Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 13:48)
Nu kas ilgai temps su tokia isterike kaip tu? Juk sveikam normaliam vyrui namuose ramybrs norisi, o ne taip, kaip tu rasei, kad labai daznai pykstates del tavo charakterio.

kad mes jau 15 metų kartu biggrin.gif
išgraužk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:01)
nu ir debilė tu, jeigu aš rašau, tai vadinasi kas kartą mačiau kaip ji sportuoja, mes pagal ją ir sportavome, durne biggrin.gif

Tavo PIRMOJI SPORTO MOKYTOJA. Kada tai buvo? Kokioj 3 klasej, ne? Koks ten sportas? biggrin.gif
Vnz apsijuokiai
Eik pamiegot, isterike.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 07:08)
Nu negaleciau selpt dieda, kuris dar ir palupes po savaitgaloo ateina...

siaip aš irgi nelinkus.
bet man buvo gera nuotaika. smile.gif
ir apskritai mano aplinka tokia "adamsiška".
cia todel detaliu ir parasiau. ax.gif
su visais exais bendrauju.
ir siaip daug bernu.

assilgau gmo (zavelesio). kur ji dingus kaži? unsure.gif jos istorijas tarsi online romanus skaityk biggrin.gif

p.s. vat camabla prasytusi, ne skolinciau, o duociau.
tik ne ant lavonienos, žinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 rugsėjo 2019 - 13:04
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 14:04)
siaip aš irgi nelinkus.
bet man buvo gera nuotaika. smile.gif
ir apskritai mano aplinka tokia "adamsiška".
cia todel detaliu ir parasiau. ax.gif
su visais exais bendrauju.
ir siaip daug bernu.

Man atrodo, kad tau labai reikia jaustis reikalinga. Ir visas tas "gerumas" būtent iš to kyla. Žemini save susitikinėdama su pachmielingais exais, numesdama jiems po kelis eurus,...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 13:02)
kad mes jau 15 metų kartu biggrin.gif
išgraužk 4u.gif

Tai kas kad jei ir kartu? Jei butum rami, tai netikrintum jo telefono ir el pasto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 10, 14:04)

p.s. vat camabla prasytusi, ne skolinciau, o duociau.
tik ne ant lavonienos, žinoma.

įdomūs tavo prioritetai, alkoholiui - duodi pinigų, mėsai-ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:03)
Tavo PIRMOJI SPORTO MOKYTOJA. Kada tai buvo? Kokioj 3 klasej, ne? Koks ten sportas? biggrin.gif
Vnz apsijuokiai
Eik pamiegot, isterike.

egzistuoja toks dalykas kaip atskira sporto mokykla, durne iš vienkiemio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Kaip juokinga. Tu mano svori vakar komentavai, kad per mazai (susirupines veidelis) ir gi tai lemia moteriskas ligas (siaip konkreciai noreciau isgirsti - kokias, bet gi tu nepasakysi).

Tai laba diena, jei sverei 20 kg maziau nei dabar, KMI tikrai buvo zemiau ribos, tai gal ne mintys kaltos del 2 vaiku per 20 m, o tavo fizine bukle, a?

Gal, as to ir neneigiu, tik va pastoti vis tiek sugebejau ir tada kai norejau, gal tai stebuklas? :D .Tai gal pagal fizine bukle ir neturejau pastoti, o gal fizine bukle ir buvo tokia, del neteisingu minciu, meiles sau trukumo?

As gi buvau pasakojusi, kad ir pati sau endometrioze itarau, nes jaunysteje buvo labai skausmingos menesines, bet gydytojai per operacija nieko nerado.

kaip bebutu su manim, per mazas svoris negerai, nesveika, pagal medikus, o jais gi pasitiki  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 14:05)
Tai kas kad jei ir kartu? Jei butum rami, tai netikrintum jo telefono ir el pasto biggrin.gif

seniausiai netikrinau, bet tau vistiek bambą graužia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 08:48)
Negali is tikruju moterys pasigirti  savo  krutu grazumu

Taip, negali.
bet net db aš su savo B sau labiau patinku nei su DD ar E būdama (kai sveriau kažkada iki 70.

*****, kai noreciau pamatyt Idomucią wub.gif

Iš_Šviesos, "KT neturetu pridet ansvorio:?"
parašei ne kaip mokslininke.
tai paskaityk supermamoj dejoniu, skundu ir raudu skyreli "Salutinis KT poveikis".
tiek žiniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 14:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72497466" data-time="1568110477"><div><p>Kaip juokinga. Tu mano svori vakar komentavai, kad per mazai (susirupines veidelis) ir gi tai lemia moteriskas ligas (siaip konkreciai noreciau isgirsti - kokias, bet gi tu nepasakysi).</p><p>Tai laba diena, jei sverei 20 kg maziau nei dabar, KMI tikrai buvo zemiau ribos, tai gal ne mintys kaltos del 2 vaiku per 20 m, o tavo fizine bukle, a?</p></div></blockquote><p>Gal, as to ir neneigiu, tik va pastoti vis tiek sugebejau ir tada kai norejau, gal tai stebuklas? biggrin.gif .Tai gal pagal fizine bukle ir neturejau pastoti, o gal fizine bukle ir buvo tokia, del neteisingu minciu, meiles sau trukumo?</p><p>As gi buvau pasakojusi, kad ir pati sau endometrioze itarau, nes jaunysteje buvo labai skausmingos menesines, bet gydytojai per operacija nieko nerado.</p><p>kaip bebutu su manim, per mazas svoris negerai, nesveika, pagal medikus, o jais gi pasitiki  mirksiukas.gif </p>

...tipo tave operavo...šiaip? patikrino šitaip? unsure.gif unsure.gif unsure.gif Pasakyk, kad ne taip supratau....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 13:06)
įdomūs tavo prioritetai, alkoholiui - duodi pinigų, mėsai-ne. smile.gif

Vegano fanato.

Bet kai Given yra patyrusi dideli smugi, tai is dalies ja suprantu kad gali zmogui kitaip sviestis.
Atsakyti