bet tai svarbiausia, kai ant motinos pašalpos sėdėjo, tai savęs nekutavojo kas jos vyrui nutiks ir ką tada darys
kas per antžmogė jinai
Nu ok, vaikui ne tik pinigai reikalingi. Bet ka tu jiems duodi be pinigu, jei tojias paklodes dienu dienas rasineji? Gatve juos augina. Ne tu. Gal ir gerai, protingesni uzaugs.
Mano vaikai siaip mokyloje siuo metu, paskui bureliai ir t.t. o taviskis nelanke gal gatveje augo?
As jau prisiauginau kiaura para, kai maziukai buvo, jie dabar gana savarankisi pas mane, tikrai nereikia mamos sijono nuolat salia
Tai tu gi tik baznycioj tuokeisi. Pries 20 metu nebuvo tokios tvarkis kaip dabar. Tai kokius kur santuokos liudijimus kur nesei? Juk baznycios popierius anksciau nk nereiske.
apiat 25, jau apie tai diskutavo, as jums visas nuorodas buvau ikelusi, kad taip buvo pries 20 m ,kad baznycioje susituoki, paskui eini i zaksa ir priduodi dokumentus , taip baznycioje israsinejo liludyjimus, gi ne tarybiniai metai ir zakse itraukdavo i registra baznytine santuoka arba galima buvo susituokti zakse.
paskui veliau kiek iznau, jau patiem eiti neriekdavo , baznycios pacios persiudavo visus dokumentus, o kaip dabar nezinau.
tau ritmai taip atmintis neveikia?
Visa gyvenima taip plaukiojau - nieko neatsitiko. As gi nevarau tokiu greiciu kaip 'fast line'. Kokia tu linija plaukioji?
Dabar kai lankau aqua gym, tai plaukioju gal pusvalandi, visas kitas laikas gimnastika vandenyje.
Jei neplaukioji ilgai ir siaip su nugara viskas gerai, gal tada nekerta. Man paplaukiojus varlyte iskisus galva ragas butu. Aqua gym turetu buti ziauriai gerai.
As plaukiu greitai ir gana daug.
Tu I menesi skaiciuok.
Jei as skaiciuociau metams, tai man virs 1000 iseina su masazais. Naryste su visomis grupemis, sauna ir turkiska pirtimi apie 300 metams.
Lietuvoj kainos tai nenormalios.
Ai kazkaip cia iprasta metines kainas visur skaiciuoti
nu pas mus masazai jokie neieina i sporto klubus, as einu visai kitur masazu darytis, tai kazkaip nei neskaiciuoju, o masazas apie 50 e valanda.
O i menesi paparsta pasisakiaciuoti 150/12= 12.5 e pe rmen, tiek pernai mokejau, Siaip normali kaina be nuolaidu pas mus klubuose 25 -45 per men , priklausomai nuo to yra baseinas ar ne.
siemet dar neisigijau, nelabai man tie klubai patinka, as siaip joga darau, pati namuose ir einu pasivaikscoti i lauka kokiai val per diena, dar pas mus netoli yra tokei metalinia treniruokliai laukia salia zaidimu aiskyeles, tai ten nuvaizuoju su dukryte ir "pasporutojam" abi
o ten tuose pataluose su tais svoriu kilnojimais ir muzikom , nu ne man....man kvailokai pati atrodau begdama vietoje ir dar patalpoje geriau jau i lauka pabegiot, ar pasivaiskcioti...aisku kai orai prasti gal ir gerai, bet jauciu apsieisiu siemet ir be klubu....