Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

kitaip endometrioze nenustatoma, tik laparaskopijos budu, paklausk Is_sviesos patvirtins. 

Prastu tikslumu nustato magnetinis rezonansas. Siaip operaciju be didelio reikalo nedaro. Gal tada 90aisiais dare, bet dabar tiesiog paziuret nepjaus, nebent moteris ilgai negali pastoti.

Atsakyti

SM?
tu duodi.
tai yra REALIOS moteru patirtys.
o ką mokslininkai? užsakomieji straipsniai. farmacijos remimas.
nu blyn blyn.
mergos.

:)

Didele dalis moteru neturi tikslios informacijos apie KT, laiko juos baubu ir del visu savo bedu butent juos kaltina.

Tiek to.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 10 rugsėjo 2019 - 14:22
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 13:45)
Sporto mokytoja nebutinai gali buti sportuojanti. Tai tiesiog pedagoge. O ypac tavo pirmoji.
Tai kad nesikisk i pokalbius kai nieko nesupranti.

O as manau, kad nei treneris, nei dietologas neturi but aptukes. Kazkokia nepagarba savo profesijai ir klientams/pacientams. Ko toks gali ismokyti jauna zmogu? Sportuok ir busi storas kaip as?
Lygiai kaip ir neiciau pas apsepusia kirpeja ar nagu tvarkyt pas apsikramciusia savuosius.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 13:52)
Čia tik subjektyvus vertinimas, žili plaukai gyventi netrukdo. man gražu tik jei tai stilinga. jei tiesiog žili ir moteris jauna, ne itin išvaizdi, tai negražu.

Pvz Sirinskiene ir Simonyte beveik bendraamzes. Tik pirmoji atrodo kaip bobule.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 15:16)
O as manau, kad nei treneris, nei dietologas neturi but aptukes.  Kazkokia nepagarba savo profesijai ir klientams/pacientams. Ko toks gali ismokyti jauna zmogu? Sportuok ir busi storas kaip as?
Lygiai kaip ir neiciau pas apsepusia kirpeja ar nagu tvarkyt pas apsikramciusia savuosius.

man irgi buvo keistoka, kad ji stambi. Nepaisant to, ji buvo labai stipri kaip mokytoja, uch tokia, ir kaip žmogus faina
Atsakyti

nu vat aš niekur nerėkiu, kaip man KT buvo gerai, kaip Mirena buvo gerai smile.gif
Papildyta:
Tu man paklodžių nerašyk eilinį sykį. Vaikas man (ir mokslo bei teisiniam pasauly) nėra blastulė.
Prasitrina, nes liemenėlės pritrina, svoris didelis, akivaizdu nesi pažįstama su dudžiapapėm. Jei tau išsipūtės metrinis balionėlis, suvyniojamas į papinyką yra gražu, tai valio. o aš taip nenorėčiau.

kokiu dar paklodziu :oh: deja nuo mokslo vadinasi atsilikusi esi, mokslas ivardija zmogu nuo pat pirmos akimirkos apsivaisinimo,ir as tau del to net citatas buvau idejusi, o kad tu nesigaudai tame ar mokslo ar mano porblema?, ko tu kisi ta savo blastute ir vaika, vaikas tik viena is faziu zmogaus vystymosi, kaip ir blastute, blastute aisku nera vaikas :oh: bet tai ZMOGUS, eik mokykis, knygu kokiu paskaityk moksliniu viena diena, nespangusi apie blastutes i rvien apie p.y.s.i.u spangusi.......

tai gal nereikia tu liemeneliu tada, jei jau neprisitaiko i rjau tiek bruzina iki krauju?

taip man grazu bele kokios krutis, kokie tie krutu standartai grozio? :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 rugsėjo 2019 - 14:30
Šimonytė irgi labai subobėjus, sudiedėjus gal netgi tokia. Tokio mažiaus moterų yra daug geriau atrodančių, daug jaunatviškiau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 14:16)
O as manau, kad nei treneris, nei dietologas neturi but aptukes.  Kazkokia nepagarba savo profesijai ir klientams/pacientams. Ko toks gali ismokyti jauna zmogu? Sportuok ir busi storas kaip as?

As ir taip manau. Kai Pernava treniruoja Pauliukevuciu, tai ir rezultatai grazus.

Bet ten monteverte bande is isterijos beli ka komentuot, tai matomai " zino" savo pirmaja pradinuku sporto mokytoja, kuri budavo ta pati klases mokytoja per kuno kultura apsirengusi treningais.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 14:24)
Šimonytė irgi labai subobėjus, sudiedėjus gal netgi tokia. Tokio mažiaus moterų yra daug geriau atrodančių, daug jaunatviškiau.

Kalba buvo apie zilus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 14:06)
įdomūs tavo prioritetai, alkoholiui - duodi pinigų, mėsai-ne. smile.gif

Taikliai smile.gif
Atsakyti

Visiems aisku, kad per mazas svoris negerai, kaip ir per didelis, tik kazkodel tu savo svorio del nepastojimo nekaltini, pas tave i trasa tik "minciu" galia eina. Ne stebuklas. Sutapimas. Galu gale, 2 ovuliacijias per metus turint pasiseke ir tiek.

ziuriu kas pasikeite tuo metu kai pastojau, svoris nepasikeite, vadinais jis itakos nepadare, nelogiska?

is kur tu istraukei kad as turejau 2 ovuliacijas per metus? reikia dabar zut but kazka prisigalvoti? normalias as turejau tas ovuliacijas.

bet gal toliau nediskutuosiu tuo klausimu, jus galvokit ka norit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 rugsėjo 2019 - 14:36
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 14:12)
taip. wub.gif

ir išvis pimasis.
kaip cia neskolinsi.
netgi duoti reikia. ir kiek esu davus. negaila.
atejes pas mane anksciau ir kavos gerdavo, ir bananu, vaisiu pagriebdavo (nes sau ant lasinuku tik leidžia, agurkeliu, pigiu desru, tad db opą turi. sriubos pasidaro, bet pagrinde - mesa.
na, žinoma, alko dadejo savo.)

kažkada pasierzinau: "apsuksim dideli ratą, o senatveju sueisim, kai visos tavo meiluzes islakstys, nes tau nebestoves."
ar man gaila jam stiklinę vandes paduoti?
jei būciau turtinga, tuo labiau. rolleyes.gif
jis man totalus bro-lis dabar.
slasties nejauciu, gyvenu sia diena.
mindfulness.

Veu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 15:26)
As ir taip manau. Kai Pernava treniruoja Pauliukevuciu, tai ir rezultatai grazus.

Bet ten monteverte bande is isterijos beli ka komentuot, tai matomai " zino" savo pirmaja pradinuku sporto mokytoja, kuri budavo ta pati klases mokytoja per kuno kultura apsirengusi treningais.

Papildyta:

Kalba buvo apie zilus plaukus.

aš matau, kad tavo pagalbinėje niekas nekalbėjo apie atskiras sporto mokyklas, kur vien treneriai (sporto šakų mokytojai, o ne fizkultūros) dirba. Vargšelė, todėl ir išaugai tokia duchė, jokių įvairių pavyzdžių nemačiusi 4u.gif

Atsakyti