QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 17:21)
Atskleistu viska kaip yra ir isaisketu, kad buvo rimta priezastis, kuri trukde jai pastoti.
Va jau raso, kad bazine temperatura matavosi
Reiskia nebuvo "nieko nedariau ir nepastojau". Temperaturos siaip sau is idomumo nematuoja, reiskia arba sieki pastoti arba sieki nepastoti.
ka dar atsleisti???
kokia dar rimta priezastis? svoris?
Ne nereiskia, reiskia as tuo metu lankiau krusus apie ivairius kotraceptijos budus ir NSP metodais pazindinausi su savim, del tam tikru priezasciu, nesusijusiu su mano pastojimu ar nepastojimu. Tuo metu jau buvau istekejusi, tai taip pastoti nevengiau, bet spcialiai irgi nesimylejom pagal grafika vaisingom dienom tik
Jus su savo siauru pasaulio suvokimu, bandot suprasti kazka, kas nera jusu sampratos terirtorijoje, tai kam vargstat?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 17:10)
tokia duchė kaip tu ir šventąjį sunervintų
Papildyta:
tie pudrintojai ten visko prirašę. Rašė ir apie jo krikštą, rašo, kad ir mano dievas blogas, nes atveria žmonėms akis apie visatą
apie Jona Krisktytoja ir jokriksta rase, bet nebuvo dar net kriskcioniskos religijos, iki jo mirties, tai net teroriskai jis kriskcionimi negalejo buti, jis neuskure religijos
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 17:14)
Tu ne viska pasakoji. Du kartus atsidurei ligonineje del problemu pilvo apacioje ir abu kartus tave operavo. Be simptomu, ar ne? Ejai pro sali, paeme ir ispoperavo. Tikrai ne kiekviena moteris turi dvi operacijas, per kurias taip ir nenustatyas problemu saltinis. Tau kazkas buvo/yra, tik liko nediagnozuota.
</p>
taigi net smukliai aprasiau, kaip buvo su apendicito operacija, kas dar neaisku?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 17:19)
Masturbacija yra genocidas.
kokiu budu, ta ka besimasturbuojant vaisinasi kiausineliai ir paskui krenta lauk? sakiau, eik biologijos mokykis