Papildyta:
Tai ir pasirodei kad neturi logikos apie skirybas kalbedama .
kokia logika gali būti, kai kalba eina apie kažką, ką tvirtina bažnyčia?
Bet tu tai vistiek neapsisprendi kaip niolikine. Noris pavaidint nepriklausoma, tai sakai kad nereikejo tau santuokos isvis. Bet kai nori kitiems pamoralizuoti, tai jau tada teigi, kad reik tik po vestuviu seksuot
Tu nesupratai is vis apie ka sneka, prie ko cia nepriklausomybe? Man asmeniskai niekas nepasikeite po santuokos, tai del to ir sakau, kad man asmeniskai nereikejo, nu buvo grazi kukli svente tai tiek, nesijauciau nei daugiau, nei maziau vyrui isipareigojusi,buitis ir kasdienybneirgi nepasikeite, nu ziedu veinu daugiau apturejau, dar angliskai galiu ji vadinti husband, i rlietuvsikai nekabina man sugyventiniu etiketes, kas man slyskciai skamba, taip pat gaunu mokesciu lengvatas Airijoje, nes esam vede
Taip del ivairiu patogumu, manau, gerai susizenyti, bet man asmeniskai to nereikia.
Del sekso ir kada juo uzsimti, priklauso, ko nori, jei tik paseksuoti, tai jokio skirtumo, jei kurti seima, i rnugyventi kartu visa gyvenima, tai geriau palaukti, o apie tai jau daug diskutavom, kodel kas ir kaip...
Mano vyras buvo jau pasipirses, kai mes apsigyvenm kartu, bet tai ir taip zinojom, kad mes busim kartu. Aplamai su mumis nesilygink ir kitu nelygink, mes greiciau isimtis, nei taisykle, kiek tokiu poru zinai, kad nuo paauglystes butu zmones kartu ?
Tai jei mano vyro pasirinkimas yra rukyti, tai neturiu teises auklet savo sunaus taip, kaip skaitau teisinga?
Tai jei tavo dukte dabar is m9kyklos pareis prisigerus alaus- nieko nesakysi? Nu nes pati su MB megsti ta alu.
Auklejimas tera vienas - pavyzdys, o sneketi galima bele ka , niekada snekos neveikia. Vaikai mato pvzdzius, kopijuoja , paskui siek tiek paauglysteje suaugus perkrato vertybes, kazka atmeta, kazka pasilieka, kazka naujo ismoksta.
Nori aukleti vaikus- auklek save, sako ismintingi zmones.
Siaip tai jau baznycia registruoja santuka. Oficialiai. I cms galima neeit.
jau ir apie tai diskutavom ir pakisau jums faktus po akim, kad galima tik itraukti baznytine santuoka i registra, o ka cia parasei tai is vsi nusisnekejimas, baznycia ne zaksas jie santuoku neregistruoja, vis tiek pasirasyti turesi ateiti i zaksa, ar su ceremonija ar be.
As tai siusciau nx kiekviena kuriai taip svarbu pasimylejimo kokybe. O tam nei sugulti nereikia, tiesiog pabendrauti, net ir internetu.
Vertinga moteris turi savo prioritetus:
1. Issirinktas vienintelis
2. Tada jau ir apie pasimylejimo kokybe galima pagalvot
O jei atbuline tvarka, tai tegu perkasi koki vietini jaunuoli arba vaziuoja i Siaures Affrika, kur pigesni. Ar ieskosi kokio patyrisio senesnio diedo... Tada gal nekainuos...
teisingai kokybe geriausia bus tik su mylimu zmogum, kuriuo gali pasitiketi, taip atsiveria dvaisnes patirtys ir pasimylejiams tampa kazkas nezemisko..o ne tik , kad nuejau nuleidau ir dizn ieskau naujos mesos, kad labiau jaudintu...
Tai tu Glušauskaite, ne Glušauskiene?
Tai mergautine pavarde pasilikai, kad pasalpa moketu kaip vienisai mamai?
pateisini savo pavarde, koks skirtumas airiam pavardes musu, manai jie skiria mergautines nuo nemergautiniu ? ir pavarde galima pasikeisti zinok ir po baznytines tik santuokos, visai neapsiveitus ziuriu esi
niekas neziuri Airijoje ar tu oficiliai susituoksu ar ne, kad buti vienisa mama turi tai deklaruoti ir gyvevnti viena, mes gaunam mokesciu nuolaidas siokias tokias kaip vedusi pora, beja , tam irgi nereikejo jokiu popieriu, tik deklaruoji ir tiek.
Nekaltybe praradai ir nebeatgausi, o su prastu seksu teks gyvent visa gyvenima
Sito svarba bandai nuneigti, nes niekaip neiseina savo moters patenkint?
Yra toks dalykas, kaip tyrumas, skaistumas, apie ka, manau, jis kalba, tai busena viduje, ne fizniai parametrai.Ir tai galima issaugoti visa gyvenima...to ir iesko vyria moteryse, to tyrumo, o ne patirties, bent dauguma, nu dar iznoma aisku, kokiu tiksl iesko, jei tik seksui, bus kiti prioritetai...