Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 13:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497409" data-time="1568107578">
<div>
<p>Naudojiesi.mintimis juk.</p>
</div>
</blockquote>
<p>tai nebuvo samoningas naudojimasis, as tik dabar ziuredama atgal galiu konstatuoti fakta, o tada as nezinojau, kad bus taip, kaip noriu ir kaip reikia.</p>
<p>Mintys musu visu gyvenima veikia, tik klausimas, kiek mes jas samoningai mokam valdyti...</p>

O mintimis galima lašinius numesti? Raumenų užsiauginti?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 13:03)
Bet gal jis zino kitu menesines rolleyes.gif .

Nu kas žino biggrin.gif lengviausia Burbės vyrui, jis tiksliai žino, kada jai mėnesinės: niekada biggrin.gif
Atsakyti

Tai jau cia reik turet bent savaites pertraukas, kad prasokt mmm dienas ir net nesuzinot. MB visada viska zino, ir be priminimo, ir kaio kt veikia, ir kiek tableciu yra ir tt. Ir ex viska zinodavo.

Dauguma nezino. Jis nezinojo, kad kraujavimas prasideda 2-3 dienoms po pakuotes pabaigos. As ji nustebinau.

Yra pilna poru, kurie nesimyli kas savaite.

Atsakyti

tai nebuvo samoningas naudojimasis, as tik dabar ziuredama atgal galiu konstatuoti fakta, o tada as nezinojau, kad bus taip, kaip noriu ir kaip reikia.

Mintys musu visu gyvenima veikia, tik klausimas, kiek mes jas samoningai mokam valdyti...

Kaip juokinga. Tu mano svori vakar komentavai, kad per mazai (susirupines veidelis) ir gi tai lemia moteriskas ligas (siaip konkreciai noreciau isgirsti - kokias, bet gi tu nepasakysi).

Tai laba diena, jei sverei 20 kg maziau nei dabar, KMI tikrai buvo zemiau ribos, tai gal ne mintys kaltos del 2 vaiku per 20 m, o tavo fizine bukle, a?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72497452" data-time="1568109759"><div><p>Tai jau cia reik turet bent savaites pertraukas, kad prasokt mmm dienas ir net nesuzinot. MB visada viska zino, ir be priminimo, ir kaio kt veikia, ir kiek tableciu yra ir tt. Ir ex viska zinodavo.</p></div></blockquote><p>Dauguma nezino. Jis nezinojo, kad kraujavimas prasideda 2-3 dienoms po pakuotes pabaigos. As ji nustebinau.
</p><p>Yra pilna poru, kurie nesimyli kas savaite.
</p>

Man prasided 5dieni ryte kaip laikrodis. Paskutine tablete sekmadieni. Tai skirtingai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 13:25)
Man prasided 5dieni ryte kaip laikrodis. Paskutine tablete sekmadieni. Tai skirtingai?

O Mirenos nebandei? Žiauriai gerai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 10 rugsėjo 2019 - 12:29
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 12:52)
Dar viena is medzio iskritus. Alkio jausma lemia taip pat hormonai.
Nors naujos kartos KT praktiskai neturi itakos svorio didejimui, o senosios turejo labai.

tai šūds tokie hormonai, kurie alkina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 12:52)
Po vakar isterijos priepuoliu ir draskymosi sm jau visai nusistekenai. Tai eik pamiegot biski. Nes vel vyrui i atlapus pulsi, vargsas vel is namu begs.

aaa, viskas aišku, tavasis dar negrįžęs. Nu lauk tada dar 4u.gif
Atsakyti

Va Lutukės vyras nežino turbūt kada jai mėnesinės.

per tiek metu tikrai zino, juo labiau,akd ciklas mano gana pastovus, zinoma dienos tikslumu ir as nezinau, nes buna +- kelios dienos, bet mazdaug tai kur ten nezinosi?

nustokit spresti apie kitus pagal savo vyrus  :D 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 13:02)
Nesamone. Ne visi eda belen ka, kiti visaverciai sveikai maitinasi, daug kas priklauso nuo medziagu apykaitos.
Be to sportuojantis zmogus niekada neapteks lasiniais.
Papildyta:

Vartaisi kaip sudas eketej.

nusišneki. Mano pirmoji sporto mokytoja lašiniuota buvo. Varė stipriau už mus visus, bet stambi buvo ir gana. Ką ir kaip valgė, nesidomėjau, nes tada tokiame amžiuje man dzin tas buvo
Atsakyti

Jei jau atmetus ligas ir tt tai man gražios apvalios į delną telpančios rolleyes.gif.

i delna kam? :lol: 

gera krutine ta, kuri gali zindyti  :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 13:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497424" data-time="1568108479">
<div>
<p>Jei jau atmetus ligas ir tt tai man gražios apvalios į delną telpančios vartotojo įkelta nuotrauka.</p>
</div>
</blockquote>
<p>i delna kam? lotuliukas.gif </p>
<p>gera krutine ta, kuri gali zindyti  mirksiukas.gif</p>

Žindymas nuo papų formos nepriklauso.
Į vyro delną.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 13:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497447" data-time="1568109473"><div><p>Va Lutukės vyras nežino turbūt kada jai mėnesinės.</p></div></blockquote><p>per tiek metu tikrai zino, juo labiau,akd ciklas mano gana pastovus, zinoma dienos tikslumu ir as nezinau, nes buna +- kelios dienos, bet mazdaug tai kur ten nezinosi?</p><p>nustokit spresti apie kitus pagal savo vyrus  biggrin.gif </p>

Kelios dienos tai jau nemazai. Mano ir be kt buvo gana tikslios
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 10, 12:34)

aaa, viskas aišku, tavasis dar negrįžęs. Nu lauk tada dar 4u.gif

Bet juk tu zinai, kad edi savo dieda. Ir zinai, kad anksciau ar veliau jis iseis, jei neduosi jam ramybes nui savo isteriju. Bet tvardytis tau neiseina..
4u.gif
Atsakyti