QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 11, 18:20)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72498508" data-time="1568213651"><div><p>Nu va, maniau Lutukė sportuoja pasirodo ne.
Dabar toks jausmas, kad LT visi sportuoja, ant bangos tai.</p></div></blockquote><p>Iš mūsų klubo daug išvažiavę į užsienį.Susidaro pas mus programas, matyt dirba gymuose ten.
</p><p>Pavasarį buvau maloniai nustebusi.Klubą lankė 86 metų vyrukas, po insulto atsistatinėjo.Ir lankė ir ant treniruoklių dirbo labai sąžiningai.Treneris sakė,kad čia klubo rekordininkas(pagal metus)
</p><p>Parke yra treniruokliai, tai nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro kas nors ten minkosi.Ir jaunimas ir senimas.
</p><p>Gal ir gerai,kad ant bangos.Nes kai pasižiūriu į kai kuriuos paauglius, tai ką aš žinau
Mano š---na tikrai siauresnė.Ir vaikų, pradinukų daug aptakių.Kaip taisyklė, mama kaip nutekinta, vaikas apvalus.
</p>
O aš atvirkščiai stebiu, stori tėvai- storas vaikas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 18:37)
As su pirma banga buvau, dabar sportas tik ant vyro pajot nebent
Papildyta:
O jus zymites savo dienas kur nors kaip nors? Programele ar i sasiuvinuka? KT geriancioms gal paprasciau, o kitos? Ne tik mmm bet ir visokie neiprasti pozymiai?
ar siaip koki desninguma pastebet.
Ne, daugmaž primetu kada mmm bus ir tiek. Pastoti galėčiau nebent nuo meilužio
Priklausoma