Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:13)
Tai lygtais tu pati prie manes prikibai. Jau geriau papą duoti,  nei kai tu maza savo dukra lovyteje viena bute palikdavai ir varydavai su diedais i klubus naktimis.

Metu motina

Kur as prie taves prikibau? Ka cia sapnuoji? Prisip1sai lygioj vietoj. Debilka visai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 15:20)
Cia elementarioji psichologija - zmogus kituose mato, fiksuoja, akcentuoja tai, ka pats turi.  Gincykis su mokslu, ne su manim.  mirksiukas.gif

Kad tu kelis seminarus prasedejai, tai dar nereiskia, kad esi stipri psichologijoje. Noretum buti kaip as. Neišeis. Pas tave TAI nera naturalu. O noretum...bet nera....neismoksi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:17)
Kad tu kelis seminarus prasedejai,  tai dar nereiskia,  kad esi stipri psichologijoje. Noretum buti kaip as. Neišeis. Pas tave TAI nera naturalu. O noretum...bet nera....neismoksi.

Kas būdamas savam prote norėtų būti...tavimi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 09, 15:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72496812" data-time="1568030835"><div><p>Jus prie manes nesilyginkit. Jus gi cia visokios iausios, o as buvau ir liksiu jusu sielu veidrodis.
</p></div></blockquote><p>Ne per aukštai taikai?Per savo gyvenimėlį daug mačiau tokių veidrodžių.
</p>

Tavo veidrodis jau apkerpejes, ka tu nori jame iziureti? Prarastas galimybes?
Atsakyti
Cia is visu fainiausia esu as. Tooobula. nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:17)
Kad tu kelis seminarus prasedejai,  tai dar nereiskia,  kad esi stipri psichologijoje. Noretum buti kaip as. Neišeis. Pas tave TAI nera naturalu. O noretum...bet nera....neismoksi.

Ko siandien tokia pikta? Motina nervukus eda ar sunelis neistojo i mancesteri? biggrin.gif
Didybes manija tau, tavim visi nori but aha.. biggrin.gif
Atsakyti

Tavo veidrodis jau apkerpejes, ka tu nori jame iziureti? Prarastas galimybes?

Kaip mano grabas atrodys.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 19:16)
Kur as prie taves prikibau? Ka cia sapnuoji?  Prisip1sai lygioj vietoj. Debilka visai.

Tau rimtai kazkas labai spaudzia sielą.
Keista daraisi.
Atsakyti
Buvo treniruotė su gumomis, gėris, ryt neatsisėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:25)
Tau rimtai kazkas labai spaudzia sielą.
Keista daraisi.

Kur as prie taves prikibau? Prasikrapstyk akis. Nei as tau rasiau ka, nei ka. Atejai ir kabinejies. Eik pazindyk sunu, gal nusiraminsi, savo oksitocinas gaminasi zindant. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 19:18)
Kas būdamas savam prote norėtų būti...tavimi?  biggrin.gif

Mano mintys, tai ne tavo baisus snukelis.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 19:27)
Mano mintys,  tai ne tavo baisus snukelis.

Tavo mintys tokios pat, kaip ir manęs matymas biggrin.gif joks biggrin.gif
Atsakyti