Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 10, 09:53)
Nenesioju dabar. Kai B galima nenesiot, na biski nukara...
Labai nepatogu man tos liemeneles, spaudzia...

O siaip nesioju visokiuss rubus, visi zino, kas per ptycka, tai jau niekas nestebina

Nesijaudink, koks 40 prof vyrų turi natūralų B dydį papų
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 09:14)
Dabar galima gerti 3 men be pertrauku, kasdien ta pati hormonu doze, nelabai suprantu is kur tas “svyravimas” gali atsirasti.

Jei automobilyje atsuksit vaira - tai jis kelyje prades plaukioti, nors atsukta bus vienodai.

Nuotaiku svyravimai sussidaro ne nuo hormonu kiekio svyravimo, bet nuo TAM TIKROS pastovios ju sudeties.
Pas mane sita problema nors dozes tos pacios.
Tai net aiskinausi, kas ten tokio atsitinka.
Kazkaip sustipreja emocine dedamoji, kuri yra subjekttyvi lyginantt su protine analize.

Kai turiu su kuo palyginti, tai bent suvokiu pikycius, o moterys kurios gyvenime nieko kito nejaute - tai nelabai isivaizduoja, kad gali but ir ne taip. Pasikalbam su MB.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 10:26)
Nesijaudink, koks 40 prof vyrų turi natūralų B dydį papų

Taigi skiriasi i moteru vyru uzsiauginti pilvai, skiriasi ir papai...
Atsakyti
Aš iš galima sakyti šimtų merginu/moteru matytu naturaliu krutinių , superines maciau tik pas dvi, ir tos abi buvo negimdę. Negali is tikruju moterys pasigirti savo krutu grazumu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 10, 08:53)
Nenesioju dabar. Kai B galima nenesiot, na biski nukara...
Labai nepatogu man tos liemeneles, spaudzia...

O siaip nesioju visokiuss rubus, visi zino, kas per ptycka, tai jau niekas nestebina

Tai aisku tau spaus liemenele. Tu gi vyrisko sudejimo, didelio
ugio , tai ir apimtis bus ne 75 ir ne 85. Todel ant taves liemeneliu ir ner.
Papildyta:
Given, tu kazkojiam exui pinigus skolini. Jis tavo vaiko tevas?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 09:48)
Aš iš galima sakyti šimtų  merginu/moteru matytu naturaliu krutinių , superines maciau tik pas dvi,  ir tos abi buvo negimdę. Negali is tikruju moterys pasigirti  savo  krutu grazumu

Aha. Karatiste ziurineja simtus moteru krutines, klausineja ar tos gimdziusios biggrin.gif . Tu ka, dar ir mamologe?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 11:04)

Aha. Karatiste ziurineja simtus moteru krutines, klausineja ar tos gimdziusios biggrin.gif . Tu ka, dar ir mamologe?

Tu nemacius kitu moteru nuogu krutų gyvai?

Tau gėda i jas ziureti?
Atsakyti

Jei automobilyje atsuksit vaira - tai jis kelyje prades plaukioti, nors atsukta bus vienodai.

Nuotaiku svyravimai sussidaro ne nuo hormonu kiekio svyravimo, bet nuo TAM TIKROS pastovios ju sudeties.
Pas mane sita problema nors dozes tos pacios.
Tai net aiskinausi, kas ten tokio atsitinka.
Kazkaip sustipreja emocine dedamoji, kuri yra subjekttyvi lyginantt su protine analize.

Kai turiu su kuo palyginti, tai bent suvokiu pikycius, o moterys kurios gyvenime nieko kito nejaute - tai nelabai isivaizduoja, kad gali but ir ne taip. Pasikalbam su MB.

KT kaip tik ir yra naudojami PMS simprotmas mazinti. Nors kalbant apie nuotaiku svyravimus, emocini nestabiluma, tai pagal tyrimus, tik 7% moteru ta patiria. :)

Atsakyti

Tau gėda i jas ziureti?

Tu turbut priekabi labai kitu moteru isvaizdai, kad graziu krutiniu nematai.

Atsakyti
Siandien as kantri biggrin.gif paaiskinsiu. Kadangi tekdavo du kartus per metus daug metu vazineti po sanatorijas ir priimineti visokio tipo proceduras, nuogu krutų prisiziurejau iki valio.
Is my visu maciau tik per vieną senmergę, o kita - mano drauge, kuri negalejo pastoti. Viskas. Visos kitos matytos krutys arba nieko blatno, arba seip sau

Jobanas zodziu korektorius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugsėjo 2019 - 10:18
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 10:06)

Tau gėda i jas ziureti?

Maciau. Papludimy, dusuose. Bet neeinu ir neklausineju ar jos gimdziusios biggrin.gif .

Ka snd kursi dar?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 10, 11:11)
Siandien as kantri  biggrin.gif  paaiskinsiu. Kadangi tekdavo du kartus per metus daug metu vazineti po sanatorijas ir priimineti visokio tipo proceduras,  nuogu krutų prisiziurejau iki valio.
Is my visu maciau tik per vieną  senmergę,  o kita -  mano drauge,  kuri negalejo pastoti.  Viskas. Visos  kitos matytos  krutys  arba nieko blatno,  arba  seip sau

Na sanatorijose ne pačios sveikiausios moterys lankosi, tai papų vertinimo apimtis maža biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 10, 11:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72497320" data-time="1568102778"><div><p>Tu nemacius kitu moteru nuogu krutų gyvai?

Tau gėda i jas ziureti?</p></div></blockquote><p>Tu turbut priekabi labai kitu moteru isvaizdai, kad graziu krutiniu nematai.
</p>

Mes kiekvienas vis kitaip suprantame grozi. Mano supratimas truputeli skiriasi nuo jusu. Aš kitaip jį matau
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 10, 11:11)
Maciau. Papludimy, dusuose. Bet neeinu ir neklausineju ar jos gimdziusios biggrin.gif .

Ka snd kursi dar?

Neretai pagal pilvą matyt. Daug kam lieka visokių liekamųjų reiškinių
Atsakyti