QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 18:57)
Kai man buvo 13 metu, mane su greitaja isveze i ligonine. Greitosios felceris itare umu apendicita. Priemime padare tyrius ir isleido namo. Nieks neoperavo. Tai buvo daugiau nei pries 20 metu.
Tada buvau pradejus lankyt aerobika. Nezmoniskas kruvis pirmas treniruotes.
Durnystes rasineji.
o manes neiak sniekur neveze, net skauskasm nebuvo baisus koks,a smenesi su juo gyvenau, nuo streso ten matyt daugiau buvo,nes buvo pirma sesija, be reikalo is vis ejau i t apoliklinika
tai sakai durnas visgi gydytojas?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 19:31)
Neisivaizduoju. Zinau ne viena atveji, kai isoperavo, bet nebuvo apendicito. Tik nzn taip, kad pacientas ateitu ramiu veidu del menko skausmo ir pultu operuoti. </p>
dabar zinai
as poliklinikoj vien islaukiau kelias valandas, kol visi mane ten istikrino, gine pasake, jei chirurgas neguldys as paguldysiu, vienu zodziu nezinojo kas yra, o man nuo tu ju pivo maigymu, jau visas pilvas sakudejo
, bet visa menesi tikrai nebuvo kazkoks tas skausmas baisulinis, jei sesija laikiau.. tuscia ligonine, ko nepasiguldyti paciento
As suprantu chirrugus, jiem bele papjaustyti
apsidraudiza taip, bet paskui pasimokiau, jau taip daugiau nebepasitikejau gydytojais, ir isvengiau dar vienos operacijos nebutinos, jau pati grieztai nesutikau.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 21:15)
Oi....geriausia kada girdeta šios dainos versija. Ot Dievo dovana kartais gauna zmones
https://youtu.be/vhMh-v6id2U
gerai dainuoja, siaip daznai buna rusai, kai angliskai dainuoja, labai akcentas jauciasi ir mane tai nervina, o sitas tikrai gana svariai.