Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 10:20)
Butu tau ramu - netikrintum nei jo pasto nei telefono.

aš pastoviai visur ir viską tikrinu, nes man reikia pasitikrinti ar teisingai veikia mano pasąmonė tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 10:20)
Na bet jau autore kokia isizeidus biggrin.gif Yra tiesos abiejose pusese, bet kiekvienas renkasi gyvent ten ir taip, kaip jam tuo metu labiau norisi.  As 20-ies kaifavau Vilniuje, ritmas triuksmas judesys renginiai. Bet is esmes jautiesi vienisas tuo bendruomenes klausimu tikrai. O dabar mielai i koki kaimuka persikelciau. Nors MB is vaikystes vis primena, kad ner taip, faina tam kaime, bet man kuo daugiau pasakoja, tuo labiau norisi biggrin.gif

matomai dėl to, kad buvo pristatytas dirbti. Kai kurie kaimiečiai tikrai išnaudodavo savo vaikus įvairiems darbams, ne visi lepino. Tai tikiu, kad tokie į kaimą grįžti nelabai ir nori
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 10:22)
aš pastoviai visur ir viską tikrinu, nes man reikia pasitikrinti ar teisingai veikia mano pasąmonė tongue.gif

O kiek laiko turi praeiti, jog isitikintum, kad teisingai, ir jau po to pasikliautum tik pasamone, o ne realiais tikrinimais.?
Atsakyti

geras straipsnis pasitaikė, apie nerealią Vilniaus chebrą ir jų stiliuką biggrin.gifhttps://www.lrytas.l...aciau--1110084/

Jau kelintus metus pastebiu šitą straisnį.

Įdomu,kam čia taip aktualu kiršinti miestą su kaimu.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 10:13)
Kur tu ka rasai?

Man idomu, ar jos save atranda tik tada, ar pries tai tik del babkiu uzsikalimo dirbo rimtus darbus, ar del kokio visuomenes spaudimo.  Nors turbut visaip buna...

pasirenka protu, netiki savimi, vėliau pamažu išdrįsta keisti savo gyvenimą smile.gif Reikia ir palaikymo. Mano viena draugė jau kelis privačius darželius turi, o iki tol blaškėsi, kol suprato, kas ją traukia. vyras palaikė ir va, dirba sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 10:23)
O kiek laiko turi praeiti, jog isitikintum, kad teisingai, ir jau po to pasikliautum tik pasamone, o ne realiais tikrinimais.?

tai žiūrint ką tikrinu. Šiaip stengiuosi netikrinti kažko 10 metų į priekį. O tikrinu viską ką netingiu, kas aplink mane. Pvz. prezidento rinkimai, futbolas, kokio nors šou laimėtojas (čia iš pasaulinių), o kasdienybėje kasdieniškus dalykus: ar parašė tas ir tas, ar tą ir tą kur nors pakvietė ar ne, ar toje parduotuvėje rasiu norimą daiktą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 10:13)
norėtum tų tokių santykių kaip mus, popadine 4u.gif kadangi prieš vyrą turi tylėti zubus susukus, visą agresiją čia ant nekaltų forumiečių išlieji. O aš žinok galiu išsisakyti kas ant dūšios ir man tylėti nereikia tongue.gif

Kaip suprantu, kam jau kam, o tau santykiais girtis nevertėtų, berods nepasitiki vyru taip, akd viską tikrini?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 10:23)
matomai dėl to, kad buvo pristatytas dirbti. Kai kurie kaimiečiai tikrai išnaudodavo savo vaikus įvairiems darbams, ne visi lepino. Tai tikiu, kad tokie į kaimą grįžti nelabai ir nori

Dirbti tai dirbo, bet ne vergavo, bet nefaina del to buvo, kad nebuvo kaimuky vaiku beveik, nebuvo ka veikti. O ir toli neprivazinesi, visai uzkampis ten.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 09:20)
Na bet jau autore kokia isizeidus biggrin.gif

Aha. Ryskus pavydas merginoms. Va ant vilniecio vaikinuko tai nieko neuzvare biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 10:26)
tai žiūrint ką tikrinu. Šiaip stengiuosi netikrinti kažko 10 metų į priekį. O tikrinu viską ką netingiu, kas aplink mane. Pvz. prezidento rinkimai, futbolas, kokio nors šou laimėtojas (čia iš pasaulinių), o kasdienybėje kasdieniškus dalykus: ar parašė tas ir tas, ar tą ir tą kur nors pakvietė ar ne, ar toje parduotuvėje rasiu norimą daiktą ir pan.

Ne to klausiau. Turejau omeny, ar ilgai tikrinsi, ar tavo pasamone tau teisingai sako kazka? Nu tarkim prezidento rimkimus visi suzino neisvengiamai, kas laimi. Bet pvz ar bus suknele tavo kazkokioj parduotuvej, kada jau zinosi vien is nuojautos, nereiks begto tikrinti ar tikrai teisingai galvojai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 12, 09:25)
Jau kelintus metus pastebiu šitą straisnį.</p><p>Įdomu,kam čia taip aktualu kiršinti miestą su kaimu.</p><p></p>

Na argi toks mergaiciukes rasinelis gali sukirsinti miesta su kaimu?
Svarbiausia pati to rasinelio autore greit bus su tais geliniais nagais su swarovskiukais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 12, 10:31)
Aha. Ryskus pavydas merginoms. Va ant vilniecio vaikinuko tai nieko neuzvare biggrin.gif .

Nes pakabino ja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 09:26)

😂😂😂
Bet kazkodel neparasei prezidento temoje kas laimes biggrin.gif .
Uzvakar futbolas ir taip aisku buvo kad laimes portugalai.

Dabar neissiginsi, turesi cia parasyt, irodyt kad turi galiu - bus kokios varzybos turesi paziuret kazkur ir parasyt jas laimes ir kokiu rezultatu bigsmile.gif .
Atsakyti