Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cambala, biggrin.gif aš niekur nesigyriau, kad esu sveikuole. pilna turiu priklausomybiu. viena iš ju - kava. bet dabar ją meciau. nežinau, kiek ilgam.

veganizmas nesusijes su sveikata absoliuciai. ab-so-liuciai. veganizmas apibrezia, ko zmogus NEVALGO, o ne ką jis valgo (kad būtu sveikas.)
veganizmo tema tik todel man skaudi/jautri, nes tai gyvybe ir kancia, ne rankinukas, ne lupdazis, ne filmai, ne knygos, ne tapkes, kurias renkiesi pagal skoni.

todel, kaip mano sesers draugas sako: 'as nesu aktyvistas,nes pazistu savo (arsią prigimti). as renkuosi nediskutuoti, nes diskutuodamas eiciau iki galo, su kiekvienu susipykciau mirtinai, irodyciau, kad mesavalgis zmogus yra totalus egoistas ir loginis idiotas, o tokie teiginiai," sako jis, irgi nieko gero neduoda.

tad nurimk, Cambala. parasiau del cipsus del taves. zinojau, kad sureaguosi.
kad negalvotum kad esi viena netobula. visi raso, kad tu geri,(as to nežinau), tad kodel as negaliu parodyt savo silpnybiu? man patinka apie jas rašyti, patinka Beata, ir kitos, ju atvirumas, paprastumas.
as vis tiek fanatike pagal tave ir tau galbut toli iki manes.

o del vaiko nesu fanatike, taip. nelakstau paskui ji, ir jis pats aiskiai mato: netinka jam tokia mityba, smegenu nemaitina. vaikams, kai nepamokslauji, kartais "daeina" greiciau.

bet tu gi fanatike kitose srityse, ten, kur as atsilieku.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 12:30)
Kiek postringavai apie pieno produktu zala zmogaus organizmui, o pacios vaikai suda valgo. Ir pati zinai, kad jiems savo keptos bulves neikisi.

taip. kievienas mesedis gydytojas tau pasakytu apie pieno žalą. netgi dabar. ir tuo labiau - apie pramoninio pasterizuoto pieno.

keptas bulves darosi pats, nereikia kišti. svarbu neluošina gyvūnu.
ir neserga baisiom aknem, kai ateinantys pas mane mesedziai, pieną vartojantys paaugliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 rugsėjo 2019 - 14:26
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 15:06)
tai kad ne, kuo pas žmogų švariau, tuo labiau jis pastebi kur yra purvina, kur galima susitepti. O kai sėdi purvynėje, tai ir kitų purvo nematai 4u.gif

Cia elementarioji psichologija - zmogus kituose mato, fiksuoja, akcentuoja tai, ka pats turi. Gincykis su mokslu, ne su manim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 09 rugsėjo 2019 - 14:21
Cambala, aš ir siandien su soda galvą išsiploviau. ir persiploviau su actu.
nu žvilga mano plaukai, purus velniškai, iki 10d galiu taip išbūt.

žinau, kad po ilgo vartojimo soda kenkia, na bet iki db sau gero šampūno neatrandu, tai laiks nuo laiko - bent syki i menesi ketinu su soda "draugauti". nuima gerai riebalą.

fanatike aš. nu bet ir neideali. ir nenoriu tokia būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 rugsėjo 2019 - 14:27
QUOTE(given444 @ 2019 09 09, 14:20)
Cambala,  biggrin.gif aš niekur nesigyriau, kad esu sveikuole. pilna turiu priklausomybiu. viena iš ju -kava. bet dabar ją meciau. nežinau, kiek ilgam.

ir neserga baisiom aknem, kai ateinantys pas mane mesedziai, pieną vartojantys paaugliai.

Plysavai pries metus, kad tu niekada nesirgsi veziais, insultais ir alzheimeriais.
Kax su kava blogai? Irgi nuodas? O kaip ten tie kur ji auga ir kurie ja geria kaip mes arbata? Visi ismire?

Nei as nei mano sunus jojiu akniu paauglystej neturejom.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 15:20)
Cia elementarioji psichologija - zmogus kituose mato, fiksuoja, akcentuoja tai, ka pats turi.  Gincykis su mokslu, ne su manim.  mirksiukas.gif

tai pagal mokslą aš jau ir ligota, o gal mirus turėčiau būt biggrin.gif
Atsakyti
Montekrista, nuosirdžiai nesuprantu - kaip galima žydeti emociškai, psichologiškai ir etiškai, kai žin ai, kad del tavęs kažkas kencia ir miršta.
jei msa būtu žydintis mesinis medis, tai tiek to.
bet gi kažkas turejo kanopas, akis, lakste, bliove..
jūs laikot gyvūnus, glaudžiat... mylit šunis, kates...

Cambala,
norejau ir meciau tą kavą. ne del sveikatos ar ne nesveikatos.
del valios, idomumo ir kitu dalyku. supratau, kad man "mesti" bet ką nesunku, o laikiau save tiesiog "ligone" kas liecia maistą. buvau emocine valgytoja tiesiog.
dabar niekas nebaisu.

o kaip del alkoholio? iš kur cia visos ištrauke, kad geri nuolat? jus turbut susitikinejat viena su kita. rolleyes.gif

del aknes. jei esi linkęs genetiškai, mityba dar ir kaip viską paryškins.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 09, 15:24)
Cambala, aš ir siandien su soda galvą išsiploviau. ir persiploviau su actu.
nu žvilga mano plaukai, purus velniškai, iki 10d galiu taip išbūt.

žinau, kad po ilgo vartojimo soda kenkia, na bet iki db sau gero šampūno neatrandu, tai laiks nuo laiko - bent syki i menesi ketinu su soda "draugauti". nuima gerai riebalą.

fanatike aš. nu bet ir neideali. ir nenoriu tokia būti.

tai vat actas ir sudaro tą balansą, bent jau taip teigia tie, kas taip plauna
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti koks puikus oras. Nieko jus nematot. biggrin.gif

Given, kodel tu taip nerisliai rasai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 09 rugsėjo 2019 - 14:33
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 09, 15:32)
Negaliu atsidziaugti koks puikus oras. Nieko jus nematot.  biggrin.gif

kaip nematom? aš tai ant Saulės sėdžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 13:26)
Plysavai pries metus, kad tu niekada nesirgsi veziais, insultais ir alzheimeriais.

netiesa. veganai "yra linkę mažiau" sirgti, taip teigia augalines mitybos specai, pvz, knygoje "How not to die".
ir tik keliolika/keliasdešim procentu mažiau. nes maistas - ne panaceja, kalbejom ta tema daug. dirvozemis prastas. ta pati daržove menka. toji pati mesa - prasta, antibais, hormonais seriama, gyvūnai nemato sviesos, kombikorną gauna, stresą patiria, tai kokia tos mesos kokybe?
netiki manim, nueik i Vievi - pamatysi paukštyną.
Meet your meat, kaip sakoma.

jei buvai gero proto ir viską skaitei, kartojuos: maistas - niekam nebe panaceja. visi mirsim.
veganizmo esme - morale/ etika pirmiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 rugsėjo 2019 - 14:34
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 16:32)
kaip nematom? aš tai ant Saulės sėdžiu smile.gif

Rimtai? Ziurek, nenukrisk. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 09, 15:32)
Negaliu atsidziaugti koks puikus oras. Nieko jus nematot.  biggrin.gif

Given, kodel tu taip nerisliai rasai?

Matom, guliu pliaze su maudymke tongue.gif
Atsakyti