Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Is kur tu tokius trauki, kad net po skyrybu selpi juos? unsure.gifAr bent grazina?

Kokia kontracepcija naudoji? (labai i tema biggrin.gif)

Ji labai geros sirdies zmogus, tai va kas netingi naudojasi...

Lai Given patikslina, bet manau buvo rasiusi, kad NSP.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 22:26)
Ne paslaptis, kad daznai zmones keicia bustus, nes pilneja seima, del darbo ar kitu galimybiu. O jeigu is pat pradziu turetumet pakankamo dydzio busta, darbas butu patogiai ar visai nepriklausytu nuo jusu gyv vietos, ar keistumet busta? Tam paciam mieste, saly ar kitoj saly? Ar norisi ka nors pakeisti ar tai darot tik del patogesniu aplinkybiu?

Keisčiau jei kažkas netiktų, o šiaip nusėdom šiame bute ilgam, manau, vaikų moklykla šalia, dėl ko ir rinkomės vietą, plius 4 kambarių geri butai nesimėto.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 09, 22:58)

labanakt, draugės mūsų.  ax.gif
šiandien parke teko pasibūti ne tik su ex meilužiu, kurį žiauriai mylėjau, bet ir su ex šliūbiniu vyru. jis beje šnd dar skolinosi pinigų iš manęs. savaitgalį gerai pašventė, db tad serga.  kokia aš gera. vis skolinu jam.

labanaktis.

Ne gera, o kvaila.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 09, 23:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72497191" data-time="1568060165"><div><p>Is kur tu tokius trauki, kad net po skyrybu selpi juos? vartotojo įkelta nuotraukaAr bent grazina?

Kokia kontracepcija naudoji? (labai i tema vartotojo įkelta nuotrauka)</p></div></blockquote><p>Ji labai geros sirdies zmogus, tai va kas netingi naudojasi...</p><p></p><p>Lai Given patikslina, bet manau buvo rasiusi, kad NSP.</p>

Kas yra NSP?
Papildyta:
Akivaizdu, kad nei Idomucia, nei Lutukė nėra buvę apatinių rūbų parduotuvėje, jei įsivaizduoja, kad ten tik parolonai. Nueikite, būsite maloniai nustebinti, ko tik ten nėra
Savo c aš randu belen ką gražaus smile.gif
Atsakyti
labas rytas,
Su Savižudybių prevencijos diena 4u.gif

Kad niekad nekeltų niekas rankos....
kad jūsų/mano draugės ir draugai nesižudytų...
kad pastebėtume, jei kitam kažkas negerai....

kad atsivertume pagalbai....

mano šliūbinis vyras man visada grąžina. Kiek duodu, tiek Dievas man duoda atgalios. kas man kenkė, iki šiol kapstosi "skurde", ant minimumų sėdi, tad šiuo klausimu aš jau turiu savo patirtį. ištiesk delną, ir Dievas tau duos, bet piram turi ištiesti delną. mano drauai bijodavo, bet matydavo, kad man tai veikia.
db aš žymiai didesnė egoistė, žinoma. ir nepasakyčiau, kad "laimingesnė" NUO TO.
DUODU tik kai noriu pati, nes kaip Moonte teisingai buvo pastebėjus: darom gera tik dėl savęs, ir tai tiesa. tad jokių priekaištų neturi būti po to. skolinu tik tokias sumas, kurių negaila būtų atgauti.
niekad nenuskurdau dėl to. rimtai, be bajerio, kiek duodu, vos ne dukart atgal gaunu vieną syk net 5. biggrin.gif kadangi vedu tokį kaip dienoraštį...

mylimuke, KT nenaudoju, remiuos vaisingumo pažinimo metodais. kaip sakoma, moteris - iš vis patelių nevaisingiausia žemėje, tad ryti KT? 30dienų?
ne man. nenoriu svorio, nuotaikųs svyravimų, pms, ir kitų nesąmonių, kur forume dalijasi moterys.
ir vaikų pas mane ne 7. biggrin.gif
be to, smagu pažinti savo kūną moksliškai. tiksliai db žinau, kelinta pas mane ciklo diena, ko tikėtus, ko - ne. bigsmile.gif mes intensyviai kažkada plepėjom vaisingumo pažinimo būrelyje. aciū dalyviems Horo, Jazza, Smalsutei ir kt.

geros dienos, jums mergos, man pasimatymas laukia. vat šitas vyriškis niekad neprašo pinigų, jam mirtis iš moters prašytis. ne veltui vyresnis, ne veltui "ne tais laikais gimęs" biggrin.gif kaip tėvas/draugas man - viskas viename.
o bendraamžiai , rimtai, man per "jauni" ir "vaikučiai" darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 rugsėjo 2019 - 07:35
Oi, negalėčiau mylėtis pagal grafiką. Per ovuluaciją labai norisi, kažkaip nenatūralu. Ir bijok po to pastoti, ne ne .
Given , tai sutuo tėvu draugu dulkiniesi? Fiu fiu biggrin.gif
Atsakyti
Given
Tai tu skolini diedams, o grazina tau dievas? biggrin.gif
Nu negaleciau selpt dieda, kuris dar ir palupes po savaitgaloo ateina...
Kodel pabrezei " va kokia as gera"? Tau svarbu atrodyt gerai?

As tai manau, kad skolinimas sveikam suaugusiam zmogui yra baisi meskos paslauga, tokie niekada netures atsakomybes ir neuzsidirbs patys, visada prasines.

Tai ka tu isvadinai pms, nuotaikos, tai butent nieko nevartojancioms tas ir buna, ir visur tai ivardijama. Man pradejus KT dingo visi nuotaiku svyravimai, jokiu ten varginanciu pmsu, ar kitu pozymiu blogu.
O jeigu pastotum, gimdytum? Tavo meiluzis augintu vaika?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 09:08)
Given
Tai tu skolini diedams, o grazina tau dievas? biggrin.gif
Nu negaleciau selpt dieda, kuris dar ir palupes po savaitgaloo ateina...
Kodel pabrezei " va kokia as gera"? Tau svarbu atrodyt gerai?

As tai manau, kad skolinimas sveikam suaugusiam zmogui yra baisi meskos paslauga, tokie niekada netures atsakomybes ir neuzsidirbs patys, visada prasines.

Tai ka tu isvadinai pms, nuotaikos, tai butent nieko nevartojancioms tas ir buna, ir visur tai ivardijama. Man pradejus KT dingo visi nuotaiku svyravimai, jokiu ten varginanciu pmsu, ar kitu pozymiu blogu.
O jeigu pastotum, gimdytum? Tavo meiluzis augintu vaika?

Save žeminčiau duodama prilupusiam exui pinigų.
Man KT irgi tiko.
Tokios netyčia nepastoja, mintimis gi, mintimis, Mylimuke....
Atsakyti

ne man. nenoriu svorio, nuotaikųs svyravimų, pms, ir kitų nesąmonių, kur forume dalijasi moterys.

O gerei kada Kt? Tikrai ne visoms buna salutiniai. Kt beje yra daugybe rusiu, netiki vieni - gal tiks kiti. Dabar galima gerti 3 men be pertrauku, kasdien ta pati hormonu doze, nelabai suprantu is kur tas “svyravimas” gali atsirasti.

Netikiu, kad tik del KT priaugama svorio.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 10, 09:11)
Save žeminčiau duodama prilupusiam exui pinigų.
Man KT irgi tiko.
Tokios netyčia nepastoja, mintimis gi, mintimis, Mylimuke....

Na tai given aiskiai pasake NSP, (naturalus seimos planavimas- temperaturu matavimai, gleiviu stebejimas, susilaikymas per vaisingas, dar ten kazkas - nesu labai isigilinus).
Bet sis metodas vienas is nepatikimiausiu, tinka tiems, kas lyg ir noretu vaiku, bet gal biski ne dabar.
Bet kai pasako AS NIEKO NEDARAU, o vaikai ateina KAI PANOREJAU, tai griuk negyvas. 🤦‍♀️
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 23:13)
O tu nesioji, esi nesiojes liemenele?

Nenesioju dabar. Kai B galima nenesiot, na biski nukara...
Labai nepatogu man tos liemeneles, spaudzia...

O siaip nesioju visokiuss rubus, visi zino, kas per ptycka, tai jau niekas nestebina
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 09:46)
Na tai given aiskiai pasake NSP, (naturalus seimos planavimas- temperaturu matavimai, gleiviu stebejimas, susilaikymas per vaisingas, dar ten kazkas - nesu labai isigilinus).
Bet sis metodas vienas is nepatikimiausiu, tinka tiems, kas lyg ir noretu vaiku, bet gal biski ne dabar.
Bet kai pasako AS NIEKO NEDARAU, o vaikai ateina KAI PANOREJAU, tai griuk negyvas. 🤦‍♀️

Na čia toks noras pasirodyti ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 10, 09:08)
Man pradejus KT dingo visi nuotaiku svyravimai

nu kad nedingo biggrin.gif
Atsakyti