<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72497688" data-time="1568122357"><div><p>pirma kart nei neklause, pagulde tipo nakciai, atejo sesele idure laseline, sakau kam, sako operaciaji, sakau kokiai, sako apendicito, isoperuos ir bus gerai.
antra karta panasiai, nuvaziavau konsultacijai i Klaipeda, ten tuo metu tik turejo vidini echoskopa, sako nieko nematom reikia operuoti, tada apziuresim,kas ir kaip , sakau gal nereikai,man nera blogai kazkas labai, sako reikia isoperuosim matysim, kas ir kaip
Nu ka as jauna visai studencioke abu kartus, ir laikai tokie buvo , nelabai kas klausdavo pacientu nuo nuomones. Abiem atvejais net nebuvau pasiruosusi i ligonine gultis.
</p></div></blockquote><p>Aleliuja. As nezinau kaip dabar nustato apendicita, bet tiksliai zinau, kad tais laikais nebudavo galimybiu tiksliai ivertini be operacijos. Tave turejo atvezti i ligonine su skausmais ar kokiais kitais ryskiais simptomais ir buvai isoperuota, nes gydytojai itare apendicita. Butu is tikruju buves ir trukes, tai dabar vistiek sakytum, kad gydytojai blogi.
</p><p>Kada zmogus buna pasiruoses gultis apendicito operacijai? Tu gal manai, kad cia planine operacija? Apendicitas yra umine bukle, kai operuojama cia ir dabar, jomajo.
</p><p>Del antro karto, nezinau, bet jei kiekviena moteri kuo nors besiskundiancia operuotu, tai kas antra turetu 3is operacijas.
</p><p></p><p>Is to, ka tu cia rasai, tai akivaizdu, kad pas tave buvo kazkokie ryskus simptomai, ne tai, kad sukuteno kairiam sone.
</p>
tame ir beda kad ne, as tik nueijau i poliklinika, nes man skaudejo sona kuri liaka, nestipriai bet skaudejo, tuo metu vyko sesija, tai nejau pas gydytojus, po sesijos, sakau nueisiu pasitikrinsiu, istirkino visi kas netingejo i rgine i rchirurgas, paskui jau man ten vsika skaudejo, po ju patirkinimu, t nebuvo ir jokiu kakzokiu kitu pozymiu,kad kazkoks baisus uzdegimas nebuvo. sako paguldysim stebeti, ir pyst isoperavo