Tai , sakai, skaudantis stuburas, iki žaizdų pritrinti pečiai, po papais, nes jie yra milžiniški, yra nieko, reikia įtikimnti save, akd viskas ok? Arba kad kiškio ausys yra seksualu?
Kas tos kiskio ausys
Prastu tikslumu nustato magnetinis rezonansas. Siaip operaciju be didelio reikalo nedaro. Gal tada 90aisiais dare, bet dabar tiesiog paziuret nepjaus, nebent moteris ilgai negali pastoti.
Oi dar ir keik dar tu bereikalingu operaciju, dabar gal jau neprisiprasysi, kai atsirado ligoniu kasos, kai ir reikia...
man 2 atliktos o mazu kas....
ziuriu kas paskeite tuo metu kai pastojau, svrosi nepasikeite, vadinais jis itakos nepadare, nelogiska?
is kur tu sitraukei kad as turejau 2 ovuliacijas per metus? reikia dabar zut but kazka prisigalvoti? normalias as turejau tas ovuliacijas.
Jei tu pastojai su tuo paciu svoriu, tai dar nereiskia, jog jis nedaro JOKIOS itakos. Jei del svorio tavo hormonai sutrike, gali buti, kad sansu pastoti turi maziau, bet vistiek turi. Taigi, itaka yra, bet pastoji, jei pasiseka. Nera tik 0 tikimybes ir tik 1.
Ir siaip ar taip del mazo svorio prisikabinai tu. Kai kalba eina apie kitus - greita mokyti ir postringauti, kai apie tave - tau tai svoris jokios itakos nedaro, pastoji kai tik nori del minciu galios.
Jei tu pastojai su tuo paciu svoriu, tai dar nereiskia, jog jis nedaro JOKIOS itakos. Jei del svorio tavo hormonai sutrike, gali buti, kad sansu pastoti turi maziau, bet vistiek turi. Taigi, itaka yra, bet pastoji, jei pasiseka. Nera tik 0 tikimybes ir tik 1.
Ir siaip ar taip del mazo svorio prisikabinai tu. Kai kalba eina apie kitus - greita mokyti ir postringauti, kai apie tave - tau tai svoris jokios itakos nedaro, pastoji kai tik nori del minciu galios.
tu nesupratai mano paskutiniu keliu zinuciu apie tai? as ir nesakau, kad svoris neturi itakos, as sneku apie tai, kada as pastojau. Svoris irgi minciu paskeme. Mano gyevnime nera kazkokiu netyciniu dlayku, viskas buna su priezastim.
toliau nera ka diskutuoti man sia tema, tu ne tas zmogus, su kuriuo galima butu aptarti dvasines patirtis.
Oi dar ir keik dar tu bereikalingu operaciju, dabar gal jau neprisiprasysi, kai atsirado ligoniu kasos, kai ir reikia...
man 2 atliktos o mazu kas....
As nemanau, kad tave operavo be dideliu skundu ir problemu. Gal operacijos metu nerado to, ko tikejosi ir tu tai vadini "be reikalo". Nepamirsk, kad diagnostikos metodai ne tie patys buvo, o ir dabar pilvo vidaus nelabai apziuri.
Kas tos kiskio ausys
gal atelpusios?
jei tai naturalu pas zmogu, man grazu. Nesenai maciau pardaveja, ausys atlepusios, ji atrode nusotabiai, kaip kokia feja, smukiau sudejimo , veidas toks visas nu fejiskas, nezinau kaip nupasakoti, ilgi plaukai, orginali ir grazi labai mergina....
nezinau kodel visi turi buti vienodi?
tu nesupratai mano paskutiniu keliu zinuciu apie tai? as ir nesakau, kad svoris neturi itakos, as sneku apie tai, kada as pastojau. Svoris irgi minciu paskeme. Mano gyevnime nera kazkokiu netyciniu dlayku, viskas buna su priezastim.
toliau nera ka diskutuoti man sia tema, tu ne tas zmogus, su kuriuo galima butu aptarti dvasines patirtis.
Aha, tu jas visur izvelgi, kai tik nori.