Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 07:37)
Kodel zema? Man kur kas zemiau atrodo selpt vyra ir dar ne savo, ir dar gerianti.  unsure.gif

Ka lutuke mokys, pati sumete skudurus iki vestuviu ir seksavo iki vestuviu.  Vaikai ismoks nebent prie kompo but prilipe, jiems sekso visai nereikes.

Nzn, man atrodo, kad romantiniuose santykiuose (ir šiaip santykliuose su vyrais, draugais), pinigų klausimui ne vieta. kaip tai vyksta-meilužis tiesiog paduoda 100 euriukų, nes nesugebi savęs išlaikyti? Ar čia stafkė už bendravimą su juo, pvz? Apsivožčiau vietoj, jei turėčiau meilužį ir jis man pakištų pinigų (arba dar blogiau-sakytų paskooolink)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 06:37)

Ka lutuke mokys, pati sumete skudurus iki vestuviu ir seksavo iki vestuviu. 

Cia ji taip dabar rase. Anksciaukai buvo Sani ir ubunte, moralizavo kad seksas be Santuokos sakramento yra nuodeme ir negerai. Butent Santuoka rasydavo didziaja raide.
Bet tai kai moteryte raso beli rasyt, tai ko noret.
Juokas ima - krikscionybe niekina, Santuokos sakramenta aukstina😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 11, 07:45)
Cia ji taip dabar rase. Anksciaukai buvo Sani ir ubunte, moralizavo kad seksas be Santuokos sakramento yra nuodeme ir negerai. Butent Santuoka rasydavo didziaja raide.
Bet tai kai moteryte raso beli rasyt, tai ko noret.
Juokas ima - krikscionybe niekina, Santuokos sakramenta aukstina😂

Jo, bet Lutukė rašė, kad lytinis aktas jkai yra santuoka. Tai pasi...sai sykį, ir psio, kaip ir ištekėjus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 07:43)
Nzn, man atrodo, kad romantiniuose santykiuose (ir šiaip santykliuose su vyrais, draugais), pinigų klausimui ne vieta. kaip tai vyksta-meilužis tiesiog paduoda 100 euriukų, nes nesugebi savęs išlaikyti? Ar čia stafkė už bendravimą su juo, pvz? Apsivožčiau vietoj, jei turėčiau meilužį ir jis man pakištų pinigų (arba dar blogiau-sakytų paskooolink)

Nu kokie cia romantiniai, kai susitinka pasifitimitint tik? biggrin.gif romantika as kitaip isivaizduoju.
Atsakyti
Sani budama ji rase kad tik po vestuviu mylejosi. Taip ir iseina - sugulei - istekejai. Cia pas romus pan buna.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 07:47)
Jo, bet Lutukė rašė, kad lytinis aktas jkai yra santuoka. Tai pasi...sai sykį, ir psio, kaip ir ištekėjus.

Tai kam tada zenytis, jeigu seksas yra kaip santuoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 07:49)
Nu kokie cia romantiniai, kai susitinka pasifitimitint tik? biggrin.gif romantika as kitaip isivaizduoju.

Kaip bepavadinsi. Juolab, jei tik sexas-tai ką, prostitutė ji? Juk turbūt savęs tokia nelaiko. Vyras, aišku, gali manyti kitaip...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 07:51)

Tai čia ji mums taip teisinosi, aki prigavome su eiliniu neatitikimu smile.gif Pradinė versija gi buvo nekalta iki vestuvių. na, o kai išryškino jos melą, kas beliko? Aktą pavadinti santuoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 07:51)

Santuoka, jei nėra sudaryta sutartis, yra de jure ir de facto teisė įlįsti į kito asmens piniginę ir mosikuoti “moteriškumo” sąvoka. Legalus parazitavimas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 11, 07:53)
Kaip bepavadinsi. Juolab, jei tik sexas-tai ką, prostitutė ji? Juk turbūt savęs tokia nelaiko. Vyras, aišku, gali manyti kitaip...
Papildyta:

Tai čia ji mums taip teisinosi, aki prigavome su eiliniu neatitikimu smile.gif Pradinė versija gi buvo nekalta iki vestuvių. na, o kai išryškino jos melą, kas beliko? Aktą pavadinti santuoka biggrin.gif

Aha, nes seksas iki vestuviu tai paleistuvavimas
O saugojimasis nuo nestumo irgi paleistuvavimas
, uztat myletis su vyru 20 metu ir turet tik du vaikus be jokiu apsaugu labai vaisingos moters pozymis biggrin.gif
Ir dar kritikuoja kt, kai pati budama sveikuole be hormonu ne ka labiau vaisingesne.
irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 11, 08:22)
Santuoka, jei nėra sudaryta sutartis, yra de jure ir de facto teisė įlįsti į kito asmens piniginę ir mosikuoti “moteriškumo” sąvoka. Legalus parazitavimas.

O kaip gi kitaip galesi savanoriska veikla SM tiek uzsiiminet? mirksiukas.gif

P. S. Kaip tu gyveni? Pasiilgau seno SM, kaip tavo vaikai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 08:28)
Aha, nes seksas iki vestuviu tai paleistuvavimas
O saugojimasis nuo nestumo irgi paleistuvavimas
, uztat myletis su vyru 20 metu ir turet tik du vaikus be jokiu apsaugu labai vaisingos moters pozymis biggrin.gif
Ir dar kritikuoja kt, kai pati budama sveikuole be hormonu ne ka labiau vaisingesne.
irnesakyk.gif
Papildyta:

O kaip gi kitaip  galesi savanoriska veikla SM tiek uzsiiminet?  mirksiukas.gif

Taip, kai ima aiškinti , koks KT blogis ir tt, o pats žmogus turėjęs operacijų, įtarimų visokių, sunkiai pastoja, darosi mažų mažiausiai keista, bet aj. Man viskas tiek su KT, tiek su Mirena buvo gerai, dabar yra daaar geriau, vaikai atkeliavo kai to norėjome, ir tiek reikalų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 11, 08:28)

Vyriausias vakar pradėjo kalbėti apie anūkus, žagsėti pradėjau. Svarbiausia smegenais suvokiu, kad jo amžiaus būdama aš jau jį turėjau. Bet vidumi aš dar nesijaučiu pasiruošusi tapti močiute.
Mažasis toks kaip ir tėvai - bezbašnas vaikinas, kuris jau kopia į paauglystę. Aš net matau kaip pečių linija keičiasi, platėja.

Senstu. Žilę padažau, bet raukšlių ant veido nepaslėpsiu. Bet aš sau galiu leisti daryti ką noriu, man vidurio amžiaus krizė (savipateisinimas), tai po dviejų savaičių varau tattoo darytis. Ir užsinorėjau raudonos ryškios perlamutrinės mašinos. Bet savo Juozuko atsisakyti irgi nėra noro, kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 11 rugsėjo 2019 - 07:52
Jus i save pirmiau pasiziurekit pries tai kai kazka pirstais badyti pradesit.

Jums lutuke kaip lengvas grobis. Pajautet, kad zmogus be storos odos, tai butinai ispirti reikia kur i koki šoną. Hienos. Del to ir buriates i grupes, nes vienos neisgyventumet .Tai parodo tik silpną jusu charakteri.
Maziau asmeniskumu ir viskas bus gerai. Jus gi pacios toli nuo idealo.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 10, 23:29)
As dar turiu virtuvini stala nuo ex laiku, kur matosi ikirtimai kirviu.

As pastebiu, kad kai kurias tu cia biesini, nes neatsakai i ju akiu vartymus. biggrin.gif Suės jos tave vieną dieną uz tai su šūdais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2019 - 07:51