Man? Kai teisiškai įteisini savo santykius.
t.y. legalizuoti seksa?
o jei tik baznycioje?
Aha, labai laisvai prasimaitintum. Busto savo ner, visa savo alga ar pasalpa uz nuoma atuduotum. Kazi is ko vaikus maitintum. Todel ir isikibus savo vyro, nors ir nemyli ir nenori jo kaip vyro.
Papildyta:
Monteverte turi vaiku??? :blink:Ciucikas ne vaikas.
Laisvai susimoku nuom ai rmaistui uztenka ir masinos draudimam is savo algos, jau gal nelabai ka tik susitaupyciau.
ne taip suskaiciau, maniau, rasei Montekristai. O del Montevertes nezinau ,k aji turi neturi, bet tai jai ir neaktualu kataliku baznycios taisykles, ji gi nesilaikio sios religijos, kaip tu
Turtiniai reikalai, įžadas visam gyvenimui. Nebūčiau norėjusi būti sugyventine, kad ir visam gyvenimui.
turitniai reikalus galima sutvarkyti per notarus, izadaus irgi galima pasisakyti vienas kitam,kad ir susikveitus draugus.
tai kas yra pati santuoka , nes bazncyia pvz netvarko jokiu finansiniu reiklau, o izadai be lyt akto vis tiek nieko nereiskia...
As tau buvau ikelus straipsni apie lietuvius pasalpinius, kuriems labiau apsimoka nedirbt . Veliau paieskosiu, gal rasiu.
Ko neparduodi tos savo zemes ir dasidejus nenusiperki savo busto pasiemus paskola? Vis tiek gi i LT negrisi.
ka as darau, ko nedarau, mano turtai ir pirkinai tikrai ne tavo reikalas, jau nepyk