Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:14)
Tai man daug kas sako, kai ims mergom domėtis, pradės savimi rūpintis biggrin.gif bet va mergaitė maža, o visai kitokia, įdomu juos stebėti smile.gif

Neteko garbė susipažinti su merginų auginimu, o ir vėlu jau. Tikrai nenoriu daugiau nieko, priėjau tokią ribą, kad gyvenu savo malonumui.
Diedulis irgi toje stadijoje, kuomet minimaliai jaudina aplinkinių nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 23:40)
Nesuprantu
Nemoku perlipti per save,  nes taip  daugiau islosciau.
As jei deginu tiltus,  tai taip kad nesigreziociau atgal. As žmones,  kuriuos pabuciuoju  atsisveikinimo buciniu,  isbraukiu is  savo  gyvenimo.

ir aš tokia
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 09:22)
Neteko garbė susipažinti su merginų auginimu, o ir vėlu jau. Tikrai nenoriu daugiau nieko, priėjau tokią ribą, kad gyvenu savo malonumui.
Diedulis irgi toje stadijoje, kuomet minimaliai jaudina aplinkinių nuomonė.

Su anūkėm pažaisit biggrin.gif
Laukiu, kai mažoji labiau ūgtels, kad jau namie pabūtų su broliu, kol mes pvz filme, jau rankos laisvesnės. bet kita vertus, aš nepasirengusi jų paauglystei unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 09:22)
Nu aš aišku maža ekspertė, sutuoktinis tik vienas ir su tuo pačiu gyvenu iki šiol, tai tikrų skyrybų neapturėjusi. Bet yra buvę draugysčių, kurios pasibaigė skyrybomis, bet dėl to man tie vaikinai blogais žmonėmis nepatapo. Tiesiog santykyje su manimi netiko. Bet šiaip normalūs žmonės, tikrai nė vieno iš gyvenimo neišbraukiau. Tik tiek, kad jau daug laiko praėjo, tai natūraliai keliai po truputį išsiskyrė galutinai arba susitinku labai retai. Galima mylėti ir negyventi kartu. Galima suprasti, kad meilės nėra, bet išlaikyti draugiškus santykius. Nematau nieko tame stebuklingo.

As ir ne eksperte skyrybose su vyrais biggrin.gif ačiū Die normalu vyra sugebejau issirinkti rolleyes.gif bet seip gyvenime esu tokios nuomones - jei zmogus (nesvarbu moteris ar vyras) prisiko tau i kišenę, tai tai gali padaryti ir antra karta, cia tas pats kas ir su smurtautojais. Todel nutraukiu bet kokius santykius save apsisaugodama, o ne kad unoras koks suzaide ar nosis per aukstai uzsiriete.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:25)
Laukiu, kai mažoji labiau ūgtels, kad jau namie pabūtų su broliu, kol mes pvz filme, jau rankos laisvesnės. bet kita vertus, aš nepasirengusi jų paauglystei  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Per jauna aš dar su anūkais žaisti. Nors reikia jau save prie tos minties pratinti.
Niekam aš nepasirengusi, tik traumos dabar gyja daug ilgiau, nei prieš 20 metų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 11, 09:23)
ir aš tokia

Skaitau, kad tai saziningiausia savo ir kitu atzvilgiu, nes kaip zinoma blogį galima atleisti, bet ne uzmirsti. O tas 'buvo blogai, bet likome draugais' tai tik saves alinimas, bandymas ko? Kam? Prieš ką?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 09:32)
Per jauna aš dar su anūkais žaisti. Nors reikia jau save prie tos minties pratinti.
Niekam aš nepasirengusi, tik traumos dabar gyja daug ilgiau, nei prieš 20 metų.

Gaila, bet vaikas nepaklaus prieš anūką darydamas, ma, ar tu pasirengusi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:33)
Gaila, bet vaikas nepaklaus prieš anūką darydamas, ma, ar tu pasirengusi biggrin.gif

Oj ne biggrin.gif
“Ma, nugi laikas kaip ir artėja”
Kadangi įstatymai leidžia VPA ir seneliams, why not?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:33)

kodėl? jei artimi santykiai, tai gali ir pasakyti apie planus
mano tėvai apie mane viską žino
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 08:28)
As ir ne eksperte skyrybose su vyrais  biggrin.gif ačiū Die normalu vyra sugebejau issirinkti  rolleyes.gif bet seip gyvenime esu tokios nuomones -  jei zmogus (nesvarbu moteris ar vyras) prisiko tau i kišenę,  tai tai gali padaryti ir antra karta,  cia tas pats kas ir su smurtautojais. Todel nutraukiu bet kokius santykius save apsisaugodama,  o ne kad unoras koks suzaide ar nosis per aukstai uzsiriete.

Nu matot, gal skirtumas tame, kad man nė vienas į kišenę neprišiko... Gal jei būtų taip padarę, kitaip galvočiau smile.gif Tie, su kuriais keliai išsiskyrė, tiesiog netiko. Ne dėl to, kad kažką ypatingai blogo būtų padarę. Tai gal dėl to jokio pykčio pas mane nėra jų atžvilgiu. Nei aš jiems šikau, nei jie man. Tiesiog susižavėjimui išblėsus supratau, kad nu.. ne pakeliui mums. Tai ko ant jų pykt kai pagalvoji smile.gif Turbūt jei koks smurtautojas pasitaikytų kelyje, tai su tokiu ir nesinorėtų toliau bendrauti. Bet skiriamės gi ne tik su tokiais.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 09:04)
Bet negi neturit draugų vyrų, su kuriais kartu negyvenat? Ir niekada negyvenot. Nes nesinori ar šiaip. Nu bet draugai. Ir faini. Tai taip ir su tais eksais gali būti, kad gyvent nelabai, bet šiaip kaip žmogus - ok.

Nes nesinori ar siaip - tai kaip galejai su tokiu santyki uzmegzti, isteketi, gyventi n metu, vaiku net pagimdyti? Ne siaip sau gi keli pasimatymai
O tai kai susituoki, tai ne su zmogum gyveni? Ar jie kazkaio stebuklingai pasikeicia budami santuokoj ir issiskyrus, kad siaio zmogus puikus, o santuokoj jau nepuikus? mastau.gif
Cia ne tau asmeniskai taikau, pamastymai turincioms isirusius santuoku ar rimtu santykiu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:25)
Laukiu, kai mažoji labiau ūgtels, kad jau namie pabūtų su broliu, kol mes pvz filme, jau rankos laisvesnės. bet kita vertus, aš nepasirengusi jų paauglystei  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Kiek vyresneliui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 rugsėjo 2019 - 08:46
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 09:36)
Oj ne biggrin.gif
“Ma, nugi laikas kaip ir artėja”
Kadangi įstatymai leidžia VPA ir seneliams, why not?

Koks artėja, aš saviškiui pasakiau-anksčiau 30 nesiženysi biggrin.gif
Aišku, suprato, akd mamka juokauja. O mažoji susirūpinus baisiai buvo ir nusivylus, kai sužinojo, kad brolis nu niekaip negalės būti jos vyru. biggrin.gif Sakė, tai kur aš gerą vyrą rasiu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 09:44)
Nes nesinori ar siaip - tai kaip galejai su tokiu santyki uzmegzti, isteketi, gyventi n metu, vaiku net pagimdyti?  Ne siaip sau gi keli pasimatymai
O tai kai susituoki, tai ne su zmogum gyveni? Ar jie kazkaio stebuklingai pasikeicia budami santuokoj ir issiskyrus, kad siaio zmogus puikus, o santuokoj jau nepuikus? mastau.gif
Papildyta:

Kiek vyresneliui?

11 jau smile.gif
Atsakyti