Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:16)
nustok gulėti po mūsų lova, nes savos neteksi ir taip jau patalėliai šalti 4u.gif

Po jusu neguliu. Taviskis gi guostis ateina pas mane. Apie vakarykstes tavo isterijas jau pasidalino biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:18)
Po jusu neguliu. Taviskis gi guostis ateina pas mane. Apie vakarykstes tavo isterijas jau pasidalino biggrin.gif .

Aha. O taviškis kasdieną užsukęs man sako, kad kiek dar kentės tą savo kvaišą, ji juk jau visiškai kaip jos motina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:06)
egzistuoja toks dalykas kaip atskira sporto mokykla, durne iš vienkiemio biggrin.gif  4u.gif

Aha. Egzistuoja didmiesciuose. Bet pas tave jos tavo vaikystes kaimelyje nebuvo.
Susivarei eilini karta.
Atsakyti

...tipo tave operavo...šiaip? patikrino šitaip? unsure.gifunsure.gifunsure.gifPasakyk, kad ne taip supratau....

kitaip endometrioze nenustatoma, tik laparaskopijos budu, paklausk Is_sviesos patvirtins. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 13:12)
kokį smūgį

Nerasysiu viesai. Ji yra rasiusi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497538" data-time="1568113741"><div><p>...tipo tave operavo...šiaip? patikrino šitaip? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaPasakyk, kad ne taip supratau....</p></div></blockquote><p>kitaip endometrioze nenustatoma, tik laparaskopijos budu, paklausk Is_sviesos patvirtins. </p>

Aišku. nebuvau susidūrus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:19)
Aha. O taviškis kasdieną užsukęs man sako, kad kiek dar kentės tą savo kvaišą, ji juk jau visiškai kaip jos motina 4u.gif

Bezdzionelei nebeuztenka smegenu biggrin.gif .
Siaip tai mano greiciau jau pas burba nueitu, nei pas vegane. Jam veganai visiskai nupuse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:20)
Aha. Egzistuoja didmiesciuose. Bet pas tave jos tavo vaikystes  kaimelyje nebuvo.
Susivarei eilini karta.

aha joa biggrin.gif kad pas mus gal net viena seniausių sporto mokyklų buvo ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 12:06)
įdomūs tavo prioritetai, alkoholiui - duodi pinigų, mėsai-ne. smile.gif

taip. wub.gif
esu rašius: galit gert, rūkut, dulkintis, gyvūnu tik nežudykit, kitiems kanciu nekelkit.

Cambala,
sąmoningai giriuos, kad neapsidaryciau per gera ir i dausas nenuskirsciau. ha ha.

lietuviams labai patinka muštis i krūtinę. ale kuklūs lietuviai, oi oi.
kuklumas irgi puikybes forma.
cia ne puses geru savo darbu nesurašau. kaip ir jūs.
taigi niekad nepersigirsiu. būk rami.

apie exus tik cia kalbu. antram ex kiek esu sukišus. argi man gaila buvo. smile.gif
(vakar pvz duota suma buvo išvis nežymi.)

db jau taip nesielgiu, gydausi savo "motinos tereses sindromą".
o vat kam kitiems padedu - niekam cia nesakau, ir niekas to nesužinos.
nebent man nuotaika bus parašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 rugsėjo 2019 - 13:27
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 13:22)
kitaip endometrioze nenustatoma, tik laparaskopijos budu, paklausk Is_sviesos patvirtins. </p>

Nedare man laparaskopijos. Uzteko simptomu, echo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:25)
Bezdzionelei nebeuztenka smegenu biggrin.gif .
Siaip tai mano greiciau jau pas burba nueitu, nei pas vegane. Jam veganai visiskai nupuse.

Tikrai taip, tau beždžionėle nebeužtenka 4u.gif
Nu tai matai, kai su nupušusia gyvena, pasimetė žmogus, jau net pas veganes eina išsikalbėt, vis geriau nei namie pragare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:26)
aha joa biggrin.gif kad pas mus gal net viena seniausių sporto mokyklų buvo ir yra biggrin.gif

Aha. Tikiu biggrin.gif .
Cia kaip ir tai, kad tu esi verslinyke
Atsakyti