Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:46)
Koks artėja, aš saviškiui pasakiau-anksčiau 30 nesiženysi biggrin.gif
Aišku, suprato, akd mamka juokauja. O mažoji susirūpinus baisiai buvo ir nusivylus, kai sužinojo, kad brolis nu niekaip negalės būti jos vyru.  biggrin.gif Sakė, tai kur aš gerą vyrą rasiu?  biggrin.gif
Papildyta:

11 jau  smile.gif

Pats gazas prasides biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 09:41)
Nu matot, gal skirtumas tame, kad man nė vienas į kišenę neprišiko... Gal jei būtų taip padarę, kitaip galvočiau smile.gif Tie, su kuriais keliai išsiskyrė, tiesiog netiko. Ne dėl to, kad kažką ypatingai blogo būtų padarę. Tai gal dėl to jokio pykčio pas mane nėra jų atžvilgiu. Nei aš jiems šikau, nei jie man. Tiesiog susižavėjimui išblėsus supratau, kad nu.. ne pakeliui mums. Tai ko ant jų pykt kai pagalvoji smile.gif Turbūt jei koks smurtautojas pasitaikytų kelyje, tai su tokiu ir nesinorėtų toliau bendrauti. Bet skiriamės gi ne tik su tokiais.

As daugiau bendrai kalbejau, ne vien apie simpatijas, Seip apie bendravima ir nusivylimus. Bet bet kokiu atveju vilties sugrįžti i betkokius santykius po issiskyrimo - nulis sveiku. Buvo tokiu keleta atveju, kai lengva sirdimi praejau kaip pro tuscia vieta pro zmogu, su kuriuo buvo romantiniai santykiai. Net sirdis nesuvirpejo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 09:47)
Pats gazas prasides biggrin.gif

unsure.gif unsure.gif Žinau...Nesu tam pasirengusi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:53)
unsure.gif  unsure.gif Žinau...Nesu tam pasirengusi biggrin.gif biggrin.gif

Nieks taves neklausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:53)

Brangioji. Aš vis dar vaikų kambario nepertvarkau. Nors gyvena tik vienas. Nekyla rankos jau kelintus metus. Lovą tik perkloju, dulkes nupurtau.
Atsakyti

Given,

as zinau KT salutinius poveikius. Jeigu ju man nereiktu, svarstyciau kitus apsisaugojimo variantus. Deja.

Sneku apie nezinojima tavo komentaruose, nes tu darai elementarias klaidas - vardini PMS simptomus ir cia anot taves del to neteiketu gerti KT, kai kaip tik jie ir naudojami tiems simptomas mazinti.

Esu skaicius interviu ne su vienu gydytoju del Kt ir nevaisingumo. Jie nesneka to, ka Svedas. Nors tiesa, pastarojo interviu ta tema irgi neradau. Lieka tik tavo zodziai. 

Uztat radau kazkokia publikacija Bioetika puslapyje kur jis nagrineja ivairius apsisaugojimo metodus, isvadoje visi blogi isskyrus NSP. Kaip suprantu jis to naturalaus metodo fanas ir del to as leidziu sau skeptiskai vertinti jo teiginius apie KT. As tik bandau isivaizduoti kiek ligu prisigaudytu jauni zmones, kuriu partneriai keiciasi taip saugodamiesi.

Del endometriozes esu skaicius studijas apimancias 70k moteru, tad man vienisos veganes ispazintis yra vienoj vietoj. As jau nekalbu apie tai, kad maista as ziuriu, cipsu namuose nekepu. 

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 09:41)
Nu matot, gal skirtumas tame, kad man nė vienas į kišenę neprišiko... Gal jei būtų taip padarę, kitaip galvočiau smile.gif Tie, su kuriais keliai išsiskyrė, tiesiog netiko. Ne dėl to, kad kažką ypatingai blogo būtų padarę.

Labai teisingas ir atviras paaiskinimas.
Cia kaip pirkau Samsung televizoriu, negedo, bet tiesiog man netiko, tai pardaviau ir nusipirkau panasonic. Tas vel netiko, tai vel pardaviau ir ka nusipirkau SONY tai esu patenkinta.
Bet as nepykstu nei nat Panasonic nei ant Samsung.

Va toks ukiskas, atvirai isdestytas poziuris i sutuoktinius.

Brangute, kiti zmones santykius kuria noredami sukurti bendra gyvenima, o ne tureti ukiskai naudinga aparata
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 07:54)
Jus i save pirmiau  pasiziurekit pries tai kai kazka pirstais badyti pradesit.

Jums lutuke kaip lengvas grobis. Pajautet,  kad zmogus be storos odos,  tai butinai ispirti reikia kur i koki šoną. Hienos. Del to ir buriates i grupes,  nes vienos neisgyventumet .Tai parodo tik silpną jusu charakteri.
Maziau asmeniskumu ir viskas bus gerai. Jus gi pacios toli nuo idealo.
Papildyta:

As pastebiu,  kad kai kurias tu cia biesini,  nes neatsakai i ju akiu vartymus.  biggrin.gif  Suės jos tave vieną dieną uz tai su šūdais  biggrin.gif

Cia tik toks pastebejimas - tu gi renki grupe is tu kitokiu biggrin.gif . Pezetoju belen ka, kas sauna galvon.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 10:02)
Brangioji. Aš vis dar vaikų kambario nepertvarkau. Nors gyvena tik vienas. Nekyla rankos jau kelintus metus. Lovą tik perkloju, dulkes nupurtau.

Aš tai va nzn ką su jų dantimis darytižmažoji ėmė jau mesti pieninius, susuku į popieriuką, slepiu, kai pagalvoju-na nafik tie dantys, kažkaip makabriška net, bet va, laikau biggrin.gif
Atsakyti
Kartais norai per dideli ir nesutampa su realybe.
Cia I santykiu tarp vyro ir moters temą.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 10:32)
Cia tik toks pastebejimas - tu gi renki grupe is tu kitokiu biggrin.gif . Pezetoju belen ka, kas sauna galvon.

Tu susirask kokia veikla ar hobi ir visa savo energija paskirk ko nors nuveikimui, graudu ziureti i tave. Jeibogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2019 - 09:40
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 08:53)

Ko cia renginetis? Mane daug kas gasdino, oi, kaip bus sunku su paaugliu. Aciu diev neturejau problemu, vienas tik buvo i gimnazija nuejes rukyt pradejo. Tai moralai ir snekos nepadejo, vistiek uzuosdavau, nors kramtoskes gal pokeli sukramtydavo. Paskui nustojau sneket. Bet ir mete gal po to biggrin.gif . Dabar kai atvaziuoja tai vyra moralizuoja, mol rukymas kenkia sveikatai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:35)
Aš tai va nzn ką su jų dantimis darytižmažoji ėmė jau mesti pieninius, susuku į popieriuką, slepiu, kai pagalvoju-na nafik tie dantys, kažkaip makabriška net, bet va, laikau biggrin.gif

As turiu vaiko dantis dezuteje.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 09:37)

Tu susirask kokia veikla ar hobi ir visa savo energija paskirk ko nors nuveikimui,  graudu ziureti i tave. Jeibogu

Aha. Dekui uz patarima, bet jau isverciau tave karatiste biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 10:43)

Aha. Dekui uz patarima, bet jau isverciau tave karatiste biggrin.gif .

As nezinau, gal tau i baznycia reiketu nueiti ir atsiklaupus is visos sirdies pasimelsti uz save?
Atsakyti