Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Aimejai, turbut kad geriu. Gi sakei, kad manęs neskaitai. mano paklodziu.
aš tau nesuprantama. tai skaityk kitas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 15:43)
Esu sm nemažai metų su pertaukom,  Mylimukė nelinkusi viešintis ;)

niekas nekaltas, jei tu žioplavota. Laisvai buvo galima jos skaitaluose rasti. Jos net avataras praktiškai kaip jinai, tik aišku, avataras pridailintas. Bet ją prigrimuok, išlaužk tokią pozą ir bus beveik tokia
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 09, 14:34)
netiesa. veganai "yra linkę mažiau" sirgti, taip teigia augalines mitybos specai, pvz, knygoje "How not to die".
ir tik keliolika/keliasdešim procentu mažiau. nes maistas - ne panaceja, kalbejom ta tema daug. dirvozemis prastas. ta pati daržove menka. toji pati mesa - prasta, antibais, hormonais seriama, gyvūnai nemato sviesos, kombikorną gauna, stresą patiria, tai kokia tos mesos kokybe?
netiki manim, nueik i Vievi - pamatysi paukštyną.
Meet your meat, kaip sakoma.

jei buvai gero proto ir viską skaitei, kartojuos: maistas - niekam nebe panaceja. visi mirsim.
veganizmo esme - morale/ etika pirmiausia.

Rasei, kad nesirgsi ton ligom niekada. Nu to ir linkiu, bet taip teigti yra lb kvaila.
As tik zinau viena - jei zmogus veganas, jis ta butinai pabrez per pirmas 15 minuciu pokalbio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 13:39)
Nu bet tu mastai ka rasai? biggrin.gif argi augalines mityboa specai gali teigti, kad veganizmas blogai?

gali.
nes daug veganu nesveiku.
paimk dvieju veganu lekstes. jos nebus vienodos.
plant-based pilnos struktūros (kuo mažiau apdorota pramoniniu būdu) mityba yra sveikiausia. su 15 proc gyvūninio maisto max mazdaug. (kai kurie dar tą "leidžia".)
kuom norit, tuo tikekit.
mano drauges po vieną jau apsirgusios. valge, ką norejo.

ko tokia pikta 4u.gif

Cambala, neatsakei i klausimą. del alko. wub.gif

taip, "naujokas" veganas pabres.
jam skauda del gyvūnu.
gyvūnai niekada neturi balso, nepasakys, kad skauda,
neplysaus tiek, kiek tu cia, forume.

"senas" veganas renkasi pulti ne kasdien.
toks, kaip mano sesers sužadetinis, nes jis tave "sudetu i miltus". žiopciotum su savo "man skanu" argumentais.
veganizmas filosofijos požiuriu - sunkiausia sritis.
turi vaidinti neva tolerantišką ten, kur realiai žmones renkasi gyvybes kankinimą. greiciau jau mesą pradetu gaminti laboratorijose.
baigtusi tas barbariškas elgesys su gyvūnais, kaip kažkada baigesi kanibalizmas ar vergove (bent jau placiuoju mastu.)

Jei pasigilinsi, visad ši sritis abiems barikadu pusems kels emocijas.
kaip ir abortai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 rugsėjo 2019 - 14:55
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 15:42)
ir ko įsižeidei? įsidarbink ir botokso prisileisi biggrin.gif

Jeigu tu manai, kad izeisi mane del darbo ar rauksliu, ardykis toliau biggrin.gif jei tai man butu skaudzios temos, tai nebuciau rasius nei kad darba meciau, nei kad rauksle isitaisiau. tongue.gif (beje jos neber tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 15:55)
Jeigu tu manai, kad izeisi mane del darbo ar rauksliu, ardykis toliau biggrin.gif  jei tai man butu skaudzios temos, tai nebuciau rasius nei kad darba meciau, nei kad rauksle isitaisiau.  tongue.gif  (beje jos neber tongue.gif )

tai prisipažįsti, kad visus čia įžeidinėji iš eilės, kurie nepatinka? jeigu manai, kad aš įžeidinėju tave, tai vadinasi pagal save sprendi biggrin.gif 4u.gif tu gi dar šiandien tą tvirtinai, kad pagal save mąstome bigsmile.gif
Atsakyti
Given
Tapau staiga pikta, nes sukritikavau tave? biggrin.gif
Nesiruosiu diskutuot 1000taji karta apie vegan, jau gana pabodusi tema.tik zvilgsnis is sono buvo smile.gif
Atsakyti

Jus prie manes nesilyginkit. Jus gi cia visokios iausios, o as buvau ir liksiu jusu sielu veidrodis.

Ne per aukštai taikai?Per savo gyvenimėlį daug mačiau tokių veidrodžių.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 15:57)
tai prisipažįsti, kad visus čia įžeidinėji iš eilės, kurie nepatinka? jeigu manai, kad aš įžeidinėju tave, tai vadinasi pagal save sprendi biggrin.gif  4u.gif tu gi dar šiandien tą tvirtinai, kad pagal save mąstome bigsmile.gif

Paziurek i veidrodi mergyte, sovei man bajeri apie darba po komentaro apie tavuosius smegenu vingius. Bet mes juk linksminames taip, ane? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 16:00)
Paziurek i veidrodi mergyte, sovei man bajeri apie darba po komentaro apie tavuosius smegenu vingius. Bet mes juk linksminames taip, ane?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu kaip čia pasakius...
šiaip tai aš, kaip ir given444 šiandien, esu siūliusi taikytis ir visoms gražiai bendrauti, nes kiek čia mūsų beliko. Tai nei viena nesutiko. O dar sako, kad veganai žmones ėda... Veganai žmones taiko, o jūs vis ėdat ir ėdat 4u.gif Bet aišku, nesitikiu, kad tu dabar save pamatysi ir kritiškai įvertinsi bei prisipažinsi. Kaip ir tai, kad pirma pradėjai kabintis prie manęs kažkada ir tik atgal gavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 16:02)
nu kaip čia pasakius...
šiaip tai aš, kaip ir given444 šiandien, esu siūliusi taikytis ir visoms gražiai bendrauti, nes kiek čia mūsų beliko. Tai nei viena nesutiko. O dar sako, kad veganai žmones ėda... Veganai žmones taiko, o jūs vis ėdat ir ėdat 4u.gif Bet aišku, nesitikiu, kad tu dabar save pamatysi ir kritiškai įvertinsi bei prisipažinsi. Kaip ir tai, kad pirma pradėjai kabintis prie manęs kažkada ir tik atgal gavai mirksiukas.gif

Tai pradek nuo saves. Va imk ir nustok rasyti cambalai ir visoms, kurios tave kabina, na net ir man. Prasom. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 16:04)
Tai pradek nuo saves. Va imk ir nustok rasyti cambalai ir visoms, kurios tave kabina, na net ir man. Prasom.  mirksiukas.gif  4u.gif

aš jau ir taip pradėjus buvau, pasiūlius. Jūs nė viena to nepadarėt. Tai dabar parodykit savo gerą valią ir gerą toną tęskite, gerietės biggrin.gif
Atsakyti