Aišku, suprato, akd mamka juokauja. O mažoji susirūpinus baisiai buvo ir nusivylus, kai sužinojo, kad brolis nu niekaip negalės būti jos vyru. Sakė, tai kur aš gerą vyrą rasiu?
Papildyta:
11 jau
Pats gazas prasides
Given,
as zinau KT salutinius poveikius. Jeigu ju man nereiktu, svarstyciau kitus apsisaugojimo variantus. Deja.
Sneku apie nezinojima tavo komentaruose, nes tu darai elementarias klaidas - vardini PMS simptomus ir cia anot taves del to neteiketu gerti KT, kai kaip tik jie ir naudojami tiems simptomas mazinti.
Esu skaicius interviu ne su vienu gydytoju del Kt ir nevaisingumo. Jie nesneka to, ka Svedas. Nors tiesa, pastarojo interviu ta tema irgi neradau. Lieka tik tavo zodziai.
Uztat radau kazkokia publikacija Bioetika puslapyje kur jis nagrineja ivairius apsisaugojimo metodus, isvadoje visi blogi isskyrus NSP. Kaip suprantu jis to naturalaus metodo fanas ir del to as leidziu sau skeptiskai vertinti jo teiginius apie KT. As tik bandau isivaizduoti kiek ligu prisigaudytu jauni zmones, kuriu partneriai keiciasi taip saugodamiesi.
Del endometriozes esu skaicius studijas apimancias 70k moteru, tad man vienisos veganes ispazintis yra vienoj vietoj. As jau nekalbu apie tai, kad maista as ziuriu, cipsu namuose nekepu.