Labai gaila, bet negaliu spirales, mano gimdos forma ypatinga
Labai gaila, bet negaliu spirales, mano gimdos forma ypatinga
Ech blyn
žinai, tu tikrai daug išloštum gyvenime, jei apie save žinotumei bent tiek, kiek manaisi žinanti apie forumo narius, bet... tu praloši
Sporto mokytoja nebutinai gali buti sportuojanti. Tai tiesiog pedagoge. O ypac tavo pirmoji.
Tai kad nesikisk i pokalbius kai nieko nesupranti.
Saugumas , nebijo pastoti ir ima ėsti
Vienos storėja, "nes stambūs kaulai", kitos_ nes amžius, trečios_nes nėščios ir reikia ėsti už du, ir tt.
dieve, tu taip bijojai pastoti, kad net apetita itakojo???
Vienos storėja, "nes stambūs kaulai", kitos_ nes amžius, trečios_nes nėščios ir reikia ėsti už du, ir tt.</p></div></blockquote><p>dieve, tu taip bijojai pastoti, kad net apetita itakojo??? </p>
Man ne, aš visad saugi jaučiausi ;) plius ėdesiu savęs neraminu
Nu kas ilgai temps su tokia isterike kaip tu? Juk sveikam normaliam vyrui namuose ramybrs norisi, o ne taip, kaip tu rasei, kad labai daznai pykstates del tavo charakterio.
Vartaisi kaip sudas eketej.
siki i ekete ir paskui stebi?
Bet tai koks zdvigas pas tave ant to zindymo
A, tai tada nesisaugojot ir nepastojai, o dabar sugalvojau, kad dėl minčių? Bet pati sakei, kad buvai per liesa ir tokioms moterims visokių problemų kultas, pastojant taippat.
Bet pastojau visgi ar ne i rbudama kuda? Kol nenorejau vaiku tol nepastojau, kai atejo paskui jau toks kaip ir nusiraminimas, pajautimas, kad jau kaip ir laikas, kad jau esu pasiruosusi ir pastojau labai greit. As gi jusu neverciu tiketi niekuom, jus sau susikurkit savas teorijas, as pasakiau, kaip as viska matau. Zinom aga las klystu, bet man tai kol kas atrodo logiskiausia.
Vartaisi kaip sudas eketej.
Tu neeisi i normalia apatiniu parde ir niekada sau nepirksi is ten apat trikotaz.
Nes ten brangu. Yra ten ir medvilniniu. Bet ne tokia kaina kaip Lidle.
Man prasided 5dieni ryte kaip laikrodis. Paskutine tablete sekmadieni. Tai skirtingai?
Tai vistiek ne po savaites.