Joa. Nenuosabu kad tavo MB "supuvllus vynuoge " tau teko.
Ar gali vyras zemiau kristi?
Papildyta:
LIDL'e kokybiskos siaip prekes. Bet tik vidutiniams zmonems.
Nei turincioms dideles nei bepapems ten nebus pasiulos
gurmanė kokia
labanakt
kuris ne skolinasi. o prašo dykai.
turėjau.
Kur tokius ir randi?
tai dėl to taip ir nervinasi dėl tų molio trobų, jos gi jai konkurentės
matyt
Ne visos gali, nes lidle nebuna liemeneliu pridetu porolono
tiesiai i desimtuka
O tu nesioji, esi nesiojes liemenele?
Apskritai,ar rengiesi mot rubais?
Kur tokius ir randi?
tokiu ieskoti nereikia, jie patys randa tokius, kas vis duoda....
tu vis bijai kažkokios mistikos, mergaite. argi meilė - tai irgi tik chemijos padarinys? nūdna gyventi tuomet.
o dėl logikos. labai jos neaukštink. ir savo "racionalumu" nepasitikėk perdaug.
susipažint vertėtų su šita
"Nuspėjmai (i)racionalus"
Vat, ši knyga būtų tikrai įdomu Idomučiai.
labanakt, draugės mūsų.
šiandien parke teko pasibūti ne tik su ex meilužiu, kurį žiauriai mylėjau, bet ir su ex šliūbiniu vyru. jis beje šnd dar skolinosi pinigų iš manęs. savaitgalį gerai pašventė, db tad serga. kokia aš gera. vis skolinu jam.
gerai laiką leidom, dviračiai, žibantys chloro pripumpuoti fontanai, talo tenisas, varną maitinom migdolais ir arbūzu. o žmonių pilna kaip fainai - kaip parkai db atnaujinti.
ex meilužis nusivertė nuo elektrinio paspirtuko, tai blyn, visas veidas nuakėtas. sakau, ko toks gražus, ar tikrai žmona į galvą nedavė?
na bet vyrą randai puošia (ir intelektas, žinoma.)
labanaktis.
Is kur tu tokius trauki, kad net po skyrybu selpi juos? Ar bent grazina?
Kokia kontracepcija naudoji? (labai i tema )
papletkinsiu,perziurejau sita video ir mintys kaip Oksana save susisendino su tom operacijom, man tai baisokai jau atrodo. viskas gerai ten uzdirba, verslas, karjera ir t.t. nu bet kai pasake ,kad jai tik 35m tai taip zaktelejau....visgi kazkokia liga matyt zmonem su tom operacijom ale grozio, kaip sudarko veidus...
ir tie visi darkymaisi su vyru, pernai darkesi , maniau, jau issiskyre, o ne, pasirdo susitaike, nu tai ar reikejo sitaip viesai vienas kita zeminti, nors gal jai nuo to pinigeliai byra, reklama visgi... bet vaikas gi auga...nu bet jiem matyt tap gerai...
gurmanė kokia
labanakt
man tai buvo toks akiu atsiverimas, kai suzinojau, kad varnu intelektas siekia, kaip 7 m vaiko....dabar ziuriu i jas daug pagarbiau