Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 11:29)
Anksciau eidavau i moteru, nes patikdavo degintis nuogai. Tai ten tu papu daug.

Pffff...ten pencinykiu rojus biggrin.gif
Atsakyti

O gerei kada Kt? Tikrai ne visoms buna salutiniai. Kt beje yra daugybe rusiu, netiki vieni - gal tiks kiti. Dabar galima gerti 3 men be pertrauku, kasdien ta pati hormonu doze, nelabai suprantu is kur tas “svyravimas” gali atsirasti.

Netikiu, kad tik del KT priaugama svorio.

visada bus poveiksi sintetiniu hormonu juos varojant, ar tu kazk ajausi ar nejausi is kart tai neiko nereiskia, jei koki produkta suvalgai vsiad ajis kazkaip veikai arba gerai arba ne, sinteitniai hormonai ne naturlaus produktas, taigi, jis neveiks gerai, aisku, is kart nemirsi tikriausiai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 11:29)
I Druskininkus uzsienieciai vaziuoja,  nes geresnes SPA uz tokius pinigus niekur nera.
Bet ar tau tai zinoti
irnesakyk.gif

Tai kad nesakau, jog blogai. Neabejoju, kad gerai. Bet man nėra poreikio gulėti savaitę procedūrose.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 10:13)
Neretai pagal pilvą matyt. Daug kam lieka visokių liekamųjų reiškinių

Po gimdymo iskart nesiojau toki korseta, tai po kazkiek tai laiko tas mano pilvas stojo i savo vieta.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 11:31)
Tai kad nesakau, jog blogai. Neabejoju, kad gerai. Bet man nėra poreikio gulėti savaitę procedūrose.

Tai tada nekalbek apie tai ko nezinai
Atsakyti

Na tai given aiskiai pasake NSP, (naturalus seimos planavimas- temperaturu matavimai, gleiviu stebejimas, susilaikymas per vaisingas, dar ten kazkas - nesu labai isigilinus).
Bet sis metodas vienas is nepatikimiausiu, tinka tiems, kas lyg ir noretu vaiku, bet gal biski ne dabar.
Bet kai pasako AS NIEKO NEDARAU, o vaikai ateina KAI PANOREJAU, tai griuk negyvas. 🤦‍♀️

Jei neisigilinus, ko sneki, jo patikimumas 98proc, naudojant teisingia, kaip ir bet kokiu KT.

Jau nugriuvus?  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 10:30)
Pffff...ten pencinykiu rojus  biggrin.gif

Nzn kaip dabar, bet pries 20 metu visokiu buvo. Tik vienas, jei koks vyras praeidavo per kranta( anksciau tas moteru papludimys Palangoj buvo kvailij vietoj), tai baisiausiai ta vargsa apsaukdavo tos senos ir i yave panasios. Matomai gedydavosi kad kazkas gali pamatyti ju siauba. Tos jaunos ir dailios nekreipdavo demesio.
Atsakyti

nu kad nedingo biggrin.gif

gera spastebejimas, nezinau net jei dingtu, nejaugi reiktu girtis, neturiu nuotaiku, man jos nesvyruoja I am happy always :)

giphy.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 10:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72497219" data-time="1568089965">
<div>
<p>Kas yra NSP?
Akivaizdu, kad nei Idomucia, nei Lutukė nėra buvę apatinių rūbų parduotuvėje, jei įsivaizduoja, kad ten tik parolonai. Nueikite, būsite maloniai nustebinti, ko tik ten nėra

Savo c aš randu belen ką gražaus vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Naturalus seimos planavimas</p>
<p> </p>
<p>Tu ziuriu jumoro visai nesupranti lotuliukas.gif mano rigi C ir as randu visur  daug ko, tik labai mazai is medvilnes ar kitu naturaliu pluostu.</p>

Kada tu buvai normalioj apatinio trikotazo parduotuvej? Ne apie Lidla dabar klausiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 11:36)
Nzn kaip dabar, bet pries 20 metu visokiu buvo. Tik vienas, jei koks vyras praeidavo per kranta( anksciau tas moteru papludimys Palangoj buvo kvailij vietoj), tai baisiausiai ta vargsa apsaukdavo tos senos ir i yave panasios. Matomai gedydavosi kad kazkas gali pamatyti ju siauba. Tos jaunos ir dailios nekreipdavo demesio.

Prie ko cia vyrai ir moteriskos krutys?

As nesu macius ziauriai graziu krutu palangos bobu pleze
Atsakyti

Aš iš galima sakyti šimtų merginu/moteru matytu naturaliu krutinių , superines maciau tik pas dvi, ir tos abi buvo negimdę. Negali is tikruju moterys pasigirti savo krutu grazumu

ziurint kas tau yra grazu, jei silikonas tai zinoma naturali bus negrazi, asnesu maciusi negraziu krutu, nezinau kuom jos turi buti negrazios?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 10, 11:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72497314" data-time="1568101719"><div><p>Aš iš galima sakyti šimtų merginu/moteru matytu naturaliu krutinių , superines maciau tik pas dvi, ir tos abi buvo negimdę. Negali is tikruju moterys pasigirti savo krutu grazumu</p></div></blockquote><p>ziurint kas tau yra grazu, jei silikonas tai zinoma naturali bus negrazi, asnesu maciusi negraziu krutu, nezinau kuom jos turi buti negrazios?</p>

Skaityti moki? Rasiau 'naturaliu'..džyyyyzis

Retai, labai retai kada pamatysi tikrai grazias krutis.
O kad moterys linkę per daug gerai galvoti apie savo paciu krutis - niekam ne naujiena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugsėjo 2019 - 10:43