Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 12:10)
Taip ir matau, kaip mokslininkai daro išvadas apie KT paskaitę SM  biggrin.gif

SM?
tu duodi.
tai yra REALIOS moteru patirtys.
o ką mokslininkai? užsakomieji straipsniai. farmacijos remimas.
nu blyn blyn.
mergos.

Atsakyti

Kažkada bandžiau tavęs paklausti, kokiu būdu blastulė gali būti vadinama vaiku, bet tau per sudėtingi klausimai buvo.
Tai , sakai, skaudantis stuburas, iki žaizdų pritrinti pečiai, po papais, nes jie yra milžiniški, yra nieko, reikia įtikimnti save, akd viskas ok? smile.gifArba kad kiškio ausys yra seksualu?

Tu paskaityk kokius biologijos vadovelius, ir suprasi viska, as tau kokia 10 zinuciu tuo klausimu parasiau, o kad tau nedaeina, ka as galiu padaryti?

kaip is vis galima i tavo klausima atsakyti? zmogus ir yra zmogumi, nuo pacios pirmos apvaisinimo akimirkos, taip teigia mokslas, o tu klausi kaip gai buti zmogus, nu kaip gali nebuti zmogumi? net keliau straipsni su tokiais visokiais idiotiskais klausimais ir ten buvo visi atskaymai, gal nepradek is naujo?

kaip peciai nuo papu prasitrina? :lol: 

As nesakau,aks yra tau seksualu, maza kas ten galvoje tavo dedasi, as sakau tai viskas yra naturalu ir grazu, kaip i rviskas kitkas gamtoje...

Man seksualu nera tapatu grazu, man seksualu yra neigiamas zodis, ta prasme,kuris visuomeneje naudojamas, prostitutes irgi labai seksualiai atrodo ir ka?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:27)
Tikrai taip, tau beždžionėle nebeužtenka 4u.gif
Nu tai matai, kai su nupušusia gyvena, pasimetė žmogus, jau net pas veganes eina išsikalbėt, vis geriau nei namie pragare 4u.gif

Bezdzionele paaugles smegenim biggrin.gif . Te 4u.gif , eik nurimk, uzsiduchinai visai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 12:16)

Jazau, ir kaip jam negeda?

ar geda kam nors padejo biggrin.gif biggrin.gif
reiktu šio jausmo visoms jums atsisakyti.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 13:31)
ar geda kam nors padejo  biggrin.gif  biggrin.gif
reiktu šio jausmo visoms jums atsisakyti.

Bet ir rado jis durne. Siaubas...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 14:29)
SM?
tu duodi.
tai yra REALIOS moteru patirtys.
o ką mokslininkai? užsakomieji straipsniai. farmacijos remimas.
nu blyn blyn.
mergos.

nu vat aš niekur nerėkiu, kaip man KT buvo gerai, kaip Mirena buvo gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497555" data-time="1568114285">
<div>
<p>Kažkada bandžiau tavęs paklausti, kokiu būdu blastulė gali būti vadinama vaiku, bet tau per sudėtingi klausimai buvo.

Tai , sakai, skaudantis stuburas, iki žaizdų pritrinti pečiai, po papais, nes jie yra milžiniški, yra nieko, reikia įtikimnti save, akd viskas ok? vartotojo įkelta nuotraukaArba kad kiškio ausys yra seksualu?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Tu paskaityk kokius biologijos vadovelius, ir suprasi viska, as tau kokia 10 zinuciu tuo klausimu parasiau, o kad tau nedaeina, ka as galiu padaryti?</p>
<p>kaip is vis galima i tavo klausima atsakyti? zmogus ir yra zmogumi, nuo pacios pirmos apvaisinimo akimirkos, taip teigia mokslas, o tu klausi kaip gai buti zmogus, nu kaip gali nebuti zmogumi? net keliau straipsni su tokiais visokiais idiotiskais klausimais ir ten buvo visi atskaymai, gal nepradek is naujo?</p>
<p>kaip peciai nuo papu prasitrina? lotuliukas.gif </p>
<p> </p>
<p>As nesakau,aks yra tau<strong> seksualu</strong>, maza kas ten galvoje tavo dedasi, as sakau tai viskas yra naturalu ir <strong>grazu</strong>, kaip i rviskas kitkas gamtoje...</p>
<p>Man seksualu nera tapatu grazu, man seksualu yra neigiamas zodis, ta prasme,kuris visuomeneje naudojamas, prostitutes irgi labai seksualiai atrodo ir ka?</p>

Tu man paklodžių nerašyk eilinį sykį. Vaikas man (ir mokslo bei teisiniam pasauly) nėra blastulė.
Prasitrina, nes liemenėlės pritrina, svoris didelis, akivaizdu nesi pažįstama su dudžiapapėm. Jei tau išsipūtės metrinis balionėlis, suvyniojamas į papinyką yra gražu, tai valio. o aš taip nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 13:36)
Jei tau išsipūtės metrinis balionėlis, suvyniojamas į papinyką yra gražu, tai valio.

😂😂
Cia jauciu burbos tokie. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:40)
😂😂
Cia jauciu burbos tokie. biggrin.gif

jokio skirtumo, bet graudu, kai moterys kompleksuoja, gėdijasi, nesvarbu, net jei tai įteigta, bet joms gyventi reikia čia ir dabar. Jau nekalbu apie būtinas plastines orpeacijas, kurios palengvina žmogaus kasdieną.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 13:42)
jokio skirtumo, bet graudu, kai moterys kompleksuoja, gėdijasi, nesvarbu, net jei tai įteigta, bet joms gyventi reikia čia ir dabar. Jau nekalbu apie būtinas plastines orpeacijas, kurios palengvina žmogaus kasdieną.

Na yra tokiu naturalu, nk nepadarysi. Kaip lutuke sako, jai zili plaukai grazu. Na man tikrai negrazu 30- 40 moterim. Ryskiai zili plaukai sendina. O ji mat dziaugiasi zilumu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:51)
Na yra tokiu naturalu, nk nepadarysi. Kaip lutuke sako, jai zili plaukai grazu. Na man tikrai negrazu 30- 40 moterim. Ryskiai zili plaukai sendina. O ji mat dziaugiasi zilumu.

Čia tik subjektyvus vertinimas, žili plaukai gyventi netrukdo. man gražu tik jei tai stilinga. jei tiesiog žili ir moteris jauna, ne itin išvaizdi, tai negražu.
Atsakyti

Gal, as to ir neneigiu, tik va pastoti vis tiek sugebejau ir tada kai norejau, gal tai stebuklas? :D .Tai gal pagal fizine bukle ir neturejau pastoti, o gal fizine bukle ir buvo tokia, del neteisingu minciu, meiles sau trukumo?

As gi buvau pasakojusi, kad ir pati sau endometrioze itarau, nes jaunysteje buvo labai skausmingos menesines, bet gydytojai per operacija nieko nerado.

kaip bebutu su manim, per mazas svoris negerai, nesveika, pagal medikus, o jais gi pasitiki  :mirksiukas:

Visiems aisku, kad per mazas svoris negerai, kaip ir per didelis, tik kazkodel tu savo svorio del nepastojimo nekaltini, pas tave i trasa tik "minciu" galia eina. Ne stebuklas. Sutapimas. Galu gale, 2 ovuliacijias per metus turint pasiseke ir tiek.

Atsakyti

Iš_Šviesos, "KT neturetu pridet ansvorio:?"
parašei ne kaip mokslininke.
tai paskaityk supermamoj dejoniu, skundu ir raudu skyreli "Salutinis KT poveikis".
tiek žiniu. 4u.gif

Einu rinkti informacijos, rasysiu publikacija, bus snobelis. :D 

Atsakyti