Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 08:45)
Vyriausias vakar pradėjo kalbėti apie anūkus, žagsėti pradėjau. Svarbiausia smegenais suvokiu, kad jo amžiaus būdama aš jau jį turėjau. Bet vidumi aš dar nesijaučiu pasiruošusi tapti močiute.
Mažasis toks kaip ir tėvai - bezbašnas vaikinas, kuris jau kopia į paauglystę. Aš net matau kaip pečių linija keičiasi, platėja.

Senstu. Žilę padažau, bet raukšlių ant veido nepaslėpsiu. Bet aš sau galiu leisti daryti ką noriu, man vidurio amžiaus krizė (savipateisinimas), tai po dviejų savaičių varau tattoo darytis. Ir užsinorėjau raudonos ryškios perlamutrinės mašinos. Bet savo Juozuko atsisakyti irgi nėra noro, kol kas.

Aš tai tą vaikystės pabaigą matau plaukuose biggrin.gif Padidėjo plaukuotumas, auga bernas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 11, 06:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72497868" data-time="1568144298">
<div>
<p> </p>
<p>Paskaiciau siek tiek tema apie mirena, nu kurmi, kas taip sau gali savo noriu darytis?  unsure.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai gal geriau keli neplanuoti nėštumai ar abortai?</p>
<p>O jei neduok dieve užeitų negeri laikai,pirmieji iškris internetiniai - feisbukiniai.O tokios bubulkos,kaip aš dar ir juos pergyvensim tongue.gif</p>
<p>Labas rytas 4u.gif</p>

biggrin.gif
Gera dar tu bobulka....uch bobulka, sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 08:45)
Vyriausias vakar pradėjo kalbėti apie anūkus, žagsėti pradėjau. Svarbiausia smegenais suvokiu, kad jo amžiaus būdama aš jau jį turėjau. Bet vidumi aš dar nesijaučiu pasiruošusi tapti močiute.
Mažasis toks kaip ir tėvai - bezbašnas vaikinas, kuris jau kopia į paauglystę. Aš net matau kaip pečių linija keičiasi, platėja.

Senstu. Žilę padažau, bet raukšlių ant veido nepaslėpsiu. Bet aš sau galiu leisti daryti ką noriu, man vidurio amžiaus krizė (savipateisinimas), tai po dviejų savaičių varau tattoo darytis. Ir užsinorėjau raudonos ryškios perlamutrinės mašinos. Bet savo Juozuko atsisakyti irgi nėra noro, kol kas.

Oho anukai bigsmile.gif o jis su ta pacia, kur kazkada pasakojai?
Kokia bus tatoo? Kur? bigsmile.gif
Papildyta:

Atradau toki skanu dalyka, kokosu sviestas be pridetinio cukraus, tinka veganams. Bet gal jau veganes seniai ji atrade biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 08:55)
Aš tai tą vaikystės pabaigą matau plaukuose biggrin.gif Padidėjo plaukuotumas, auga bernas  biggrin.gif

Auga jie, auga. Geros genų kombinacijos gavosi, gražūs bernai pas mumei.
Vyresnis vakar guodėsi, kad darbo daug, kad nespėja dar ir naujokų apmokyti. Priminiau, kad suaugusiųjų pasaulis kitoks, tuo labiau, kad dirba tikrai toje pozicijoje kur ir atsakomybė, ir krūvis nemenki. Na ir dar antrinės studijos. Ir dar asmeninis gyvenimas. Tik nu negaliu pakęsti aš jo pastovios juodos spalvos drabužiuose. Amžinai “juodas”. Dar ir barzdą puoselėja.
Mažasis tai garbanius, į tėvo genus. Net pavydžiu jam tų bangų ant galvos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 06:34)
Ex yra ex. Jeigu nesugebejot sugyventi kartu, net jei dejot pastangas, reiskia kazkas buvo smarkiai ne taip. O su smarkiai ne taip zmonemis kokio bb vaidint neisskiriama draugyste? Kam tada issiskyret, jeigu jis toks fainas tau ir tu jam?

Bet negi neturit draugų vyrų, su kuriais kartu negyvenat? Ir niekada negyvenot. Nes nesinori ar šiaip. Nu bet draugai. Ir faini. Tai taip ir su tais eksais gali būti, kad gyvent nelabai, bet šiaip kaip žmogus - ok.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 11, 09:04)
Bet negi neturit draugų vyrų, su kuriais kartu negyvenat? Ir niekada negyvenot. Nes nesinori ar šiaip. Nu bet draugai. Ir faini. Tai taip ir su tais eksais gali būti, kad gyvent nelabai, bet šiaip kaip žmogus - ok.

Vat šituo tai nesuprantu...jeibogu. Kokios draugystes gali buti po skyrybu, jei gyvenant kartu buvo taip blogai, kad net reikejo skirtis?
Nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 09:04)
Oho anukai bigsmile.gif  o jis su ta pacia, kur kazkada pasakojai?
Kokia bus tatoo? Kur?  bigsmile.gif

Oj, ne. Žavinga, protinga mergina. Labai superinė, kursiokė. Ir labai akivaizdžiai matau sūnaus pokyčius: vis labiau tampa ambicingas, reiklus. Net stovėsena pasikeitė ir atsipalaidavo labiau.

Tattoo nuo dešinės krūties, per raktikaulį , per petį iki alkūnės. Floristikos tema, B/W
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 09:04)
Auga jie, auga. Geros genų kombinacijos gavosi, gražūs bernai pas mumei.
Vyresnis vakar guodėsi, kad darbo daug, kad nespėja dar ir naujokų apmokyti. Priminiau, kad suaugusiųjų pasaulis kitoks, tuo labiau, kad dirba tikrai toje pozicijoje kur ir atsakomybė, ir krūvis nemenki. Na ir dar antrinės studijos. Ir dar asmeninis gyvenimas. Tik nu negaliu pakęsti aš jo pastovios juodos spalvos drabužiuose. Amžinai “juodas”. Dar ir barzdą puoselėja.
Mažasis tai garbanius, į tėvo genus. Net pavydžiu jam tų bangų ant galvos.

Tai nors stilius toks jo, tikiuosi, manasis kažkada ims domėtis tuo, kaip atrodo, nes dabar dieve padėk, išoks į belen ką, dar kaip pensininkas mėgėjas maikutę susikišt į kelnes... Kol kas kariaujam dėl švaros ir panašių dalykų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 09:10)
Tai nors stilius toks jo, tikiuosi, manasis kažkada ims domėtis tuo, kaip atrodo, nes dabar dieve padėk, išoks į belen ką, dar kaip pensininkas mėgėjas maikutę susikišt į kelnes... Kol kas kariaujam dėl švaros ir panašių dalykų biggrin.gif

Atsiras mergina - pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 09:13)
Atsiras mergina - pasikeis.

Tai man daug kas sako, kai ims mergom domėtis, pradės savimi rūpintis biggrin.gif bet va mergaitė maža, o visai kitokia, įdomu juos stebėti smile.gif
Atsakyti
O va maaaaano vaikaaaaaas tai Mančesteryje studijuoja biggrin.gif
As net nezinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 11, 08:07)
Vat šituo tai nesuprantu...jeibogu. Kokios draugystes gali buti po skyrybu,  jei gyvenant kartu buvo  taip blogai,  kad net reikejo skirtis?
Nesuprantu.

Nu aš aišku maža ekspertė, sutuoktinis tik vienas ir su tuo pačiu gyvenu iki šiol, tai tikrų skyrybų neapturėjusi. Bet yra buvę draugysčių, kurios pasibaigė skyrybomis, bet dėl to man tie vaikinai blogais žmonėmis nepatapo. Tiesiog santykyje su manimi netiko. Bet šiaip normalūs žmonės, tikrai nė vieno iš gyvenimo neišbraukiau. Tik tiek, kad jau daug laiko praėjo, tai natūraliai keliai po truputį išsiskyrė galutinai arba susitinku labai retai. Galima mylėti ir negyventi kartu. Galima suprasti, kad meilės nėra, bet išlaikyti draugiškus santykius. Nematau nieko tame stebuklingo.
Atsakyti