aš jau ir taip pradėjus buvau, pasiūlius. Jūs nė viena to nepadarėt. Tai dabar parodykit savo gerą valią ir gerą toną tęskite, gerietės
Tai,kad neįdomu bus skaityti.
Ne, nežinau. Rimtai , kuo?
„Oksfordo endokrinologijos, diabeto ir metabolizmo centro mokslininkai, atlikę tyrimą, nustatė, kad celiulitas ant moters sėdmenų ir šlaunų – tai širdies ligų ir diabeto profilaktika. Celiulitas turi savybę pašalinti pavojingas riebalines rūgštis, taip pat jame yra medžiagų, stabdančių priešuždegiminius procesus“, – celiulito naudingąsias savybes vardija profesorius.A. Unikausko teigimu, celiulitas taip pat užkerta kelią kraujagyslių kalkėjimui...
Dar apie reibaliukus, kodel jais reiktu dziaugtis, zinoma proto ribuose
Kai moteris neturi riebalinio audinio (būtent jame gaminasi estrogenai), ji tampa it nusekusi upės vaga. Jos organizme nesigamina relišerių, feromonų – specifinių medžiagų, skatinančių patrauklumą. Dažniausiai tokios merginos ar moterys kenčia dėl sutrikusių mėnesinių ciklo, yra nevaisingos arba joms būna sunkiau išnešioti kūdikį. Kad moteris žavėtų ir trauktų vyriškąją lytį, jos organizme turi būti pakankamas kiekis estrogenų. Nėra riebalinio audinio – nesigamina pakankamai moteriškųjų lytinių hormonų.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...0-104580?copied
ezoterika ir aš netikiu.
bet labai patinka budistine psichologija, ji labai ramina, ir padeda prota i jo "vietą". niekselia jo virs intuicijos, virs musu esaties, gelminio "as".
protas - tas mūsu beždžiones protas, nuolat besimalancios mintys, tie negatyvai, "nesamones", tos automatines impulsyvios mūsu reakcijos - tai dar ne viskas.
o tu pabreži "protą". akcentuoji tik ji. gal iš postu taip pasirode.
kaži kas jis išvis yra?
Man atrodo, kad tu cia viska surasei atvirksciai. Mano supratimu protas=samone -> idealiu atveju racionalus ir logiskas, bet is jo nekyla negatyvai, nesamones. Nesamones kyla is pasamones, kuri nepaklusta logikai. Intuicija - irgi is pasamones. Protas idealiu atveju turetu gelbeti ir sudeti neracionalias mintis, ne vietoj iskiepytas baimes ir pan i vieta. O siaip intuicija man irgi nera joks mistiskas reiskinys. Tai tiesiog smegenu gebejimas padaryti isvadas is tam tikru detaliu, kurias aplink save uzfiksavome, bet samoningai nesupratome.
Sprendimus gyvenime as tikrai priimu samoningai, bet intuicija irgi gali buti naudinga. Ismintingas zmogus zino, kada kam duoti kelia - samonei ar is pasamones kylanciai intuicijai.