SM?
tu duodi.
tai yra REALIOS moteru patirtys.
o ką mokslininkai? užsakomieji straipsniai. farmacijos remimas.
nu blyn blyn.
mergos.
Kažkada bandžiau tavęs paklausti, kokiu būdu blastulė gali būti vadinama vaiku, bet tau per sudėtingi klausimai buvo.
Tai , sakai, skaudantis stuburas, iki žaizdų pritrinti pečiai, po papais, nes jie yra milžiniški, yra nieko, reikia įtikimnti save, akd viskas ok? Arba kad kiškio ausys yra seksualu?
Tu paskaityk kokius biologijos vadovelius, ir suprasi viska, as tau kokia 10 zinuciu tuo klausimu parasiau, o kad tau nedaeina, ka as galiu padaryti?
kaip is vis galima i tavo klausima atsakyti? zmogus ir yra zmogumi, nuo pacios pirmos apvaisinimo akimirkos, taip teigia mokslas, o tu klausi kaip gai buti zmogus, nu kaip gali nebuti zmogumi? net keliau straipsni su tokiais visokiais idiotiskais klausimais ir ten buvo visi atskaymai, gal nepradek is naujo?
kaip peciai nuo papu prasitrina?
As nesakau,aks yra tau seksualu, maza kas ten galvoje tavo dedasi, as sakau tai viskas yra naturalu ir grazu, kaip i rviskas kitkas gamtoje...
Man seksualu nera tapatu grazu, man seksualu yra neigiamas zodis, ta prasme,kuris visuomeneje naudojamas, prostitutes irgi labai seksualiai atrodo ir ka?
Gal, as to ir neneigiu, tik va pastoti vis tiek sugebejau ir tada kai norejau, gal tai stebuklas? .Tai gal pagal fizine bukle ir neturejau pastoti, o gal fizine bukle ir buvo tokia, del neteisingu minciu, meiles sau trukumo?
As gi buvau pasakojusi, kad ir pati sau endometrioze itarau, nes jaunysteje buvo labai skausmingos menesines, bet gydytojai per operacija nieko nerado.
kaip bebutu su manim, per mazas svoris negerai, nesveika, pagal medikus, o jais gi pasitiki
Visiems aisku, kad per mazas svoris negerai, kaip ir per didelis, tik kazkodel tu savo svorio del nepastojimo nekaltini, pas tave i trasa tik "minciu" galia eina. Ne stebuklas. Sutapimas. Galu gale, 2 ovuliacijias per metus turint pasiseke ir tiek.