Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tai gal geriau keli neplanuoti nėštumai ar abortai?

O jei neduok dieve užeitų negeri laikai,pirmieji iškris internetiniai - feisbukiniai.O tokios bubulkos,kaip aš dar ir juos pergyvensim :P

Labas rytas :4u:

jei nebutu neplauotu nestumu, zmonija jau butu ismirusi tikriausiai, o abortus tai ta pati mirena sukelia, plius nuolatinis organizmo nuodyjimas, gi suprantat, kad hormonai sintetiniai ne saldainiai net, kurie irgi kenkia, bet ne taip baisiai, tai nezinau kuom geriau?

Atsakyti
Na, tai kadanors cia bus kalbama apie vyrus ar ne? As jau akis visas praziurejau. Vienas meiluzis tik buvo paminetas. Daugiau vsio - niekas neziuri i temos lankytojas. biggrin.gif Apsileidot visai mergiscios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2019 - 09:52
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 10:43)
Ko cia renginetis? Mane daug kas gasdino, oi, kaip bus sunku su paaugliu. Aciu diev neturejau problemu, vienas tik buvo i gimnazija nuejes rukyt pradejo. Tai moralai ir snekos nepadejo, vistiek uzuosdavau, nors kramtoskes gal pokeli sukramtydavo. Paskui nustojau sneket. Bet ir mete gal po to biggrin.gif . Dabar kai atvaziuoja tai vyra moralizuoja, mol rukymas kenkia sveikatai biggrin.gif .
Papildyta:

As turiu vaiko dantis dezuteje.
Papildyta:

Aha. Dekui uz patarima, bet jau isverciau tave karatiste biggrin.gif .

Bet neatrodo keista-nu kam tuos dantis kaupti? biggrin.gif Nei žiūrim į juos, nei ką, o va renkam smile.gif
Atsakyti

Dakau kad tu durna.
Tu tasai briedus. Tu esi tiesiog nusistaciusi pries medikus, kuri savo sauksto dydzio smegeninej kazkokias nesamones ir pezi. Ka dabar rasai-
Nuejai i poliklinika. Bet tai operavo ligoninej. Nes gluse visiskai esi ir buvai
Jei nuejai i polikliklinika, nebuvo jokio didelio skausmo, tai gi tokia " protinga" tada ko ejai i ta ligonine?
Atsimenu kaip rasinejai kad i Lietuva grizus lakstei nuo vieno mediko prie kito del mergaites lyg. Irodynejai savo versijas...Ir ten blogi buvo, nieks taves nesuprato.

dakai dakai :lol:  tai sakai glusei daktarai, enzino ka daro ar ne? as gi tik pacientas, tik ju klausiau.

Todel , kad poliklinika ir ligonine salia, vienas pastatas beveik, ten koridoriais sujungtas, vienas gydytojas siunte pas kita, ginekologe siunte pas chirurga, o chirurgas buvo tik vienas ir tas pats budejo ligoninej, matai kiap buna mazuose miesteliuose.

Prie ko ci asuprato, ka cia nusbnki vis, pas gydytoja ne supratimo, o diagnozes, eini ar tu eini passineketi ten? :lol:  o diagnozes neteisingas padare, atliko operacija, nepadare tyrimu, ka isoperavo,problema atsinaujino, cia Airijoje,  mandagiai pasakius, buvo labai nustebe gydytojai, cia paskui atliko operacija, padare tyrimus is 2 gydytoju Lt nei vienas nebuvo pataikes, o vietinio gydytojo diagnoze is karto buvo teisinga. O dar vis tikejausi iki to,kad Lt geriau, deja ne.Tiek , kad cia laukti ilgai reikejo, tai neiskentusi ir vaziavau i Lietuva, galvojau ten gi geri gydyojai sutvarkys viska, jo....

Atsakyti
Baisiau buti negali

vartotojo įkelta nuotrauka

Vienas pazystamas juvelyras turejo uzsakyma padaryti zieda is 5 vaiko dantu. Ka jis vargo rolleyes.gif It vistiek šlyksciai atrode tas ziedas. Ir ne del to, kad jis kazka nugrybavo, o del fakto, kad tai vaiko dantys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2019 - 10:00

As dar turiu virtuvini stala nuo ex laiku, kur matosi ikirtimai kirviu.

tai tu dar gyveni tame paciame bute, kur su pirma zmona, ar tik stala is ten atsitempei  :blink:  :hmm: 

Atsakyti
Siaubas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 10:43)
Ko cia renginetis? Mane daug kas gasdino, oi, kaip bus sunku su paaugliu. Aciu diev neturejau problemu, vienas tik buvo i gimnazija nuejes rukyt pradejo. Tai moralai ir snekos nepadejo, vistiek uzuosdavau, nors kramtoskes gal pokeli sukramtydavo. Paskui nustojau sneket. Bet ir mete gal po to biggrin.gif . Dabar kai atvaziuoja tai vyra moralizuoja, mol rukymas kenkia sveikatai biggrin.gif ..

Na zinai, bart vaika uz tai, ka pats darai, nera protingiausias dalykas smile.gif
bet dabar tai elektronines madoj, net neuzuosi kvapo... O jau skaiciau mire zmogus jav butent nuo to.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 09:45)
As nezinau,  gal tau i baznycia reiketu nueiti ir atsiklaupus is visos sirdies pasimelsti uz save?

Aha, nueik ir pasimelsk. Berods yra tokia nuodeme " nekalbek netiesos". Ania, karatiste? biggrin.gif
Atsakyti

nzn, principai neleistų imti pinigų iš meilužio. Tai žema. man. Kitiems tai gal kitaip atrodo.
Man įdomu, kaip tokios kaip lutukė vaikus savo mokys apsisaugoti, ty kaip kalbėsis apie sexą-negi tries, kad reikia susilaikyti iki vestuvių?

as tavo vaikais nesirupinu, tu mano nesirupink. tiresk tu ten ka nori savo seimoje, i kitas nelysk. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 10:35)
Aš tai va nzn ką su jų dantimis darytižmažoji ėmė jau mesti pieninius, susuku į popieriuką, slepiu, kai pagalvoju-na nafik tie dantys, kažkaip makabriška net, bet va, laikau biggrin.gif

As pinigeli dejau nuo fejos po pagalve biggrin.gif bet paskui pasimete tie dantys kazkur.
O dukra isriso klasta, kai laiskeli fejai rado mano piniginej lotuliukas.gif na bet buvo labai grazus ir nuosirdus laiskelis, pasilikau prisiminimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 11, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72497888" data-time="1568147367"><div><p>As dar turiu virtuvini stala nuo ex laiku, kur matosi ikirtimai kirviu.</p></div></blockquote><p>tai tu dar gyveni tame paciame bute, kur su pirma zmona, ar tik stala is ten atsitempei  blink.gif  hmm.gif </p>

Tik stala parsitempiau. Ir jis stovi ne virtuvej o pagalbinese. Tiesiog tvirtas stalas
Atsakyti