labas rytas,
Su Savižudybių prevencijos diena
Kad niekad nekeltų niekas rankos....
kad jūsų/mano draugės ir draugai nesižudytų...
kad pastebėtume, jei kitam kažkas negerai....
kad atsivertume pagalbai....
mano šliūbinis vyras man visada grąžina. Kiek duodu, tiek Dievas man duoda atgalios. kas man kenkė, iki šiol kapstosi "skurde", ant minimumų sėdi, tad šiuo klausimu aš jau turiu savo patirtį. ištiesk delną, ir Dievas tau duos, bet piram turi ištiesti delną. mano drauai bijodavo, bet matydavo, kad man tai veikia.
db aš žymiai didesnė egoistė, žinoma. ir nepasakyčiau, kad "laimingesnė" NUO TO.
DUODU tik kai noriu pati, nes kaip Moonte teisingai buvo pastebėjus: darom gera tik dėl savęs, ir tai tiesa. tad jokių priekaištų neturi būti po to. skolinu tik tokias sumas, kurių negaila būtų atgauti.
niekad nenuskurdau dėl to. rimtai, be bajerio, kiek duodu, vos ne dukart atgal gaunu vieną syk net 5.
kadangi vedu tokį kaip dienoraštį...
mylimuke, KT nenaudoju, remiuos vaisingumo pažinimo metodais. kaip sakoma, moteris - iš vis patelių nevaisingiausia žemėje, tad ryti KT? 30dienų?
ne man. nenoriu svorio, nuotaikųs svyravimų, pms, ir kitų nesąmonių, kur forume dalijasi moterys.
ir vaikų pas mane ne 7.
be to, smagu pažinti savo kūną moksliškai. tiksliai db žinau, kelinta pas mane ciklo diena, ko tikėtus, ko - ne.
mes intensyviai kažkada plepėjom vaisingumo pažinimo būrelyje. aciū dalyviems Horo, Jazza, Smalsutei ir kt.
geros dienos, jums mergos, man pasimatymas laukia. vat šitas vyriškis niekad neprašo pinigų, jam mirtis iš moters prašytis. ne veltui vyresnis, ne veltui "ne tais laikais gimęs"
kaip tėvas/draugas man - viskas viename.
o bendraamžiai , rimtai, man per "jauni" ir "vaikučiai" darosi.