Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pff..As varle plaukioju ir man px biggrin.gif
Pasirenku 'slow line', ten visi tokie kaip as biggrin.gif

Varle negerai nugarai. Labai negerai. Tarkim tau nepakenks, bet as buciau atsargi. 

Geriausia plaukti issitiesus ant nugaros, arba krauliu, bet galva vandenyje. 

Atsakyti

Mergos, kiek jums normalu skirti sporto klubui?

Keistas klauaimas.Aš,pvz savo kaime, perku iš karto 7 mėn,sumoku 175 eu.Įėjimas nuo 8-18,+savaitgalis.Apranga,kedai,rankinė,gertuvė net nedašylo paskaičiuoti.

Vln ar Kn kainos žymiai didesnės.

Pas mus net akva parko nėr :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 11, 14:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72498322" data-time="1568201010"><div><p>Pff..As varle plaukioju ir man px vartotojo įkelta nuotrauka
Pasirenku 'slow line', ten visi tokie kaip as vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Varle negerai nugarai. Labai negerai. Tarkim tau nepakenks, bet as buciau atsargi. </p><p>Geriausia plaukti issitiesus ant nugaros, arba krauliu, bet galva vandenyje. </p>

Visa gyvenima taip plaukiojau - nieko neatsitiko. As gi nevarau tokiu greiciu kaip 'fast line'. Kokia tu linija plaukioji?
Dabar kai lankau aqua gym, tai plaukioju gal pusvalandi, visas kitas laikas gimnastika vandenyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2019 - 13:32
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 13:28)
tai tu pasidomėk, debilėle, nes karki bile karkt
kaip ir visur, ir čia yra tam tikrų niuansų, va čia rašo, kad pvz., su sutartim net netuokia https://www.notarius...uoka-negalioja/

2013 mkazkas kazkur pirstelejo ir tau rodiklis. Prie ko cia sutartis? biggrin.gif
Bet noredama pasirodyt protingesne
Vel apsiklvailinai. Bet tau budinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 rugsėjo 2019 - 13:33
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 14:27)
O man ir Vichy parko retkarciais uztenka. Ta upe tikras geris. Ypac kai zmoniu mazai.

Turim abonementus, bet einu tik dėl vaikų, ganau mažąją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 14:33)
2013 mkazkas kazkur pirstelejo ir tau rodiklis.
Bet noredama pasirodyt protingesne
Vel apsiklvailinai. Bet tau budinga.

tai matau, kad tu ant tiek kvaila, kad nesugebi paaiškinti jau per trečią žinutę 4u.gif
matyt pati googlini, pamatei kažkokį pakeitimą kažkokuriia metais turbūt ir atseit krūta biggrin.gif nes jei būtum žinojus, iš karto būtum parašius
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 12:54)
galima tai galima, bet įdomu kaip su turto dalybom po to pvz., jei skyrybos?
kadangi bažnytinėm santuokom nesidomiu, tai tikrai nežinau

Tai dar karta klausiu - jei santuoka iregistruota CMS , tai skirybu atveju kas turta dalina? CMS ar teismas?
O jei nesidomi, tai tada patylek. Nes nusikvailini.
Ok, apsviesiu - dabar baznycia surista su CMS.
Atsakyti
Mano megstamiausias deep water. Siandien vakare kaip tik eisiu biggrin.gif

https://youtu.be/6oghTUosQJo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 13:34)
tai matau, kad tu ant tiek kvaila, kad nesugebi paaiškinti jau per trečią žinutę 4u.gif
matyt pati googlini, pamatei kažkokį pakeitimą kažkokuriia metais turbūt ir atseit krūta biggrin.gif nes jei būtum žinojus, iš karto būtum parašius

As priesingai, nei tu, nekomentuoju ko nezinau.
Todel man googkes ir nereikia. Cia tu apsikvailinus iskart i googl lendi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 13:34)

As priesingai, nei tu, nekomentuoju ko nezinau.
Todel man googkes ir nereikia. Cia tu apsikvailinus iskart i googl lendi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 14:38)
Ok, apsviesiu - dabar baznycia surista su CMS.

nu ačiū, kai pagooglinai per valandą nuo mano klausimo, tai radai atsakymą, nes kas žino, parašo iš karto biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 13:33)
Turim abonementus, bet einu tik dėl vaikų, ganau mažąją biggrin.gif

Ir pirteles tos kur palapines ziauriai man patinka. Kalneliu nemegstu, nebent juodas perlas.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 13:46)
nu ačiū, kai pagooglinai per valandą nuo mano klausimo, tai radai atsakymą, nes kas žino, parašo iš karto biggrin.gif  4u.gif

Tai ir pasirodei kad neturi logikos apie skirybas kalbedama biggrin.gif .
Atsakyti