Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 12:36)
Vaikas man (ir mokslo bei teisiniam pasauly) nėra blastulė.

tu gimdoj iskart 40 dydi batu nesiojai?
itariu, net dabar tokio nenesioji.

visi prasidejom nuo taško.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 14:56)
aš tiek daug kam patinku ir patikau

😂😂😂
Kokio baisumo reikia but, kad dziugauti ir girtis sm kad alkoholikas pedofilas i tave paziurejo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 13:05)
Didele dalis moteru neturi tikslios informacijos apie KT, laiko juos baubu ir del visu savo bedu butent juos kaltina.

KT - kaip ir skiepai, ne vitaminai.
tikrai tinka ne VISOMS.
Atsakyti

KT - kaip ir skiepai, ne vitaminai.
tikrai tinka ne VISOMS.

Ne, ne visoms. Tos, kurios isitikine, kad KT sukelia PMS simptomus, nors yra atvirksciai, tikrai geriau ju negerti. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 16:09)
😂😂😂
Kokio baisumo reikia but, kad dziugauti ir girtis sm kad alkoholikas pedofilas i tave paziurejo? blink.gif

ne baisume ar gražume esmė, o kad iš kalbos išėjo, debile 4u.gif tu kai nemoki kalbėtis su žmonėmis, gražiai diskutuoti įvairiomis tmeomis, tai bet kokiu sakiniu stebiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 15:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72497646" data-time="1568119283"><div><p>Pas tave trauma kazkokia galvoje. Neskiri zodzio seksualu nuo vulgaru. Prostitutea vulgarios ir slykscios. Mylima moteris gali buti seksuali, pries seksa ar po jo. Grazu gali but daug kas, bet kazin ar stalo koja bus seksuali.</p></div></blockquote><p>tau gal vulgarios kazkam gal seksualios, ar mes snekejom apie vulgaruma?</p><p>Mylima moteris bus mylima.</p><p>Mes snekejom apie grozi, o ne seksualuma.</p><p></p><p></p>

Tu rasei ir apie seksualuma. Anot taves, prostitute yra seksuali. Arba tau galvoj negerai, arba tu nesuvoki seksualumo savokos,painioji ja su vulgarumu. Ir sneki kaip kokia antroke, zinai dvi savokas ir gincijies iki nukritimo. Nieko blogo, kad mylima moteris savo vyrui bus ir seksuali dar, labai gerai. Ar tu nori but savo vyrui kaip kokia teta davatkele, kuri nekelia jokiu seksualiu minciu? Gal tau paranku miegant atskirai ir seksuojant tik su tikslu pastot, kad vyras maziau taves seksualiai noretu, bet.. Bet ne visos tokios, nu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 16:00)

Tušti odos skudurėliai

Cia kur?
Atsakyti
vakar mintis tokia atejo....
vienas vaikas baigia užaugt....pasidarem remontą, (iki tol keliavom, pinigai - kelionems), baldu tik normaliu nera...
aš tokia estete, vis laukiu, laukiu, kol supratau: nesusitaupysiu, kol apsistatysiu būstą su 2000-4000e už sofą, ir pan. o kur dar kiti baldai. pvz, kede uz 200-300e.
na ką, sedau vakar ant dvirkos, ir siandien taip pat - ir davai, po "pigesnius" baldus.
mintyse galvoju: jei tureciau pinigu viskam, tai viskam ir skirciau, nes jeigu brangus baldas yra tvarus, tai nereikia jo išmetineti kaip pigiu kedziu is Senuku.

tad nusprendziau: kam man pinigu negaila?negaila kelionems, kursams, savišvietai, mokslui, studijoms, sveikatai, maistui. (labdarai, misijoms bigsmile.gif )
kam gaila: baldams ir rubams. biggrin.gif

p.s. sumos duodamos exams, neitakoja mano finansines bukles. ne triženkliais skaiciais skolinasi.

kaip jūs sprendžiat, kam skirti pinigus? kam gaila, kam negaila?
kas kiek laiko atsinaujinat būstus? ar bent interjero detales?

p.s. Vaikystes patirtis tokia: tevas architektas/dizaineris, jo klientai turciai, tai
natūraliai susiformavo "aukšti reikalavimai" iinterjerui. kai tik ateinu pas drugus, matau ju "savadarbius" remontus, atsilaupusius, gražiai nesuvestus tapetus (kai jie dar buvo madoj), ir man ...dieve...dieve...visur nesuderintus derinius, vis galvoju: o ką, mano mielas tevelis pasakytu? gi jis nugriūtu.
biggrin.gif apsiverktu.
vis noris aukšciausio, geriausio. sesuo irgi dizainere. vis konsultuojuos su ja.
ji tokiu dalyku man pripasakoja. kaip tikri rich people persiškam kilimui negaili 16 štukiu. nesuvokiama.
grižtant prie tevo idiegto skonio. nesinori bet ko, bile kaip. mano tevas dievina medieną. aš irgi. metalas, šaltis - ne man.
na, bet cia stiliaus reikalai.

kas pas jumis girdet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 rugsėjo 2019 - 15:23
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 15:16)
ne baisume ar gražume esmė, o kad iš kalbos išėjo, debile 4u.gif tu kai nemoki kalbėtis su žmonėmis, gražiai diskutuoti įvairiomis tmeomis, tai bet kokiu sakiniu stebiesi biggrin.gif

Bet tu matai, kad nei viena cia nesaukia, kad ji yra grazi. Nes grazi moteris ir taip zino kad ji grazi, jai cia sm girtis tuo mlnereikia.
O su tavim kitaip - esi baisi, todel net kazkokio pedofilo alkoholiko zvilgsni ar blevyzga prisiemei sau uz komplimenta ir sugebejai sm tuo pasidiziuot. Vargse.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 15:20)
vakar mintis tokia atejo....
vienas vaikas baigia užaugt....pasidarem remontą, (iki tol keliavom, pinigai - kelionems), baldu tik normaliu nera...
aš tokia estete, vis laukiu, laukiu, kol supratau: nesusitaupysiu, kol apsistatysiu būstą su 2000-4000e už sofą, ir pan.

Kaip klajokliai romai...
Tai kur tavo vaikai mokykla lanke? Visur, kur blasketes?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 15:48)
Kokiu budu gydytojai tave itikino operuotis?

pirma kart nei neklause, pagulde tipo nakciai, atejo sesele idure laseline, sakau kam, sako operaciaji, sakau kokiai, sako apendicito, isoperuos ir bus gerai.
antra karta panasiai, nuvaziavau konsultacijai i Klaipeda, ten tuo metu tik turejo vidini echoskopa, sako nieko nematom reikia operuoti, tada apziuresim,kas ir kaip , sakau gal nereikai,man nera blogai kazkas labai, sako reikia isoperuosim matysim, kas ir kaip biggrin.gif
Nu ka as jauna visai studencioke abu kartus, ir laikai tokie buvo , nelabai kas klausdavo pacientu nuo nuomones. Abiem atvejais net nebuvau pasiruosusi i ligonine gultis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 rugsėjo 2019 - 15:33
Iš_Šviesos, tu isitikinusi, kad KT - vitaminai?
tai gerk, nu. tokie lengvi sintetiniai hormoniukai, ar ne?

blyn, net paracetamolis, ilgai vartojamas turi šalutini poveiki. unsure.gif

nueik i tą skyreli ir pradek rekaut ant moteru, kad jos išsigalvoja savo šalutinius poveikius. ypac jie pasireiškia NUSTOJUS gerti KT. kodel? nes hormoninis fonas vel turi derintis, persiderinti.

paklausk ginekologo dr. Švedo (iš kurio labai senai esu emus interviu), kas kelinta pora Ltv nevaisinga, ir kame to priežastis. ar geriau žinosi už Švedą?
kai mergaites ima vartoti KT jau paauglystes, kokio plonumo kaži gali būti daugiau nei 10 metu vartojancios KT jaunos moters gimdos endometriumas?
tokioje gleivineje joks vaisius, jokia gyvybe neužsikabins...
išdege viskas kaip dykynej.

tuomet - bac - laikas vaisingumo klinikoms nešti pelną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 15:20)

kaip jūs sprendžiat, kam skirti pinigus? kam gaila, kam negaila?

Geriem, kokybiskiem daiktam negaila. Skupus moka dukart.
Ai, dar gerai sprandinei negaila, norisi skaniai saslo pasikept tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 15:51)
Cia tik ubuntijoj operuoja be reikalo.
Juk rasytis reikia pries operacija
Ar tave kas per prievarta operavo?
Papildyta:

Svarbu tu didziuojies, kad pedofilui alkoholikui patikai.
Normaluai miterei tai butu pazeminimas, o tau mat komplimentas...

Lietuvos respubikoje. mirksiukas.gif
pirma karta nei paraso neprase, antra buvo atnese ta lapa, bet as nepasirasiau, ir niekas nieko neieskojo smile.gif
abiem kartais oeprave sgydytojas, tik po operacijos su manim snekejosi biggrin.gif

tu rimtai manai seniau poedofilu nebuvo? doh.gif
Atsakyti