Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 16:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72498429" data-time="1568207222"><div><p>Nes tu nevykele. Nemoki gyvent. Isleisi vaikus plikus basus i gyvenima. Neduok die pasiligosit ar kas nutiks - vaikai ka tures?</p></div></blockquote><p>kad tau nepasakoju ka turi ir ka planuoju,tai nevykele lotuliukas.gif</p><p></p><p>jei kas mum su vyru atsitiks yra draudimas, tai jau tik nesijaudink rupintojele tu musu lotuliukas.gif </p><p>o tu ka nors vaikui davei be pinigu ar tik pinigus? </p><p></p><p>man patiko vieno milijonieriaus pamastymai, ne zuvi vaikam reikia duoti , o meskeres...</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/gyvenimas/seima/daugiausiai-vaiku-turintis-rusu-milijardierius-romanas-avdejevas-pasidalino-kaip-isaukleti-23-vaikus.d?id=82061723&fbclid=IwAR1He59BwEagzmCMcrjZ_LXPaN6FrYZ6Wa6DxWd5bIybxuDyFf9q75njyOk'>https://www.delfi.lt/gyvenimas/seima/daugiausiai-vaiku-turintis-rusu-milijardierius-romanas-avdejevas-pasidalino-kaip-isaukleti-23-vaikus.d?id=82061723&fbclid=IwAR1He59BwEagzmCMcrjZ_LXPaN6FrYZ6Wa6DxWd5bIybxuDyFf9q75njyOk</a></p>

bet tai svarbiausia, kai ant motinos pašalpos sėdėjo, tai savęs nekutavojo kas jos vyrui nutiks ir ką tada darys
kas per antžmogė jinai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 14:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72498364" data-time="1568204324"><div><p>Bet tai tuokeisi Lietuvoj. Rasei, kad nesikeitei pavardes nerasysi del kokios priezasties. Tai kaip ir aisku, kad del pasalpos vienisai mamai. Juk tavo vaikai gime LT.</p></div></blockquote><p>bet tai tu ar ne debile nu ryskiai lotuliukas.gif</p><p>Pirma apie pavarde niekad nieko savo nesakiau, antra ar tu manai tikrai Lietuvoje i pasa pasiziuri i pavarde ir dalina pasalpas? lotuliukas.gif nu gal nemeginau, bet kiek kokiu kitu reikalu tvarkiausi, tai visada reikejo kruvos dokumentu tame tarpe ir santuokos liudyjimo, o jei jo neturi tai skyrybu tikriausiai prasytu, o deklaruoti, kad esi nesusituokusi, kai esi ir registre yra santuoka, manai nepamatytu? lotuliukas.gif net nezinau ,
</p><p>O kokios yr atos pasalopos Lietuvoje vienisom, labai dideles? tai ko tada skundziasi moterys, nesiskiria su kiaisi smurtautojais?</p>

Tai tu gi tik baznycioj tuokeisi. Pries 20 metu nebuvo tokios tvarkis kaip dabar. Tai kokius kur santuokos liudijimus kur nesei? Juk baznycios popierius anksciau nk nereiske.

Atsakyti

Nu ok, vaikui ne tik pinigai reikalingi. Bet ka tu jiems duodi be pinigu, jei tojias paklodes dienu dienas rasineji? Gatve juos augina. Ne tu. Gal ir gerai, protingesni uzaugs.

Mano vaikai siaip mokyloje siuo metu, paskui bureliai ir t.t. o taviskis nelanke gal gatveje augo? :lol:  

As jau prisiauginau kiaura para, kai maziukai buvo, jie dabar gana savarankisi pas mane, tikrai nereikia mamos sijono nuolat salia   :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 15:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72498294" data-time="1568199818"><div><p>Mergos, kiek jums normalu skirti sporto klubui?</p></div></blockquote><p>pernai uz metini abonementa sumokejau 150 e, cia ieina sporto sale, ir visos pamokos i kokia snori eiti, pvz joga, pilates ir t.t.  asmenine koksultacija del programos sudarymo, pas msu nera baseino, tai pigu, su baseinu ir saunom butu koks 400 i metus. dar man nuolaida siame klube del darbo. be nuolaidos kazkur lyg 280 metam kainuoja.</p>

Tu I menesi skaiciuok.
Jei as skaiciuociau metams, tai man virs 1000 iseina su masazais. Naryste su visomis grupemis, sauna ir turkiska pirtimi apie 300 metams.

Lietuvoj kainos tai nenormalios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2019 - 15:56
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 15:48)
bet tai svarbiausia, kai ant motinos pašalpos sėdėjo, tai savęs nekutavojo kas jos vyrui nutiks ir ką tada darys
kas per antžmogė jinai

Mano vyras uzdirba 30 kart daugiau nei mokamas slaugos pinigai mano mamai. Tai linkiu ir tau uzsitureti slaugos pinigelius ir is to pragyventi 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 15:49)
As jau prisiauginau kiaura para, kai maziukai buvo, jie dabar gana savarankisi pas mane, tikrai nereikia mamos sijono nuolat salia   mirksiukas.gif </p>

Atsimenu kaip maziukus auginai Sani- ubuntu budama. Istisis paklides iv temose. O temu buvo daug, ne viena ar dvi veikiancios biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 15:50)
Tu I menesi skaiciuok.
Jei as skaiciuociau metams,  tai man virs 1000 iseina su masazais

Kalba buvo apie sporta, ne masazus.
Dar kinieciu akrilo nagus pridek, suma didesne gausis.
Atsakyti

Tai tu gi tik baznycioj tuokeisi. Pries 20 metu nebuvo tokios tvarkis kaip dabar. Tai kokius kur santuokos liudijimus kur nesei? Juk baznycios popierius anksciau nk nereiske.

apiat 25, jau apie tai diskutavo, as jums visas nuorodas buvau ikelusi, kad taip buvo pries 20 m ,kad baznycioje susituoki, paskui eini i zaksa ir priduodi dokumentus , taip baznycioje israsinejo liludyjimus, gi ne tarybiniai metai :oh: ir zakse  itraukdavo i registra baznytine santuoka arba galima buvo susituokti zakse.

paskui veliau kiek iznau, jau patiem eiti neriekdavo , baznycios pacios persiudavo visus dokumentus, o kaip dabar nezinau.

tau ritmai taip atmintis neveikia?

Atsakyti

Visa gyvenima taip plaukiojau - nieko neatsitiko. As gi nevarau tokiu greiciu kaip 'fast line'. Kokia tu linija plaukioji?
Dabar kai lankau aqua gym, tai plaukioju gal pusvalandi, visas kitas laikas gimnastika vandenyje.

Jei neplaukioji ilgai ir siaip su nugara viskas gerai, gal tada nekerta. Man paplaukiojus varlyte iskisus galva ragas butu. Aqua gym turetu buti ziauriai gerai.

As plaukiu greitai ir gana daug.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 16:55)
Mano vyras uzdirba 30 kart daugiau nei mokamas slaugos pinigai mano mamai. Tai linkiu ir tau uzsitureti slaugos pinigelius ir is to pragyventi 4u.gif .
Papildyta:

Atsimenu kaip maziukus auginai Sani- ubuntu budama. Istisis paklides iv temose. O temu buvo daug, ne viena ar dvi veikiancios biggrin.gif .
Papildyta:

Kalba buvo apie sporta, ne masazus.
Dar kinieciu akrilo nagus pridek, suma didesne gausis.

Ramybės tavo serganciam protui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 11, 16:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72498332" data-time="1568201436"><div><p>Visa gyvenima taip plaukiojau - nieko neatsitiko. As gi nevarau tokiu greiciu kaip 'fast line'. Kokia tu linija plaukioji?
Dabar kai lankau aqua gym, tai plaukioju gal pusvalandi, visas kitas laikas gimnastika vandenyje.</p></div></blockquote><p>Jei neplaukioji ilgai ir siaip su nugara viskas gerai, gal tada nekerta. Man paplaukiojus varlyte iskisus galva ragas butu. Aqua gym turetu buti ziauriai gerai.
</p><p></p><p>As plaukiu greitai ir gana daug.
</p>

O rupke, tai profas tu biggrin.gif . As taip negaliu....o ir nenoriu, metai ne tie, daugiau savo malonumui pliuskenuosi, nei sportuoju
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 15:57)
Ramybės tavo serganciam protui  4u.gif

Oss, karratiste 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 15:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72498462" data-time="1568209736"><div><p>Tai tu gi tik baznycioj tuokeisi. Pries 20 metu nebuvo tokios tvarkis kaip dabar. Tai kokius kur santuokos liudijimus kur nesei? Juk baznycios popierius anksciau nk nereiske.</p></div></blockquote><p>apiat 25, jau apie tai diskutavo, as jums visas nuorodas buvau ikelusi, kad taip buvo pries 20 m ,kad baznycioje susituoki, paskui eini i zaksa ir priduodi dokumentus , taip baznycioje israsinejo liludyjimus, gi ne tarybiniai metai doh.gif ir zakse  itraukdavo i registra baznytine santuoka arba galima buvo susituokti zakse.</p><p>paskui veliau kiek iznau, jau patiem eiti neriekdavo , baznycios pacios persiudavo visus dokumentus, o kaip dabar nezinau.</p><p></p><p>tau ritmai taip atmintis neveikia?</p>

Tu galvoji kad tavo visas paklides kas skaito?
Aa, jau kaip dabar nezinai. O kai parasiau kad vyro dukterecia tekejo ir cms nereikia, tai jau nesamone. Glušauskiaite visiska esi
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 16:55)

Nu tai žlugus būtum, jei vyrui kas nutiktų
Nu ir idiotė tu. Ant kito varai, o pati vyro kišenėje sėdi. Tu visiškai išprotėjai, viskas, dugnas
Atsakyti

Tu I menesi skaiciuok.
Jei as skaiciuociau metams, tai man virs 1000 iseina su masazais. Naryste su visomis grupemis, sauna ir turkiska pirtimi apie 300 metams.

Lietuvoj kainos tai nenormalios.

Ai kazkaip cia iprasta metines kainas visur skaiciuoti :)

nu pas mus masazai jokie neieina i sporto klubus, as einu visai kitur masazu darytis, tai kazkaip nei neskaiciuoju, o masazas apie 50 e valanda.

O i menesi paparsta pasisakiaciuoti 150/12= 12.5 e pe rmen, tiek pernai mokejau, Siaip normali kaina be nuolaidu pas mus klubuose 25 -45 per men , priklausomai nuo to yra baseinas ar ne. 

siemet dar neisigijau, nelabai man tie klubai patinka, as siaip joga darau, pati namuose ir einu pasivaikscoti i lauka kokiai val per diena, dar pas mus netoli yra tokei metalinia treniruokliai laukia salia zaidimu aiskyeles, tai ten nuvaizuoju su dukryte ir "pasporutojam" abi  :D 

o ten tuose pataluose su tais svoriu kilnojimais ir muzikom , nu ne man....man kvailokai pati atrodau begdama vietoje ir dar patalpoje :lol: geriau jau i lauka pabegiot, ar pasivaiskcioti...aisku kai orai prasti gal ir gerai, bet jauciu apsieisiu siemet ir be klubu.... :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 16:03)
Nu tai žlugus būtum, jei vyrui kas nutiktų
Nu ir idiotė tu. Ant kito varai, o pati vyro kišenėje sėdi. Tu visiškai išprotėjai, viskas, dugnas

Namas, verslas man ir musu vaikui liktu.
Nepavydek, dar ir pati uzsidirbu tongue.gif .
Atsakyti