<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497582" data-time="1568115402">
<div>
<p>nu vat aš niekur nerėkiu, kaip man KT buvo gerai, kaip Mirena buvo gerai
Papildyta:
Tu man paklodžių nerašyk eilinį sykį. Vaikas man (ir mokslo bei teisiniam pasauly) nėra blastulė.
Prasitrina, nes liemenėlės pritrina, svoris didelis, akivaizdu nesi pažįstama su dudžiapapėm. Jei tau išsipūtės metrinis balionėlis, suvyniojamas į papinyką yra gražu, tai valio. o aš taip nenorėčiau.</p>
</div>
</blockquote>
<p>kokiu dar paklodziu
deja nuo mokslo vadinasi atsilikusi esi, mokslas ivardija zmogu nuo pat pirmos akimirkos apsivaisinimo,ir as tau del to net citatas buvau idejusi, o kad tu nesigaudai tame ar mokslo ar mano porblema?, ko tu kisi ta savo blastute ir vaika, vaikas tik viena is faziu zmogaus vystymosi, kaip ir blastute, blastute aisku nera vaikas
bet tai ZMOGUS, eik mokykis, knygu kokiu paskaityk moksliniu viena diena, nespangusi apie blastutes i rvien apie p.y.s.i.u spangusi.......</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>tai gal nereikia tu liemeneliu tada, jei jau neprisitaiko i rjau tiek bruzina iki krauju?</p>
<p>taip man grazu bele kokios krutis, kokie tie krutu standartai grozio?
</p>
Klausiau kažkada, kodėl neskiria laidojimo išmokų kai 2 mėn persileidimas įvyksta. neatsakei
Neturi supratimo jokio apie tai, kaip labai didelė krūtinė gadina moterims gyvenimą ir sveikatą
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72497649" data-time="1568119416"><div><p>taip be dideliu skundu ir problemu apturejau 2 operacijas, o tu gali manyti , ka nori. </p></div></blockquote><p>Kokiu budu gydytojai tave itikino operuotis?
</p>
man irgi įdomu