Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 18:37)
O jus zymites savo dienas kur nors kaip nors? Programele ar i sasiuvinuka? KT geriancioms gal paprasciau, o kitos? Ne tik mmm bet ir visokie neiprasti pozymiai? smile.gif ar siaip koki desninguma pastebet.

be abejo dėl visa ko, nors šiaip ir taip atsimenu kuriomis dienomis turi ateiti
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 19:54)
nebuk toia tikra , pas mus mokykloje viena mama, su ketvirtu nescia pries tai vyras pasidare vazektomija lotuliukas.gif pasirodo ne visada ji buna sekminga lotuliukas.gif

o geras biggrin.gif
kaipo ir mano vienai gerai pažįstamai 2 vaikai per KT atėjo, tik tiek, kad ne visai sveiki unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 20:46)
Gogulej sito nera, todel plesais cia bliuskele, Glusauskaite.
Gavo viska baznycioj. Is cms nieks nebuvo atvykes.
Karate. Nu ko bijot parasyt stiliu, dana ir dirza? Nu nes zinot kad pezat, gi suvarysiu sekanciais klausimais koks zalias dirzas ir pan. Gluses abi su burba.
Papildyta:

Lutukes sportas - stebuklingas zodis " joga".

perlūžtum ir padvėstum, jei tau kas lieptų gerą jogą padaryti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 21:35)
Po sunkios ligos mirusio milijonieriaus R. Karpavičiaus paskutinė valia pribloškė artimuosius

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy

grynai cambalinės atvejis šviečiasi
vyras gi vis pas kitas ir kitas valgo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 21:54)
As niekada neatsidarineju tavo nuorodu.

labai pasigailėsi, geriau paskaityk
Atsakyti
Aa jau paskaiciau. Na baisoka is zmonos puses, jeigu dirbo visa gyvenima ir be nieko lieki. Kitavertus, su banditu susidejo, sunus irgi toks, o ir ta moteris jauciu ne be kazkieno pagalbos apsuko serganti zmogu.

Monteverte darai joga?
O tu kaip nuo nestumo saugais?

Labas rytas. Ot nesimiega...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 08:18)
Aa jau paskaiciau. Na baisoka is zmonos puses, jeigu dirbo visa gyvenima ir be nieko lieki. Kitavertus, su banditu susidejo, sunus irgi toks, o ir ta moteris jauciu ne be kazkieno pagalbos apsuko serganti zmogu.

Monteverte darai joga?
O tu kaip nuo nestumo saugais?

Labas rytas. Ot nesimiega...

taip, darau, įvairią, su pilates, gimnastiniais ir pan. elementais
prezikais

jau ir laikas keltis, gerai, kad nesimiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 08:29)
taip, darau, įvairią, su pilates, gimnastiniais ir pan. elementais
prezikais

jau ir laikas keltis, gerai, kad nesimiega biggrin.gif

Tai kiek siuksliu sugeneruojat tongue.gif man tai nepatinka tos gumos
Ipratau matyt prie ritmo, nes vakare jau luztu, nors niekur nereikia keltis,
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 08:35)
Tai kiek siuksliu sugeneruojat  tongue.gif  man tai nepatinka tos gumos
Ipratau matyt prie ritmo, nes vakare jau luztu, nors niekur nereikia keltis,

o kur dėtis? man tai nepatinka KT. O visa kita nėra patikima. Kaip sakoma, būsi sveikas, gyvensi, tai Darom ir panašiose akcijose sudalyvausi ir apsikuopsi biggrin.gif Aš irgi girdėjus, kad kai kam ten labai nepatinka, ypač vyrams neva, išsikalinėja, liepia moteriai kažką daryt, galvot ir t.t. Bet mums realiai nelabai yra skirtumo su ar be. Vistiek pagrindas man regis yra suderinamumas ir atsipalaidavimas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 08:41)
o kur dėtis? man tai nepatinka KT. O visa kita nėra patikima. Kaip sakoma, būsi sveikas, gyvensi, tai Darom ir panašiose akcijose sudalyvausi ir apsikuopsi biggrin.gif Aš irgi girdėjus, kad kai kam ten labai nepatinka, ypač vyrams neva, išsikalinėja, liepia moteriai kažką daryt, galvot ir t.t. Bet mums realiai nelabai yra skirtumo su ar be. Vistiek pagrindas man regis yra suderinamumas ir atsipalaidavimas.

Man tai paciai baisiai nepatinka, gal net labiau nei MB, nes as ir sumasciau KT gert, nes ir turet tu gumyciu po ranka visada, kol ten issitrauki uzvynioji... Ir siaip zaidimus riboja biski rolleyes.gif bet aiski tai menka palyginus su kokios bedos gali but kitos (pvz 3 sekundes 🤭)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 rugsėjo 2019 - 07:47
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 08:47)
Man tai paciai baisiai nepatinka, gal net labiau nei MB, nes as ir sumasciau KT gert, nes ir turet tu gumyciu po ranka visada, kol ten issitrauki uzvynioji... Ir siaip zaidimus riboja biski  rolleyes.gif  bet aiski tai menka palyginus su kokios bedos gali but kitos (pvz 3 sekundes 🤭)

viskas yra įpratimo reikalas smile.gif mes taip nuo susitikimo pripratę, tai taip ir tęsiame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 17:37)
O jus zymites savo dienas kur nors kaip nors? Programele ar i sasiuvinuka? KT geriancioms gal paprasciau, o kitos? Ne tik mmm bet ir visokie neiprasti pozymiai? smile.gif ar siaip koki desninguma pastebet.

Niekur. Kažkada bandžiau, bet nemačiau prasmės, nes ciklas reguliarus kaip laikrodis, o daugiau kažkokių požymių neradau, kad žymėjimo būtų verta. Tai ir mečiau tą reikalą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 08:41)

o jei abu nusprendėte neturėti vaikų, ko vyras pvz vazektomijos nepasidaro? Ar jis turi kitų planų? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ar pastebejot, kad labai daug moteru keicia savo profesijas i kazkokias, na net nerandu tinkamo zodzio, paprastesnes, ramesnes, nekeliancias daug streso, be begimo? Pvz mano depiliuotoja statybu inziniere, dabar pesa plaukus nuo puciu lotuliukas.gif mano buvusi jogos mokytoja irgi st. Inziniere buvo, va net burbe inziniere, o gamina papuosalus ir muziejuj dirba biggrin.gif dar viena pazistama biologe, bet pradejo gamint savo, kosmetika (cia gal nelabai nutolo) ir fotografe, dar kita os web dizaino dabar kazkokias samoningumo paskaitas stovyklas daro
Na daug tokiu, kurios is "rimtu" darbu pereina i grozio, sporto, meno pasaulius. Vienos tai save atranda gal, kitos mato, ko zmonems reikia, trecios gal mato kad ant bangos tai (zmones linke leist pinigus visokioms ten cakru atverimo, samoningumo mokymams, tikisi kazko wow).
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 12, 09:11)
o jei abu nusprendėte neturėti vaikų, ko vyras pvz vazektomijos nepasidaro? Ar jis turi kitų planų?  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

mes nieko neketinam, mes plaukiam pasroviui kur gyvenimas neša ir nuo nieko niekada neatsisakom. Šiandien galime galvoti taip, rytoj - kitaip smile.gif
Be to, nei aš, nei jis niekada nesigulsime po skalpeliu ar nedarysime jokios kitos intervencijos į savo kūną, organus, jei tai nebus gyvybiškai būtina.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 12, 09:21)
Ar pastebejot, kad labai daug moteru keicia savo profesijas i kazkokias, na net nerandu tinkamo zodzio, paprastesnes, ramesnes, nekeliancias daug streso, be begimo? Pvz mano depiliuotoja statybu inziniere, dabar pesa plaukus nuo puciu lotuliukas.gif  mano buvusi jogos mokytoja irgi st. Inziniere buvo, va net burbe inziniere, o gamina papuosalus ir muziejuj dirba biggrin.gif  dar viena pazistama biologe, bet pradejo gamint savo, kosmetika (cia gal nelabai nutolo) ir fotografe, dar kita os web dizaino dabar kazkokias samoningumo paskaitas stovyklas daro
Na daug tokiu, kurios is "rimtu" darbu pereina i grozio, sporto, meno pasaulius.  Vienos tai save atranda gal, kitos mato, ko zmonems reikia, trecios gal mato kad ant bangos tai (zmones linke leist pinigus visokioms ten cakru atverimo, samoningumo mokymams, tikisi kazko wow).

šiaip tai gerai daro tos moterys, šaunuolės. Kiek man žinoma iš mano patirties (aišku, kitų patirtis gali būti kitokia, aš nesiginčysiu), tai labai nukenčia santykiai su vaikais, vaikų sveikata, jei tiek motina, tiek tėvas darboholikai, dirba rimtus darbus ir po daug.
Vat tik tie čakrų ir sąmoningumo mokymai, tai hm hm hm. Žmonės tam tik mėto pinigus. Ypač, jei tas "mokytojas" jaunas yra. Tokių dalykų gali mokyti tik senukas, kuris laimingai pragyveno su tomis savo čakromis. Ir baisiausi yra tie mokytojai, kurie moko visko. Dar suprantu tą mūsų pvz. forumo Vaidą, ir tai jinai jau ne tik astrologiją, bet ir numerologiją griebia, nors jai metų metais reiktų astrologines žinias tobulint, bet kai kurie būna ima kone viską. O realybė tokia, kad tai dažniausiai patys įvairių parazitų apsėsti žmonės, savame pasaulėlyje nesusitvarkantys ir neturintys palaikymo pas tas jėgas, apie kurias moko. Nu neįmanoma tarnauti ar dirbti su n jėgų skaičiumi. Visų pirma tai disbalansas tau pačiam, tai ką tu vargšiuk išmokyt gali?
Atsakyti
Pritariu del mokymu visiskai.
Man cia kada istrigo eurovizininke musu Ieva, kazkur maciau, jau su vyru rengia mokymus santykiams saugoti ar tvirtinti. Kiek jai paciai metu, visiskai jaunute, santuoka sviezia, pati kazkokiu bedu turejus rimtu, jau byra santykiai, ka tokia gali ismokyti ? Apie santuoka reikia klausytis 50m nugyvenusiu ir vis dar vienas kita mylinciu. biggrin.gif. Tas pats ir su kitomis gyvenimo sritimis. Man seni mokytojai patinka, o tie jauni vis atrodo, kad patys apsvaige nuo savo pseudozinojimo, "nusvitimo" . rolleyes.gif
Atsakyti