Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 14:09)
...tipo tave operavo...šiaip? patikrino šitaip?  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Pasakyk, kad ne taip supratau....

plačiau pasidomėk medikų veikla, dar ne tokių siaubo filmų išgirsi
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 14:08)
Taip, negali.
bet net db aš su savo B sau labiau patinku nei su DD ar E būdama (kai sveriau kažkada iki 70.

*****, kai noreciau pamatyt Idomucią  wub.gif
Iš_Šviesos, "KT neturetu pridet ansvorio:?"
parašei ne kaip mokslininke.
tai paskaityk supermamoj dejoniu, skundu  ir raudu skyreli "Salutinis KT poveikis".
tiek žiniu. 4u.gif

Taip ir matau, kaip mokslininkai daro išvadas apie KT paskaitę SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:09)
Vegano fanato.

Bet kai Given yra patyrusi dideli smugi, tai is dalies ja suprantu kad gali zmogui kitaip sviestis.

durną motiną turėti ir su giminėmis artimiausiais nebendrauti irgi smūgis, todėl čia tave ir p[akenčiame debilę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:08)
seniausiai netikrinau, bet tau vistiek bambą graužia biggrin.gif

Kur tu parasysi, jei visos tik juokiasi is tavo paaugles elgesio biggrin.gif .
Atsakyti

Tu savo susmirdusiais ziaubtais varei ant krikscionybes.
Todel ne tau sneketi ka sake Jezus.

prie ko cia dabar kriskcionybe? ar Jezus kriskcionis? :lol: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:09)
Vegano fanato.

Bet kai Given yra patyrusi dideli smugi, tai is dalies ja suprantu kad gali zmogui kitaip sviestis.

kokį smūgį
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 09:04)
Jis tavo vaiko tevas?

taip. wub.gif

ir išvis pimasis.
kaip cia neskolinsi.
netgi duoti reikia. ir kiek esu davus. negaila.
atejes pas mane anksciau ir kavos gerdavo, ir bananu, vaisiu pagriebdavo (nes sau ant lasinuku tik leidžia, agurkeliu, pigiu desru, tad db opą turi. sriubos pasidaro, bet pagrinde - mesa.
na, žinoma, alko dadejo savo.)

kažkada pasierzinau: "apsuksim dideli ratą, o senatveju sueisim, kai visos tavo meiluzes islakstys, nes tau nebestoves."
ar man gaila jam stiklinę vandes paduoti?
jei būciau turtinga, tuo labiau. rolleyes.gif
jis man totalus bro-lis dabar.
slasties nejauciu, gyvenu sia diena.
mindfulness.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:10)
durną motiną turėti ir su giminėmis artimiausiais nebendrauti irgi smūgis, todėl čia tave ir p[akenčiame debilę 4u.gif

Na ji, kalba isterike, kuri kozna diena su vyru edasi biggrin.gif .
Atsakyti

ja ja, žudo vaikus melejonais, kaip baišu biggrin.gif
Papildyta:
nu bet kol esam sveikos, tol norim būt gražios. Kitaip plastinė chirurgija nebūtų tokia populiari.

Gal taiu ir nebaisu,kad ir vieno vaiko nuzudymas, kazkam paparsciausiai tai nepriimtina....

Plastikine chirurgija klesti del zmoniu su sutrikimias smegenyse, nes siuo metu tai skaitnama ir mzones specialiai vedami is porto, kai siuloma su bedom ne tvakrytis, o jas gilinti....laisve gi papugom...., jos reiktu tik labai nedaznai,kai yra kazkokia reali problema, po traumu ir t.t. o ne plasmase i save kistis :oh: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:13)
Na ji, kalba isterike, kuri kozna diena su vyru edasi biggrin.gif .

nustok gulėti po mūsų lova, nes savos neteksi ir taip jau patalėliai šalti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 13:12)
taip. wub.gif

ir išvis pimasis.
kaip cia neskolinsi.
netgi duoti reikia. ir kiek esu davus. negaila.
atejes pas mane anksciau ir kavos gerdavo, ir bananu, vaisiu pagriebdavo (nes sau ant lasinuku tik leidžia, agurkeliu, pigiu desru, tad db opą turi. sriubos pasidaro, bet pagrinde - mesa.
na, žinoma, alko dadejo savo.)

kažkada pasierzinau: "apsuksim dideli ratą, o senatveju sueisim, kai visos tavo meiluzes islakstys, nes tau nebestoves."
ar man gaila jam stiklinę vandes paduoti?
jei būciau turtinga, tuo labiau. rolleyes.gif
jis man totalus bro-lis dabar.
slasties nejauciu, gyvenu sia diena.
mindfulness.

Kaip tu taip save nuzemini skolindama pinigus, kuriuos jis su meiluzem prauliavoja? blink.gif
Jazau, ir kaip jam negeda? Turetu siaip ne tik alimentus moket, bet dar ir daugiau savo vaikui padet. O cia pinigus skolinasi..
blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497523" data-time="1568113164"><div><p>ja ja, žudo vaikus melejonais, kaip baišu vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
nu bet kol esam sveikos, tol norim būt gražios. Kitaip plastinė chirurgija nebūtų tokia populiari.</p></div></blockquote><p>Gal taiu ir nebaisu,kad ir vieno vaiko nuzudymas, kazkam paparsciausiai tai nepriimtina....</p><p></p><p>Plastikine chirurgija klesti del zmoniu su sutrikimias smegenyse, nes siuo metu tai skaitnama ir mzones specialiai vedami is porto, kai siuloma su bedom ne tvakrytis, o jas gilinti....laisve gi papugom...., jos reiktu tik labai nedaznai,kai yra kazkokia reali problema, po traumu ir t.t. o ne plasmase i save kistis doh.gif </p>

Kažkada bandžiau tavęs paklausti, kokiu būdu blastulė gali būti vadinama vaiku, bet tau per sudėtingi klausimai buvo.
Tai , sakai, skaudantis stuburas, iki žaizdų pritrinti pečiai, po papais, nes jie yra milžiniški, yra nieko, reikia įtikimnti save, akd viskas ok? smile.gif Arba kad kiškio ausys yra seksualu?
Atsakyti