paklaida nera esmine diskusijoms, bet labai sumaiso kortas visokiems sekliams morkoms. Karta uzsokau ant dirbancios VMI tai is keliu faktu ne tik pasake pavarde bet ir kitu idomiu dalyku.
Tai jau metai, vietoves ir panasus dalykai - siek tiek pakeiciami..
Rasiau kad visur nuomavaus uzsienyje. Tai taip.
Lietuvoje dar neteko nuomotis.
Nzn kaip tu NT uzsimi, bet Lietuvoje tiesiog nera JOKIOS PASIULOS apart nebaigtu statybu arba reikalingu apgriauti ir perstatyti.
Taigi NT kvalifikacija kyla kai gali ivertintii vieta, arteziniu kaina, valymo irengimu kaina, tvoru kaina, apzeldinimo privatumo reikalams problemas, sklypo sutvarkymo kaina, drenazai, vidaus stvarkymas nuo nulio. (sienos lieka kaip taisykle).
KItaip - tiesiog nesamoningos kainos - pigiau Ispanijoje netoli juros.
Iskart matau - suda mali.
Yra seslus zmones, kurie apsigyvena kazkur ir gyvena visa gyvenima, kiti nuolat kazkur keliauja, keicia. As is tu keliautoju ir man visai idomu, o mano pvz viena drauge isigijo buta pries 20+ m jau ir vaikus greit uzaugins jame ir jai irgi gerai savam pasaulyje, as nenoreciau i jos gyvenima, ji tikriausiai i mano. Ir viskas tikriausiai gerai....
Bet siais laikais vis maziau ir maziau to seslumo.
Vakar uzupio picerijoj pica edem, salimais marafonas vyko, galvoju gal kitais metais sudalyvaut kaip sau issukiui.
</p></div></blockquote><p>cia tas martonas kur visur prisiukslino plastikiniu puodeliu? kazkas baisaus atrode..</p>
Nea. Ne tas, Glušauskiene
Papildyta:
Ubagas esi.
Iskart matau - suda mali.
nes tu ZINAI, tu gi NT uzsiimi
Nea. Ne tas, Glušauskiene
Papildyta:
Ubagas esi.
Malonu susipazinti, zinosim tavo tikraja pavarde, o cia vis cambala cambala. Va zinosim Glusauskiene, o gal dar ir vardu prisistatysit?
realy 2 maratonai buvo Vilniuje? ar tu irgi prie siukslintoju nori prisideti ir bijai pirsipazinti?
Ne tavo reikalas kuom uzsiimu, nevykele, kuri tik liemenele lidle gali nusipirkt .
tai dėl to taip ir nervinasi dėl tų molio trobų, jos gi jai konkurentės
Ne visos gali, nes lidle nebuna liemeneliu pridetu porolono
Papildyta:
Ubagas esi.</p></div></blockquote><p>Malonu susipazinti, zinosim tavo tikraja pavarde, o ci avis calbalacambala, Va zinosim Gulsauskiene, o gal dar ir vardu prisistatysit?</p><div>
</div><p>realy 2 maratonai buvo Vilniuje? ar tu irgi prie siukslintoju nori prisideti ir bijai pirsipazinti?</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrytas.lt/zmones/veidai-ir-vardai/2019/09/08/news/vilniaus-maratono-begikai-trasa-uzverte-siukslemis-ekonomistas-nerijus-maciulis-emesi-protesto-11745370/'>https://www.lrytas.lt/zmones/veidai-ir-vardai/2019/09/08/news/vilniaus-maratono-begikai-trasa-uzverte-siukslemis-ekonomistas-nerijus-maciulis-emesi-protesto-11745370/</a></p>
Aaa.
Tu esi Glušauskiene.
Nieks tavo nuorodu neatsidarineja, gluše.
vilniaus-maratono-begikai-trasa-uzverte-siukslemis-ekonomistas-nerijus-maciulis-emesi-protesto
intuicija ir nėra mistika. ar aš teigiau tai?
tu vis bijai kažkokios mistikos, mergaite. argi meilė - tai irgi tik chemijos padarinys? nūdna gyventi tuomet.
o dėl logikos. labai jos neaukštink. ir savo "racionalumu" nepasitikėk perdaug.
susipažint vertėtų su šita
"Nuspėjmai (i)racionalus"
Vat, ši knyga būtų tikrai įdomu Idomučiai.
labanakt, draugės mūsų.
šiandien parke teko pasibūti ne tik su ex meilužiu, kurį žiauriai mylėjau, bet ir su ex šliūbiniu vyru. jis beje šnd dar skolinosi pinigų iš manęs. savaitgalį gerai pašventė, db tad serga. kokia aš gera. vis skolinu jam.
gerai laiką leidom, dviračiai, žibantys chloro pripumpuoti fontanai, talo tenisas, varną maitinom migdolais ir arbūzu. o žmonių pilna kaip fainai - kaip parkai db atnaujinti.
ex meilužis nusivertė nuo elektrinio paspirtuko, tai blyn, visas veidas nuakėtas. sakau, ko toks gražus, ar tikrai žmona į galvą nedavė?
na bet vyrą randai puošia (ir intelektas, žinoma.)
labanaktis.