Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As nemanau, kad tave operavo be dideliu skundu ir problemu. Gal operacijos metu nerado to, ko tikejosi ir tu tai vadini "be reikalo". Nepamirsk, kad diagnostikos metodai ne tie patys buvo, o ir dabar pilvo vidaus nelabai apziuri.

taip be dideliu skundu ir problemu apturejau 2 operacijas, o tu gali manyti , ka nori. 

Atsakyti

Pas tave trauma kazkokia galvoje. Neskiri zodzio seksualu nuo vulgaru. Prostitutea vulgarios ir slykscios. Mylima moteris gali buti seksuali, pries seksa ar po jo. Grazu gali but daug kas, bet kazin ar stalo koja bus seksuali.

tau gal vulgarios kazkam gal seksualios, ar mes snekejom apie vulgaruma?

Mylima moteris bus mylima.

Mes snekejom apie grozi, o ne seksualuma.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 14:38)
tipo panieviežio kaimas vietinių išgeriančių chebros, kur pakampėm stovėdavo neturėjo biggrin.gif jei tu nematei, tai gal kur rūsyje augai, pririšta prie radiatoriaus? tavęs gi tėvai niekur nepalikdavo ir iš akių neišleisdavo, o tai fiziškai neįmanoma. Tėvai ir dirba, ir į pardes eina, ir kt. reikalus tvarko ir tikrai ne visaur kartu vaikus imasi. Vadinasi tave uždarydavo pririšdavo, todėl tau tas taip natūralu. Ir todėl tiek daug normalių dalykų tave stebina. Tai jinai nemačiusi žilų, tai stambių, tai vėl ko biggrin.gif  4u.gif

Pas mus vaikystej tokiu pedofilu kaip kad tu rasei apie savo prasigerusi kaima tikrai nebuvo.
Tavo postas nesa i nusistekenusios penkiolikmetes rasliava biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 15:41)
Aha, tu jas visur izvelgi, kai tik nori. smile.gif

nu ir? sakai tavo chaosu remta pasauleziura teisingesne uz mano?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72497633" data-time="1568118689"><div><p>Kas tos kiskio ausys</p></div></blockquote><p>gal atelpusios?</p><p>jei tai naturalu pas zmogu, man grazu. Nesenai  maciau pardaveja, ausys atlepusios, ji atrode nusotabiai, kaip kokia feja, smukiau sudejimo , veidas toks visas nu fejiskas, nezinau kaip nupasakoti, ilgi plaukai, orginali ir grazi labai mergina....</p><p>nezinau kodel visi turi buti vienodi?</p>

Jei tu galvoji kad esi grazu avatara su tokiom idiotiskom ausim ala " graziom" uzsidejus- labai klysti. Elfu ausys biggrin.gif .
Atsakyti

taip be dideliu skundu ir problemu apturejau 2 operacijas, o tu gali manyti , ka nori. 

Kokiu budu gydytojai tave itikino operuotis?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 15:46)
Pas mus vaikystej tokiu pedofilu kaip kad tu rasei apie savo prasigerusi kaima tikrai nebuvo.
Tavo postas nesa i nusistekenusios penkiolikmetes rasliava biggrin.gif .

tai kad tu strošna buvai, bernai gi iš tavęs distrofikės tyčiojosi, tai net girtiems dedukams nepatikai. jauti, net po stikliuko padarymo nepagražėdavai 4u.gif Todėl ir išaugai tokia nelaiminga, pagiežinga ir atstumta
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72497644" data-time="1568119249"><div><p>As nemanau, kad tave operavo be dideliu skundu ir problemu. Gal operacijos metu nerado to, ko tikejosi ir tu tai vadini "be reikalo". Nepamirsk, kad diagnostikos metodai ne tie patys buvo, o ir dabar pilvo vidaus nelabai apziuri.</p></div></blockquote><p>taip be dideliu skundu ir problemu apturejau 2 operacijas, o tu gali manyti , ka nori. </p>

Cia tik ubuntijoj operuoja be reikalo.
Juk rasytis reikia pries operacija
Ar tave kas per prievarta operavo?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 14:49)
tai kad tu strošna buvai, bernai gi iš tavęs distrofikės tyčiojosi, tai net girtiems dedukams nepatikai. jauti, net po stikliuko padarymo nepagražėdavai 4u.gif Todėl ir išaugai tokia nelaiminga, pagiežinga ir atstumta

Svarbu tu didziuojies, kad pedofilui alkoholikui patikai.
Normaluai miterei tai butu pazeminimas, o tau mat komplimentas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 15:28)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72497598" data-time="1568116481">
<div>
<p>Visiems aisku, kad per mazas svoris negerai, kaip ir per didelis, tik kazkodel tu savo svorio del nepastojimo nekaltini, pas tave i trasa tik "minciu" galia eina. Ne stebuklas. Sutapimas. Galu gale, 2 ovuliacijias per metus turint pasiseke ir tiek.</p>
</div>
</blockquote>
<p>ziuriu kas pasikeite tuo metu kai pastojau, svoris nepasikeite, vadinais jis itakos nepadare, nelogiska?</p>
<p>is kur tu istraukei kad as turejau 2 ovuliacijas per metus? reikia dabar zut but kazka prisigalvoti? normalias as turejau tas ovuliacijas.</p>
<p> </p>
<p>bet gal toliau nediskutuosiu tuo klausimu, jus galvokit ka norit.</p>

Kas yra normalios ovuliacijos? Tai tos, apie kurias tu svaigai, kad tebuna keleta kartu per metus normalioms sveikoms moterims (veganems ar kaip budavo musu promociutems neva), ar vis tik tos, kurios buna kas menesi? mirksiukas.gif

Akivaizdu, kad ne del nenoro nepastojai. Buvai per mazo svorio, o dar su ginek susirgimais kazkokiais, net operacijas turejai, pirmo isnesiot nepavyko, o tu svaigsti, kad vien nuo noro. Greiciausiai susitvarkei galvoj netvarka, atsipalaidavai fiziskai kr tada pavyko pastot, o ne spragt pirstais pastoji, spragt nepastoji.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 15:51)
Cia tik ubuntijoj operuoja be reikalo.
Juk rasytis reikia pries operacija
Ar tave kas per prievarta operavo?
Papildyta:

Svarbu tu didziuojies, kad pedofilui alkoholikui patikai.
Normaluai miterei tai butu pazeminimas, o tau mat komplimentas...

aš tiek daug kam patinku ir patikau, kad neskirstau tų visų žmonių jau į kažką. man tai tiesiog natūralu, aš tuo gyvenu ir pripratusi. Nu bet strošnai to nesuprast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 15:23)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497582" data-time="1568115402">
<div>
<p>nu vat aš niekur nerėkiu, kaip man KT buvo gerai, kaip Mirena buvo gerai vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Tu man paklodžių nerašyk eilinį sykį. Vaikas man (ir mokslo bei teisiniam pasauly) nėra blastulė.

Prasitrina, nes liemenėlės pritrina, svoris didelis, akivaizdu nesi pažįstama su dudžiapapėm. Jei tau išsipūtės metrinis balionėlis, suvyniojamas į papinyką yra gražu, tai valio. o aš taip nenorėčiau.</p>
</div>
</blockquote>
<p>kokiu dar paklodziu doh.gif deja nuo mokslo vadinasi atsilikusi esi, mokslas ivardija zmogu nuo pat pirmos akimirkos apsivaisinimo,ir as tau del to net citatas buvau idejusi, o kad tu nesigaudai tame ar mokslo ar mano porblema?, ko tu kisi ta savo blastute ir vaika, vaikas tik viena is faziu zmogaus vystymosi, kaip ir blastute, blastute aisku nera vaikas doh.gif bet tai ZMOGUS, eik mokykis, knygu kokiu paskaityk moksliniu viena diena, nespangusi apie blastutes i rvien apie p.y.s.i.u spangusi.......</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>tai gal nereikia tu liemeneliu tada, jei jau neprisitaiko i rjau tiek bruzina iki krauju?</p>
<p>taip man grazu bele kokios krutis, kokie tie krutu standartai grozio? lotuliukas.gif </p>

Klausiau kažkada, kodėl neskiria laidojimo išmokų kai 2 mėn persileidimas įvyksta. neatsakei smile.gif
Neturi supratimo jokio apie tai, kaip labai didelė krūtinė gadina moterims gyvenimą ir sveikatą
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 15:31)
Kas tos kiskio ausys

Tušti odos skudurėliai
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 15:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72497649" data-time="1568119416"><div><p>taip be dideliu skundu ir problemu apturejau 2 operacijas, o tu gali manyti , ka nori. </p></div></blockquote><p>Kokiu budu gydytojai tave itikino operuotis?
</p>

man irgi įdomu
Atsakyti

Kas yra normalios ovuliacijos? Tai tos, apie kurias tu svaigai, kad tebuna keleta kartu per metus normalioms sveikoms moterims (veganems ar kaip budavo musu promociutems neva), ar vis tik tos, kurios buna kas menesi? mirksiukas.gif

:D  Ups. Gi tikrai sake, kad keleta kartu per metus normalu.

Atsakyti