauseda pasitrauks?😂😂😂

Tai kam tikrini vyro telefona jei turi galiu ir gali " paziureti " kitur? bigsmile.gif

o tu galvoji man reikia, kad manim tikėtų? ir dar kur? forume kažkokiam? biggrin.gif kad tu čia viena forumu kaip realybe gyveni, neskirstai nei kiek, prisimeni narius iš po 10 metų ir t.t. Kitiems tai dzin. Dalyvauja čia ir dabar, jei nori.
Parašiau ką parašiau. Nes toks varymas tai ką žinau, kam jis iš viso reikalingas? Suprasčiau, jei pridėtšų tokius žodžius: varau ir varysiu ant jo, nes jis mane ten taip ir taip prieš n laiko nuskriaudė, aš jaučiu abyda, nekenčiu jo ir nekęsiu. O jei taip nėra, nu tai tas varymas juokingas, ypač forume, tipo jį nuims tuo ar ką biggrin.gif
Dar kartą kartoju: tikrinu, kad pažiūrėčiau ar gerai mačiau. Nu kiek glaima nesuprasti? Tu rimtai pagalbinę baigus, o gal nė jos neįveikei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 11:52)
manai  hormonimnius kontraceptikus is oro gamina, niekur nepakuoja ir jie netersia? smile.gif
siaip tu tai idomiai elgiesi, iki dabartinio vyruku saugojaisi kazkaip be hormonu, pastoti vadinasi ne taip baisiai bijojai, o va sitas jau taip iseina pats baisiausias vyras, kad jau visas imanoams stipriausiasi apsaugas pradejai vartoti, vietoj vyro as pagalvociau,ka tau reiskiu... unsure.gif

Vajezau, vargsiukas, eik paguosk, prie papo siltai priglausk lotuliukas.gif
Kad tu nezinai, kaip as saugojausi, o jeigu zinai tik kt ir daugiau nieko, tai tavo bedeles, ponia visazine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 13:56)
Vajezau, vargsiukas, eik paguosk, prie papo siltai priglausk lotuliukas.gif
Kad tu nezinai, kaip as saugojausi, o jeigu zinai tik kt ir daugiau nieko, tai tavo bedeles, ponia visazine biggrin.gif

Tu pati rasei, kad seniau kt nevartojai, kitaip saugodavaisi, dabar pradejai, ar gal nustojai?

Tavo, aisku, pasirinkimai, siaip tik pastebejau, ne jis vargsiukas, tu, jei save nuodyji, o jis visada gali susirasti tokia, kuri nores kurti seima su juo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 12, 14:17)
Tu pati rasei, kad seniau kt nevartojai, kitaip saugodavaisi, dabar pradejai, ar gal nustojai?

Tavo, aisku, pasirinkimai, siaip tik pastebejau, ne jis vargsiukas, tu, jei save nuodyji, o jis visada gali susirasti tokia, kuri nores kurti seima su juo.

o tai ką, jiedu nekuria?
Atsakyti
Fantazuotoja lotuliukas.gif po kol kas turiu teise dar i savo kuna, dekoju uz rupesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 14:21)
o tai ką, jiedu nekuria?

o ka jie kuria?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 14:24)
Fantazuotoja lotuliukas.gif po kol kas turiu teise dar  i savo kuna, dekoju uz rupesti lotuliukas.gif

fantazuotoja?, tai ne tu rasei cia, kad pradejai naudoti KT? ir kad seniau nenaudojai? blink.gif

Ne rupestis cia, tik siaip pastebejimas, man pasirode keista, tau ne, viskas gerai.
Ir keista dar kada dabar kazka muilini, nejau baisu pasakyti,akd su tuo viakinu nieko rimto neplanuoji?
Tiek cia drasketes su Montekrista del Given vyru ir meiluziu, kam ka duoti, ka is ko imti. O kai jau liecia tave, tai jau ai cia kazkaip ne taip viskas ar ne? Gal geriau is meiluzio pasiimti pinigu jei reikia, nei meiluzio vaikus trucinti? retorinis klausimas, atsakyti tikrai nereikia.

Siaip , kai zmones artimi, tai tie finansai nera kazkoks didelis dalykas, kas turi ir dalinasi, nejau ten kiekviena centa skaiciuosi, ar jei nupirks torta puse kainos atiduosit? O vyras juo labiau, jei mato, kad jo moteriai reikia kazkam pinigu, tai kas baisaus duoti, net atvirksciai jei turetu ir neduot, tai kazkoks skurdzas butu ar ne pas mus tik sseksas be joki ukitu benefitu? biggrin.gif I lova isileisti nebijot, bet ne duok dieve paiskit pinigu is tokio artimo zmogaus, keista ir tiek... unsure.gif
toks jausmas kad jus realiai neturejot INTYMIU santyiu, tik seksa, kai galima nei vardo nepaklausti, va tokiu atveju imti pinigus tikrai ne kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 rugsėjo 2019 - 14:07