Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 14:18)
Kažkada bandžiau tavęs paklausti, kokiu būdu blastulė gali būti vadinama vaiku, bet tau per sudėtingi klausimai buvo.
Tai , sakai, skaudantis stuburas, iki žaizdų pritrinti pečiai, po papais, nes jie yra milžiniški, yra nieko, reikia įtikimnti save, akd viskas ok? smile.gif Arba kad kiškio ausys yra seksualu?

Kas tos kiskio ausys
Atsakyti

Pvz Sirinskiene ir Simonyte beveik bendraamzes. Tik pirmoji atrodo kaip bobule.

antroji kaip diedukas  :D 

Atsakyti

Prastu tikslumu nustato magnetinis rezonansas. Siaip operaciju be didelio reikalo nedaro. Gal tada 90aisiais dare, bet dabar tiesiog paziuret nepjaus, nebent moteris ilgai negali pastoti.

Oi dar ir keik dar tu bereikalingu operaciju, dabar gal jau neprisiprasysi, kai atsirado ligoniu kasos, kai ir reikia...

man 2 atliktos o mazu kas.... :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 14:30)
aš matau, kad tavo pagalbinėje niekas nekalbėjo apie atskiras sporto mokyklas, kur vien treneriai (sporto šakų mokytojai, o ne fizkultūros) dirba. Vargšelė, todėl ir išaugai tokia duchė, jokių įvairių pavyzdžių nemačiusi 4u.gif

Aha aha, pas tave tavo vaikystes kaimukyje, kur kazkoks alkoholikas pedofilas( rasei kad ren visi tokie) tave vaika nuziurinejo tik tokios sporto ir sokiu mokyklos ir buvo irengtos😂😂
Atsakyti

ziuriu kas paskeite tuo metu kai pastojau, svrosi nepasikeite, vadinais jis itakos nepadare, nelogiska?

is kur tu sitraukei kad as turejau 2 ovuliacijas per metus? reikia dabar zut but kazka prisigalvoti? normalias as turejau tas ovuliacijas.

Jei tu pastojai su tuo paciu svoriu, tai dar nereiskia, jog jis nedaro JOKIOS itakos. Jei del svorio tavo hormonai sutrike, gali buti, kad sansu pastoti turi maziau, bet vistiek turi. Taigi, itaka yra, bet pastoji, jei pasiseka. Nera tik 0 tikimybes ir tik 1.

Ir siaip ar taip del mazo svorio prisikabinai tu. Kai kalba eina apie kitus - greita mokyti ir postringauti, kai apie tave - tau tai svoris jokios itakos nedaro, pastoji kai tik nori del minciu galios.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72497616" data-time="1568117891"><div><p>Pvz Sirinskiene ir Simonyte beveik bendraamzes. Tik pirmoji atrodo kaip bobule.</p></div></blockquote><p>antroji kaip diedukas  biggrin.gif </p>

O tu dvasine iskrypele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 15:35)
Aha aha, pas tave tavo vaikystes kaimukyje, kur kazkoks alkoholikas pedofilas( rasei kad ren visi tokie) tave vaika nuziurinejo tik tokios sporto ir sokiu mokyklos ir buvo irengtos😂😂

tipo panieviežio kaimas vietinių išgeriančių chebros, kur pakampėm stovėdavo neturėjo biggrin.gif jei tu nematei, tai gal kur rūsyje augai, pririšta prie radiatoriaus? tavęs gi tėvai niekur nepalikdavo ir iš akių neišleisdavo, o tai fiziškai neįmanoma. Tėvai ir dirba, ir į pardes eina, ir kt. reikalus tvarko ir tikrai ne visaur kartu vaikus imasi. Vadinasi tave uždarydavo pririšdavo, todėl tau tas taip natūralu. Ir todėl tiek daug normalių dalykų tave stebina. Tai jinai nemačiusi žilų, tai stambių, tai vėl ko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Jei tu pastojai su tuo paciu svoriu, tai dar nereiskia, jog jis nedaro JOKIOS itakos. Jei del svorio tavo hormonai sutrike, gali buti, kad sansu pastoti turi maziau, bet vistiek turi. Taigi, itaka yra, bet pastoji, jei pasiseka. Nera tik 0 tikimybes ir tik 1.

Ir siaip ar taip del mazo svorio prisikabinai tu. Kai kalba eina apie kitus - greita mokyti ir postringauti, kai apie tave - tau tai svoris jokios itakos nedaro, pastoji kai tik nori del minciu galios.

tu nesupratai mano paskutiniu keliu zinuciu apie tai? as ir nesakau, kad svoris neturi itakos, as sneku apie tai, kada as pastojau. Svoris irgi minciu paskeme. Mano gyevnime nera kazkokiu netyciniu dlayku, viskas buna su priezastim.

toliau nera ka diskutuoti man sia tema, tu ne tas zmogus, su kuriuo galima butu aptarti dvasines patirtis.

Atsakyti

Oi dar ir keik dar tu bereikalingu operaciju, dabar gal jau neprisiprasysi, kai atsirado ligoniu kasos, kai ir reikia...

man 2 atliktos o mazu kas.... :D​ 

As nemanau, kad tave operavo be dideliu skundu ir problemu. Gal operacijos metu nerado to, ko tikejosi ir tu tai vadini "be reikalo". Nepamirsk, kad diagnostikos metodai ne tie patys buvo, o ir dabar pilvo vidaus nelabai apziuri.

Atsakyti

Kas tos kiskio ausys

gal atelpusios?

jei tai naturalu pas zmogu, man grazu. Nesenai  maciau pardaveja, ausys atlepusios, ji atrode nusotabiai, kaip kokia feja, smukiau sudejimo , veidas toks visas nu fejiskas, nezinau kaip nupasakoti, ilgi plaukai, orginali ir grazi labai mergina....

nezinau kodel visi turi buti vienodi?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497555" data-time="1568114285">
<div>
<p>Kažkada bandžiau tavęs paklausti, kokiu būdu blastulė gali būti vadinama vaiku, bet tau per sudėtingi klausimai buvo.

Tai , sakai, skaudantis stuburas, iki žaizdų pritrinti pečiai, po papais, nes jie yra milžiniški, yra nieko, reikia įtikimnti save, akd viskas ok? vartotojo įkelta nuotraukaArba kad kiškio ausys yra seksualu?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Tu paskaityk kokius biologijos vadovelius, ir suprasi viska, as tau kokia 10 zinuciu tuo klausimu parasiau, o kad tau nedaeina, ka as galiu padaryti?</p>
<p>kaip is vis galima i tavo klausima atsakyti? zmogus ir yra zmogumi, nuo pacios pirmos apvaisinimo akimirkos, taip teigia mokslas, o tu klausi kaip gai buti zmogus, nu kaip gali nebuti zmogumi? net keliau straipsni su tokiais visokiais idiotiskais klausimais ir ten buvo visi atskaymai, gal nepradek is naujo?</p>
<p>kaip peciai nuo papu prasitrina? lotuliukas.gif </p>
<p> </p>
<p>As nesakau,aks yra tau<strong> seksualu</strong>, maza kas ten galvoje tavo dedasi, as sakau tai viskas yra naturalu ir <strong>grazu</strong>, kaip i rviskas kitkas gamtoje...</p>
<p>Man seksualu nera tapatu grazu, man seksualu yra neigiamas zodis, ta prasme,kuris visuomeneje naudojamas, prostitutes irgi labai seksualiai atrodo ir ka?</p>

Pas tave trauma kazkokia galvoje. Neskiri zodzio seksualu nuo vulgaru. Prostitutea vulgarios ir slykscios. Mylima moteris gali buti seksuali, pries seksa ar po jo. Grazu gali but daug kas, bet kazin ar stalo koja bus seksuali.
Atsakyti

tu nesupratai mano paskutiniu keliu zinuciu apie tai? as ir nesakau, kad svoris neturi itakos, as sneku apie tai, kada as pastojau. Svoris irgi minciu paskeme. Mano gyevnime nera kazkokiu netyciniu dlayku, viskas buna su priezastim.

toliau nera ka diskutuoti man sia tema, tu ne tas zmogus, su kuriuo galima butu aptarti dvasines patirtis.

Aha, tu jas visur izvelgi, kai tik nori. :)

Atsakyti