Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 13:12)
ne ne, suma, pinigai.

45 -50
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 14:17)
Iki 50 Eur/mėn. Šiuo metu kaip tik svarsčiau tarp dviejų variantų - apie 16 Eur/mėn didelio klubo su daug visko ir apie 50 Eur/mėn sporto erdvės, kur užsiėmimų daug mažiau, bet tokie, kurie man tinka ir patinka. Pabandysiu didelį klubą, gal atrasiu save ten. Bet įtariu, kad grįšiu vėliau į tą mažą, nes ten jaukiau. Nu nebent dideliame atrasiu kažką, kas kompensuos troleibuso efektą smile.gif Be kainos man labai svarbu vieta, nes noriu kad būtų šalia namų arba darbo ir nereiktų niekur atskirai važiuoti bei gaišti laiką tam.

As irgi baseina issirinkau salia darbo. Po darbo tik fyyyr ir vandenyje biggrin.gif
Plaukiojimas man labai gerai kojas atpalaiduoja po darbo dienos
Atsakyti
Aišku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 13:20)
As irgi baseina issirinkau salia darbo. Po darbo tik fyyyr ir vandenyje  biggrin.gif

Aš baseino norėčiau, bet šalia deja nėra... Tik prieš tai lankyčiau turbūt su treneriu kokius pusę metų, nes kaip savamokslė plaukikė, tikrai žinau, kad nemoku to daryti taisyklingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 13:12)
ne cms, bet pagal tai ar yra ta cms (kaip žinia, tik sugyventiniams viskas sunkiau, įrodinėti reikia daug ką)
o vat kaip yra tik bažnytinės atveju kiek ie ko įrodinėti riektų aš nežinau, nes man dzin ta tavo bažnyčia

Gal tau ir dzin baznycia, bet pries parasydama eiline nesamone tiesiog pamastyk.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 14:21)
Aš baseino norėčiau, bet šalia deja nėra... Tik prieš tai lankyčiau turbūt su treneriu kokius pusę metų, nes kaip savamokslė plaukikė, tikrai žinau, kad nemoku to daryti taisyklingai biggrin.gif

Pff..As varle plaukioju ir man px biggrin.gif
Pasirenku 'slow line', ten visi tokie kaip as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2019 - 13:24
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 14:21)

aišku gerai plaukti taisyklingai, na bet aš plaukioju netaisyklingai, praplaukiu 400 metrų kokių ir gana, per tiek nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 13:20)
As irgi baseina issirinkau salia darbo. Po darbo tik fyyyr ir vandenyje  biggrin.gif

Kokia tu visgi isverstaskure. Juk sitoj temoj edei viena nare, uz tai kad ji savo vaika baseine trucija su chlorkem.
Fui

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 14:24)
Kokia tu visgi isverstaskure. Juk sitoj temoj edei viena nare, uz tai kad ji savo vaika baseine trucija su chlorkem.
Fui

Ramybės tavo serganciam protui 4u.gif
Atsakyti

As irgi baseina issirinkau salia darbo. Po darbo tik fyyyr ir vandenyje biggrin.gif

Kiek nuplauki? 

Plaukiojimas man turbut sportas No. 1

Atsakyti
O man ir Vichy parko retkarciais uztenka. Ta upe tikras geris. Ypac kai zmoniu mazai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 14:22)
Gal tau ir dzin baznycia, bet pries parasydama eiline nesamone tiesiog pamastyk.

tai tu pasidomėk, debilėle, nes karki bile karkt
kaip ir visur, ir čia yra tam tikrų niuansų, va čia rašo, kad pvz., su sutartim net netuokia https://www.notarius...uoka-negalioja/
Atsakyti