Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man? Kai teisiškai įteisini savo santykius.

t.y. legalizuoti seksa? :lol: 

o jei tik baznycioje?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 15:54)
Kiek moki?
As paskaiciavau, kad man metam sportas iseina apie 600. Bet cia be tympiu ir maikuciu bei sportiniu papinyku.

Daugiau....
Atsakyti

Aha, labai laisvai prasimaitintum. Busto savo ner, visa savo alga ar pasalpa uz nuoma atuduotum. Kazi is ko vaikus maitintum. Todel ir isikibus savo vyro, nors ir nemyli ir nenori jo kaip vyro.
Papildyta:
Monteverte turi vaiku??? blink.gifblink.gif:blink:Ciucikas ne vaikas.

Laisvai susimoku nuom ai rmaistui uztenka ir masinos draudimam is savo algos, jau gal nelabai ka tik susitaupyciau.

ne taip suskaiciau, maniau, rasei Montekristai. O del Montevertes nezinau ,k aji turi neturi, bet tai jai ir neaktualu kataliku baznycios taisykles, ji gi nesilaikio sios religijos, kaip tu  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 15:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72498408" data-time="1568206510">
<div>
<p>Man? Kai teisiškai įteisini savo santykius.</p>
</div>
</blockquote>
<p>t.y. legalizuoti seksa? lotuliukas.gif </p>
<p>o jei tik baznycioje?</p>

Turtiniai reikalai, įžadas visam gyvenimui. Nebūčiau norėjusi būti sugyventine, kad ir visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 14:55)
Siaip jei nezinojai atvykus i uzsienio i Lietuva jokios pasalpos kelis metus nepriklauso, nezinau tiksliai kiek , bet drauge po metu atidirbusi bande prasyti, sake nepriklauso, neatidirbto kiek reikia, o as grizusi gi is vis nedirbau vaikus auginau, ai dar mes ir zemes turim, ja skaiciuoja Lt kaip pajamas lotuliukas.gif ...</p>

As tau buvau ikelus straipsni apie lietuvius pasalpinius, kuriems labiau apsimoka nedirbt . Veliau paieskosiu, gal rasiu.
Ko neparduodi tos savo zemes ir dasidejus nenusiperki savo busto pasiemus paskola? Vis tiek gi i LT negrisi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 15:47)
Tai labai pigu. Dabar suprantu, kodėl visi stebisi, kai apsakau kiek moku.

Tai varineji i impulsa su ispustom kainom?
Atsakyti

Turtiniai reikalai, įžadas visam gyvenimui. Nebūčiau norėjusi būti sugyventine, kad ir visam gyvenimui.

turitniai reikalus galima sutvarkyti per notarus, izadaus irgi galima pasisakyti vienas kitam,kad ir susikveitus draugus. 

tai kas yra pati santuoka , nes bazncyia pvz netvarko jokiu finansiniu reiklau, o izadai be lyt akto vis tiek nieko nereiskia...

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 16:00)
Tai varineji i impulsa su ispustom kainom?

oi ne, Impuls š...
Moku daug, bet moku už kokybę, plius kokios 5 min kelio nuo buto, tai žiauriai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 14:56)
Daugiau....

Tai tada joptvajmat kaip brangiai...
Atsakyti

As tau buvau ikelus straipsni apie lietuvius pasalpinius, kuriems labiau apsimoka nedirbt . Veliau paieskosiu, gal rasiu.
Ko neparduodi tos savo zemes ir dasidejus nenusiperki savo busto pasiemus paskola? Vis tiek gi i LT negrisi.

ka as darau, ko nedarau, mano turtai ir pirkinai tikrai ne tavo reikalas, jau nepyk  :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72498415" data-time="1568206753"><div><p>Turtiniai reikalai, įžadas visam gyvenimui. Nebūčiau norėjusi būti sugyventine, kad ir visam gyvenimui.</p></div></blockquote><p>turitniai reikalus galima sutvarkyti per notarus, izadaus irgi galima pasisakyti vienas kitam,kad ir susikveitus draugus. </p><p>tai kas yra pati santuoka , nes bazncyia pvz netvarko jokiu finansiniu reiklau, o izadai be lyt akto vis tiek nieko nereiskia...</p>

Aš jau atsakiau kas yra santuoka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 15:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72498384" data-time="1568205501"><div><p>O vaikus vyrui paliktum ar kruopom maitintum viska atidavus?</p></div></blockquote><p>nejauti kad nusisnekejai klausdama, tu ka is turto maitiniesi? mes is atlyginimo, laisvai prasimaitinciau su vaikais. </p>

Tiesa, jus gi nieko neturit, tai ir dalintis nebutu ka. Ir dabar juk is algos gyvenat
Atsakyti