Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 16:20)
vakar mintis tokia atejo....
vienas vaikas baigia užaugt....pasidarem remontą, (iki tol keliavom, pinigai - kelionems), baldu tik normaliu nera...
aš tokia estete, vis laukiu, laukiu, kol supratau: nesusitaupysiu, kol apsistatysiu būstą su 2000-4000e už sofą, ir pan. o kur dar kiti baldai. pvz, kede uz 200-300e.
na ką, sedau vakar ant dvirkos, ir siandien taip pat - ir davai, po "pigesnius" baldus.
mintyse galvoju: jei tureciau pinigu viskam, tai viskam ir skirciau, nes jeigu brangus baldas yra tvarus, tai nereikia jo išmetineti kaip pigiu kedziu is Senuku.

tad nusprendziau: kam man pinigu negaila?negaila kelionems, kursams, savišvietai, mokslui, studijoms, sveikatai, maistui. (labdarai, misijoms  bigsmile.gif  )
kam gaila: baldams ir rubams.  biggrin.gif

p.s. sumos duodamos exams, neitakoja mano finansines bukles. ne triženkliais skaiciais skolinasi.

kaip jūs sprendžiat, kam skirti pinigus? kam gaila, kam negaila?
kas kiek laiko atsinaujinat būstus? ar bent interjero detales?
p.s. Vaikystes patirtis tokia: tevas architektas/dizaineris, jo klientai turciai, tai
natūraliai susiformavo "aukšti reikalavimai" iinterjerui. kai tik ateinu pas drugus, matau ju "savadarbius" remontus, atsilaupusius, gražiai nesuvestus tapetus (kai jie dar buvo madoj), ir man ...dieve...dieve...visur nesuderintus derinius, vis galvoju: o ką, mano mielas tevelis pasakytu? gi jis nugriūtu.
biggrin.gif apsiverktu.
vis noris aukšciausio, geriausio. sesuo irgi dizainere. vis konsultuojuos su ja.
ji tokiu dalyku man pripasakoja. kaip tikri rich people persiškam kilimui negaili 16 štukiu. nesuvokiama.
grižtant prie tevo idiegto skonio. nesinori bet ko, bile kaip. mano tevas dievina medieną. aš irgi. metalas, šaltis - ne man.
na, bet cia stiliaus reikalai.

kas pas jumis girdet?

man tai niekam negaila, jei to daikto tikrai reikia. Kitas dalykas, kad kai kurie dalykai neadekvačiai būna įkainoti lyginant su kuo nors. Tai tada kažkaip aišku nemalonu, nesuprantama ir keista viduje. Man norisi visur logikos
Atsakyti

prie ko cia dabar kriskcionybe? ar Jezus kriskcionis? :lol:

Geras klausimas.Kai mokiausi katekizmą,tai dar buvo krikščionis. :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 15:32)
pirma kart nei neklause, pagulde tipo nakciai, atejo sesele idure laseline, sakau kam, sako operaciaji, sakau kokiai, sako apendicito, isoperuos ir bus gerai.
antra karta panasiai, nuvaziavau konsultacijai i Klaipeda, ten tuo metu tik turejo vidini echoskopa, sako nieko nematom reikia operuoti, tada apziuresim,kas ir kaip , sakau gal nereikai,man nera blogai kazkas labai, sako reikia isoperuosim matysim, kas ir kaip biggrin.gif
Nu ka as jauna visai studencioke abu kartus, ir laikai tokie buvo , nelabai kas klausdavo pacientu nuo nuomones. Abiem atvejais net nebuvau pasiruosusi i ligonine gultis. biggrin.gif

Griuk negyvas blink.gif . Kazkokias pievas rasai...Nebuna taip.
Tai kas kad jauna? Na gerai, tu biski atsilikusi, tai ka taves nepalydejo tada nei tevai, nei sesuo, nei vyras( na kas nors us artimuju)? Gal nors jiem daeitu, jei tau nedasuto?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 15:36)
Lietuvos respubikoje. mirksiukas.gif
pirma karta nei paraso neprase, antra buvo atnese ta lapa, bet as nepasirasiau, ir niekas nieko neieskojo smile.gif
abiem kartais oeprave sgydytojas, tik po operacijos su manim snekejosi  biggrin.gif
tu rimtai manai seniau poedofilu nebuvo? doh.gif

Ir ka tau sake po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 16:32)
Bet tu matai, kad nei viena cia nesaukia, kad ji yra grazi. Nes grazi moteris ir taip zino kad ji grazi, jai cia sm girtis tuo mlnereikia.
O su tavim kitaip - esi baisi, todel net kazkokio pedofilo alkoholiko zvilgsni ar blevyzga prisiemei sau uz komplimenta ir sugebejai sm tuo pasidiziuot. Vargse.
Papildyta:

Kaip klajokliai romai...
Tai kur tavo vaikai mokykla lanke? Visur, kur blasketes?

aha, nešaukia biggrin.gif sako, kad viskuo patenkinta, graži sau ar pan. Arba figūra giriasi. Juk tu irgi gyriesi, o kitas storini, iš ūgio tyčiojies ar pan. Kuo ne tas pats? Ar figūra, ar veidu girtis?
Matai kokkia tu lapaūchė debilė? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 16:33)
Iš_Šviesos, tu isitikinusi, kad KT - vitaminai?
tai gerk, nu. tokie lengvi sintetiniai hormoniukai, ar ne?

blyn, net paracetamolis, ilgai vartojamas turi šalutini poveiki.  unsure.gif

nueik i tą skyreli ir pradek rekaut ant moteru, kad jos išsigalvoja savo šalutinius poveikius. ypac jie pasireiškia NUSTOJUS gerti KT. kodel? nes hormoninis fonas vel turi derintis, persiderinti.

paklausk ginekologo dr. Švedo (iš kurio labai senai esu emus interviu), kas kelinta pora Ltv nevaisinga, ir kame to priežastis. ar geriau žinosi už Švedą?
kai mergaites ima vartoti KT jau paauglystes, kokio plonumo kaži  gali būti daugiau nei 10 metu vartojancios KT jaunos moters gimdos endometriumas?
tokioje gleivineje joks vaisius, jokia gyvybe neužsikabins...
išdege viskas kaip dykynej.

tuomet - bac - laikas vaisingumo klinikoms nešti pelną.  smile.gif

tokius dalykus susieja tik mąstantys žmonės
o tokių daug nė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 10 rugsėjo 2019 - 15:42
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 15:54)
Kas yra normalios ovuliacijos? Tai tos, apie kurias tu svaigai, kad tebuna keleta kartu per metus normalioms sveikoms moterims (veganems ar kaip budavo musu promociutems neva), ar vis tik tos, kurios buna kas menesi?  mirksiukas.gif

Akivaizdu, kad ne del nenoro nepastojai. Buvai per mazo svorio, o dar su ginek susirgimais kazkokiais, net operacijas turejai, pirmo isnesiot nepavyko, o tu svaigsti, kad vien nuo noro. Greiciausiai susitvarkei galvoj netvarka, atsipalaidavai fiziskai kr tada pavyko pastot, o ne spragt pirstais pastoji, spragt nepastoji.

neina suprasti ka cia rasineji.
klausimas :Kas yra normalios ovuliacijos? tas kas ir yra ovuliacijos, o kaip daznai jos buna, cia jau kitas klausimas.
mes kalbejom apie menesines , ne ovuliacijas, kai snekejom apie zaliavalgyste.
O kad ovuliacijos buna ne kas menesi irgi gali buti visai normalu, tik as nesnekejau apie save tada, as nei zaliavalge, nei vegane, o tuo metu ir net mesa valgiau, tai nezinau kaip tau sitokia makaliuze gavosi galvoje is visko?

antra pastraipa atidziau pasiskaityk, susitvarkyti galvoje tai ar nera minciu darbas ar apie ka tu cia? pati nori paneigti tai, bet patvirtini biggrin.gif kas snekejo apie kazkokius pirstu spragtelejimus ? rasiau, kai pasijauciau pasiruosusi, tai neatejo su akimirka, iki to ejau nemazia metu. mirksiukas.gif

o pirmo ne neisnesiot nepavyko, o jis nesivyste ir persileidau labai anksti apie 2 nestumo savaite, itakos galejo tureti ir tu ometu stirpiai sukilusi temperatura, nes susirgau.

bet viskas kaip ir su Is_sviesos neturiu noro daugiau apie tai diskutuoti, ne su jumis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 rugsėjo 2019 - 15:48
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 15:44)
aha, nešaukia biggrin.gif sako, kad viskuo patenkinta, graži sau ar pan. Arba figūra giriasi. Juk tu irgi gyriesi, o kitas storini, iš ūgio tyčiojies ar pan. Kuo ne tas pats? Ar figūra, ar veidu girtis?
Matai kokkia tu lapaūchė debilė? 4u.gif

Nesinarvuok taip 4u.gif . Nueik prie kokios dustynes, gal vel koplimenta is kokio alkoholiko gausi 4u.gif .
Atsakyti

Iš_Šviesos, tu isitikinusi, kad KT - vitaminai?
tai gerk, nu. tokie lengvi sintetiniai hormoniukai, ar ne?

blyn, net paracetamolis, ilgai vartojamas turi šalutini poveiki. unsure.gif

nueik i tą skyreli ir pradek rekaut ant moteru, kad jos išsigalvoja savo šalutinius poveikius. ypac jie pasireiškia NUSTOJUS gerti KT. kodel? nes hormoninis fonas vel turi derintis, persiderinti.

paklausk ginekologo dr. Švedo (iš kurio labai senai esu emus interviu), kas kelinta pora Ltv nevaisinga, ir kame to priežastis. ar geriau žinosi už Švedą?
kai mergaites ima vartoti KT jau paauglystes, kokio plonumo kaži gali būti daugiau nei 10 metu vartojancios KT jaunos moters gimdos endometriumas?
tokioje gleivineje joks vaisius, jokia gyvybe neužsikabins...
išdege viskas kaip dykynej.

tuomet - bac - laikas vaisingumo klinikoms nešti pelną. smile.gif

Ne, KT ne vitaminai. Tiesiog tu sneki nezinodama. Ir tas labai aiskiai matosi.

Aciu, as apie KT esu kalbejusi ne su vienu gydytoju, is skirtingu saliu, skirtingo amziaus. Ir interviu ne viena skaiciusi. Pries kiek desimtmeciu interviu emei? Gal zinai kelinto amziaus tyrimais gydytojas remesi? KT atsirado kada? 1960? As priminsiu, kad dozes ir sudetis pasikeite jau per pastaruosius 10 m, dabar 2019ieji, trecia tableciu karta. Yra KT kontraindikacijos, ju reiketu laikytis.

Man sitas pokalbis deja vu visiskas. Tu apie endometrioze mane mokei, ka valgyt, ko ne, bet nieko nezinai apie liga. Nicnieko. Tik kaip gydyt. Trukt uz vadziu, vel is pradziu.

Atsakyti

tad nusprendziau: kam man pinigu negaila?negaila kelionems, kursams, savišvietai, mokslui, studijoms, sveikatai, maistui. (labdarai, misijoms  bigsmile.gif  )
kam gaila: baldams ir rubams.  biggrin.gif

p.s. sumos duodamos exams, neitakoja mano finansines bukles. ne triženkliais skaiciais skolinasi.

kaip jūs sprendžiat, kam skirti pinigus? kam gaila, kam negaila?
kas kiek laiko atsinaujinat būstus? ar bent interjero detales?

Neseniai persidazem kambarius, patys biggrin.gif tas juk nera ka veikti. Namuose ir rubu spintoj gyvenu pagal principa "maziau yra daugiau", nemegstu persikraut daiktais, nematau prasmes apsistatyt statulelem, servetelem, spintelem ir kitais sudniekiais.
Paskutiniu metu ant maisto negaila pasidare (eko, is ukiu, apgalvojant KA pirkti). Sveikatai aisku visada, geriau taisyt iskart ir pigiai negu paskui brangiai ir po peiliu biggrin.gif
Ka perku, stengiuos pirkt ne pigiausia, nes greiciausiai suges, bet ir ne brangiausia, nes nenoriu moket uz varda.

O nebandei atnaujinti baldu, senoviniu kokiu? Tokie neikainojami paskui, o ir sese pritartu kaip priderint, koko stiliuka islauzt.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 16:45)
neina suprasti ka cia rasineji.
klausimas :Kas yra normalios ovuliacijos? tas kas ir yra ovuliacijos, o kaip daznai jos buna, cia jau kitas klausimas.
mes kalbejom apie menesines , ne ovuliacijas, kai snekejom apie zaliavalgyste.
O kad ovuliacijos buna ne kas menesi irgi gali buti visai normalu, tik as nesnekejau apie save tada, as nei zaliavalge, nei vegane, o tuo metu ir net mesa valgiau, tai nezinau kaip tau sitokia makaliuze gavosi galvoje is visko?

antra pastraipa atidziau pasiskaityk, susitvarkyti galvoje tai ar nera minciu darbas ar apie ka tu cia? pati nori paneigti tai, bet patvirtini  biggrin.gif kas snekejo apie kazkokius pirstu spragtelejimus ? rasiau, kai pasijauciau pasiruosusi, tai neatejo su akimirka, iki to ejau nemazia metu. mirksiukas.gif

o pirmo ne neisnesiot nepavyko, o jis nesivyste ir persileidau labai anksti apie 2 nestumo savaite, itakos galejo tureti ir tu ometu stirpiai sukilusi temperatura, nes susirgau.

bet viskas kaip ir su Is_sviesos neturiu noro daugiau apie tai diskutuoti, ne su jumis.

Nediskutuok, bet ir tiesiog nebesvaik, kad cia pas tave viskas buvo normoj. Turejai sveikatos bedu ir tiek, todel ir nepastojai, o bandai cia ipirst kaip kokia norma savo nesugebejima pastot.
Atsakyti

pirma kart nei neklause, pagulde tipo nakciai, atejo sesele idure laseline, sakau kam, sako operaciaji, sakau kokiai, sako apendicito, isoperuos ir bus gerai.
antra karta panasiai, nuvaziavau konsultacijai i Klaipeda, ten tuo metu tik turejo vidini echoskopa, sako nieko nematom reikia operuoti, tada apziuresim,kas ir kaip , sakau gal nereikai,man nera blogai kazkas labai, sako reikia isoperuosim matysim, kas ir kaip biggrin.gif
Nu ka as jauna visai studencioke abu kartus, ir laikai tokie buvo , nelabai kas klausdavo pacientu nuo nuomones. Abiem atvejais net nebuvau pasiruosusi i ligonine gultis. biggrin.gif

Aleliuja. As nezinau kaip dabar nustato apendicita, bet tiksliai zinau, kad tais laikais nebudavo galimybiu tiksliai ivertini be operacijos. Tave turejo atvezti i ligonine su skausmais ar kokiais kitais ryskiais simptomais ir buvai isoperuota, nes gydytojai itare apendicita. Butu is tikruju buves ir trukes, tai dabar vistiek sakytum, kad gydytojai blogi.

Kada zmogus buna pasiruoses gultis apendicito operacijai? Tu gal manai, kad cia planine operacija? Apendicitas yra umine bukle, kai operuojama cia ir dabar, jomajo.

Del antro karto, nezinau, bet jei kiekviena moteri kuo nors besiskundiancia operuotu, tai kas antra turetu 3is operacijas.

Is to, ka tu cia rasai, tai akivaizdu, kad pas tave buvo kazkokie ryskus simptomai, ne tai, kad sukuteno kairiam sone.

Atsakyti
- ir davai, po "pigesnius" baldus.
mintyse galvoju: jei tureciau pinigu viskam, tai viskam ir skirciau, nes jeigu brangus baldas yra tvarus, tai nereikia jo išmetineti kaip pigiu kedziu is Senuku.

Baldai reikalingi tvirti seimose, kur daznai dauzomasi.
Bes kitaip po menku gincu luzta stalai, taburetes...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 10, 16:54)
Baldai reikalingi tvirti seimose, kur daznai dauzomasi.
Bes kitaip po menku gincu luzta stalai, taburetes...

lotuliukas.gif sneka patirtis. Svarbiausia, kad lova butu tvirta - susitaikius. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 16:53)

Nediskutuok, bet ir tiesiog nebesvaik, kad cia pas tave viskas buvo normoj. Turejai sveikatos bedu ir tiek, todel ir nepastojai, o bandai cia ipirst kaip kokia norma savo nesugebejima pastot.

o pastojau kodel? bigsmile.gif
kur tu matai kazkoki pirsima, vel vaidenasi?
Atsakyti