Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Vargelis bus zmonai toks papinycius... Lakstys pas mamyte del kiekvienos smulkmenos... Kiek cia temu sm buvo apie mamyciukus.
Papildyta:
Nu kad tavo fintai protingesnems cia aiskus. Psiechiologe gali but nebent del savo dvieju dvarniaškų.
Papildyta:
Kiek vaiku turi? Tris? Siaip idomu.

Nelakstys, zmona kruti duos :lol: rask vyra, kuris papo nenoretu? tu saviskiam neduodi?  :lol: 

Ko tu taip susipergyvenusi vis del kitu zmoniu: vaiku, namu, turtu, tarpkoju? :lol:

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 18:33)

Cia sprendi pagal save, kad nepildysi savo motinos noro buti palaidota Lietuvoj? Tu ant tiek Skrudzas, kad imi is mamos buto nuoma ir dar skaiciuoji paskutini zmogaus nora..
O ji kalkotkem spekuliavo, noredama tavo geresnes vaikystes...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:16)
As senstu -  ziauriai pradejau nepernešti priedurnių  biggrin.gif

Kad tu visalaik buvai prie priedurniu. Melage- karatiste biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 20:09)
Na jei per timpas matosi triusiku ir spalva ir neriniai aiskiai, twi gal geriau prisidengt  unsure.gif

Aaa, Kas yra blogiausia- kai triusikai matosi, įsirėžusios gumytės permuša audinį, pro baltą šviečia balti nėriniai, bože, tas yr baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 09, 20:28)
Nelakstys, zmona kruti duos lotuliukas.gif rask vyra, kuris papo nenoretu? tu saviskiam neduodi?  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif dar atims piena is vaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 20:24)
Snd strakaliojime sudeginau 1700 kaloriju.
Apyranke isprotejus-  vairuojant ar tiesiog sedint plirpsi" laikas atsistoti"😂😂

Apyrankė apskaičiuoja kiek sudegini?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 09, 19:23)
Vasarnamiui - viena kaina,
Dvigubos paskirties - kita,
Gyvenimui LT - trecia, (jei tai galima gyvenimu pavadinti),
Ispanijoje - dar kitokia suma.

Juk ir pati iskilmingiems pietums gali skirti viena suma, o sumustiniui stotyje - kita

Aisku. Tai nori uz mamos buta nupirkti nama. Nu sekmes beieskant.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 19:35)
Apyrankė apskaičiuoja kiek sudegini?

Samsumg Gear fit 2. Man skaiciuoja
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 20:21)
Vargelis bus zmonai toks papinycius... Lakstys pas mamyte del kiekvienos smulkmenos... Kiek cia temu sm buvo apie mamyciukus.
Papildyta:

Nu kad tavo fintai protingesnems cia aiskus. Psiechiologe gali but nebent del savo dvieju dvarniaškų.

As tau leidziu pabuciuoti savo kojos nykštį
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš tik į žingsnius atkreipiu dėmesį, kad būtų 10 tūkst. Žingsnelių kasdien, telefonas gerai skaičiuoja, aišku, ne visur su juo einu . Kalorijos neaktualu kažkaip,
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:48)
As tau leidziu pabuciuoti savo kojos nykštį
vartotojo įkelta nuotrauka

Tu gi sakei eini sunui papa duot. Jau taip greit pazinei ar visgi idomu kaip is taves juokiames?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 20:55)
Tu gi sakei eini sunui papa duot. Jau taip greit pazinei ar visgi idomu kaip is taves juokiames?

Mygom pazindziau, gi ne pirma karta.

Dabar gali klauptis ir buciuoti man kojas
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 19:48)
Aš tik į žingsnius atkreipiu dėmesį, kad būtų 10 tūkst. Žingsnelių kasdien, telefonas gerai skaičiuoja,  aišku, ne visur su juo einu . Kalorijos neaktualu kažkaip,

Man irgi neaktualu. Tiesiog susieta su telefonu ir rodo zingsnius, kalorijas, pulsa.
Vakar uzupio picerijoj pica edem, salimais marafonas vyko, galvoju gal kitais metais sudalyvaut kaip sau issukiui.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:58)
Mygom pazindziau,  gi ne pirma karta.

Dabar gali klauptis ir buciuoti man kojas

Kazka maisai. As ne tavo dvarniaškos žkb, monteverte ir lutuke.
As katinas, megstantis vaiksciot vienas tongue.gif
Atsakyti

Aš tik į žingsnius atkreipiu dėmesį, kad būtų 10 tūkst. Žingsnelių kasdien, telefonas gerai skaičiuoja, aišku, ne visur su juo einu . Kalorijos neaktualu kažkaip,

Ir padarai 10k kasdien? As darbo dienom niekaip, nors naudojuosi viesu transportu, einu pesti 3 km. Darbe aisku telefono nesinesioju, bet nemanau, kad privaikstau pakankamai.

Atsakyti