Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 11, 17:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72498486" data-time="1568211092"><div><p>Ohohohohooo....peteliškę. nedaug zmoniu matau taip plaukiant, tik vieną kitą ir tie visi neseni vyrai</p></div></blockquote><p>Manau daug moteru laisvai plauktu peteliske, jei tik noretu. Reikalinga lb gera judesiu koordinacija ir prasyciausi, bet moterys uz vyrus geriau soka kam butent ir reikalinga kuno kontrole. Ne visi vyrai, kurie sugeba isnest save is vandens, peteliske plaukia taisyklingai.
</p><p>As tai skestantis tarakonas kol kas.
</p>

Labai daug greitai plaukianciu ziauriai taskosi, net kitose linijose plaukti kartais neimanoma. Taip is tikruju neturetu buti g.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 09 11, 17:31)
Nespeju skaityt, kiek pripliurpiat  biggrin.gif
Gal kas paskutiniu 30 psl santrauka galetu parasyt, apie ka buvo?  biggrin.gif

Vienu sakiniu - be vyrų moterys kaip vystancios gėlės biggrin.gif
Atsakyti

Nespeju skaityt, kiek pripliurpiat biggrin.gif
Gal kas paskutiniu 30 psl santrauka galetu parasyt, apie ka buvo? biggrin.gif

apie nieka, nieko idomaus nepraleidai, kas nebuvo sneketa cia 150 k, nesijaudink :) 

Atsakyti

papasakok geriau kaip vaikas auga ir kas vyru fronte naujo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 rugsėjo 2019 - 16:40
Nu va, maniau Lutukė sportuoja pasirodo ne.
Dabar toks jausmas, kad LT visi sportuoja, ant bangos tai.
Atsakyti

Nu va, maniau Lutukė sportuoja pasirodo ne.

Iš mūsų klubo daug išvažiavę į užsienį.Susidaro pas mus programas, matyt dirba gymuose ten.

Pavasarį buvau maloniai nustebusi.Klubą lankė 86 metų vyrukas, po insulto atsistatinėjo.Ir lankė ir ant treniruoklių dirbo labai sąžiningai.Treneris sakė,kad čia klubo rekordininkas(pagal metus)

Parke yra treniruokliai, tai nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro kas nors ten minkosi.Ir jaunimas ir senimas.

Gal ir gerai,kad ant bangos.Nes kai pasižiūriu į kai kuriuos paauglius, tai ką aš žinau :hmm: Mano š---na tikrai siauresnė.Ir vaikų, pradinukų daug aptakių.Kaip taisyklė, mama kaip nutekinta, vaikas apvalus.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 17:54)
Nu va, maniau Lutukė sportuoja  pasirodo ne.

As su pirma banga buvau, dabar sportas tik ant vyro pajot nebent lotuliukas.gif
Papildyta:
O jus zymites savo dienas kur nors kaip nors? Programele ar i sasiuvinuka? KT geriancioms gal paprasciau, o kitos? Ne tik mmm bet ir visokie neiprasti pozymiai? smile.gif ar siaip koki desninguma pastebet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 rugsėjo 2019 - 17:39
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 18:37)
O jus zymites savo dienas kur nors kaip nors? Programele ar i sasiuvinuka? KT geriancioms gal paprasciau, o kitos? Ne tik mmm bet ir visokie neiprasti pozymiai? smile.gif ar siaip koki desninguma pastebet.

MyDaysX Pro
Atsakyti
ė
My calendar
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 11, 18:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72498508" data-time="1568213651"><div><p>Nu va, maniau Lutukė sportuoja pasirodo ne.
Dabar toks jausmas, kad LT visi sportuoja, ant bangos tai.</p></div></blockquote><p>Iš mūsų klubo daug išvažiavę į užsienį.Susidaro pas mus programas, matyt dirba gymuose ten.
</p><p>Pavasarį buvau maloniai nustebusi.Klubą lankė 86 metų vyrukas, po insulto atsistatinėjo.Ir lankė ir ant treniruoklių dirbo labai sąžiningai.Treneris sakė,kad čia klubo rekordininkas(pagal metus)
</p><p>Parke yra treniruokliai, tai nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro kas nors ten minkosi.Ir jaunimas ir senimas.
</p><p>Gal ir gerai,kad ant bangos.Nes kai pasižiūriu į kai kuriuos paauglius, tai ką aš žinau hmm.gif Mano š---na tikrai siauresnė.Ir vaikų, pradinukų daug aptakių.Kaip taisyklė, mama kaip nutekinta, vaikas apvalus.
</p>

O aš atvirkščiai stebiu, stori tėvai- storas vaikas.
Papildyta:
As su pirma banga buvau, dabar sportas tik ant vyro pajot nebent lotuliukas.gif
Papildyta:

Ne, daugmaž primetu kada mmm bus ir tiek. Pastoti galėčiau nebent nuo meilužio biggrin.gif
Atsakyti

O jus zymites savo dienas kur nors kaip nors? Programele ar i sasiuvinuka? KT geriancioms gal paprasciau, o kitos? Ne tik mmm bet ir visokie neiprasti pozymiai? smile.gifar siaip koki desninguma pastebet.

Kol negėriau KT, tol žymėdavausi.Kai pradėjau gerti, mečiau žymėtis, ir taip viskas aišku.O dabar nei geriu, nei skaičiuoju. :irnesakyk:

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 19:25)
Ne, daugmaž primetu kada mmm bus ir tiek.  Pastoti galėčiau nebent nuo meilužio  biggrin.gif

nebuk toia tikra , pas mus mokykloje viena mama, su ketvirtu nescia pries tai vyras pasidare vazektomija lotuliukas.gif pasirodo ne visada ji buna sekminga lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik po rugsejo 1 MB sakiau, kad vis tik kiek vaiku storu daug is tikro, pas mus jei budavo koks vienas klasej, o dabar bent po kelis. O korelaicijos tarp tevu neatkreipiau demesio, bet faktas, kad mazus vaikus maitina tuo ka patya valgo. Arba maitina sudu, nes negamina, tada irgi stori. Bet labiausiai panasumai isryskeja begant metams, jau link brandaus amziaus, cia arba genai nugali, arba paima virsu is savo seimos atsinesti iprociai (tradicijos per sventes gerai paest arba pasyvus laisvalaikis)
Atsakyti