Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 15:02)
tai standartinis biggrin.gif o tu čia ką laužei? biggrin.gif
Papildyta:

labai natūralų, aha, labai rolleyes.gif
nežiniuke, seniau žmonės kaimuose baisulingai stengdavosi, kad tik gyvulio prieš mirtį neišgąsdint, nesunervint, kad tik mėsa "neužsikrėstų tuo negatyvu". O dabar... sėkmės valgant neurotiškas mėsas.
Aš 10 metų be mėsos ir žydžiu tongue.gif

Aha aha... Visur matai tik blogi, intrigas, apgavystes. Zinai, o matom ta, kokoe patys esam. Tai kur tavo zydejimas? irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 15:03)
tai standartinis biggrin.gif o tu čia ką laužei? biggrin.gif
Papildyta:

labai natūralų, aha, labai rolleyes.gif
nežiniuke, seniau žmonės kaimuose baisulingai stengdavosi, kad tik gyvulio prieš mirtį neišgąsdint, nesunervint, kad tik mėsa "neužsikrėstų tuo negatyvu". O dabar... sėkmės valgant neurotiškas mėsas.

Papildyta:

lygiai kaip ir tu, kai kas apie grožį prabyla biggrin.gif  4u.gif

O mes žydim su mėsa .plius nesam nuo mėnulio priklausomos.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 14:45)
biggrin.gif nors imk ir pasirodyk  biggrin.gif tavo diedą laisvai nuviliočiau

Aha...cia tas pats kas su šuniu - 'as jokio šunio is namų neišvežiau'

As gi tave maciau,
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 15:04)
Aha...cia tas pats kas su šuniu  -  'as jokio šunio is namų neišvežiau'

As gi tave maciau,

Nzn ką tu galėjai matyti biggrin.gif bet kai rodos- žegnokis biggrin.gif tu manęs niekad nedominai, kad tau savo foto siųsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 15:04)
Aha aha... Visur matai tik blogi, intrigas, apgavystes. Zinai, o matom ta, kokoe patys esam. Tai kur tavo zydejimas?  irnesakyk.gif

tai kad ne, kuo pas žmogų švariau, tuo labiau jis pastebi kur yra purvina, kur galima susitepti. O kai sėdi purvynėje, tai ir kitų purvo nematai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 15:04)
Aha aha... Visur matai tik blogi, intrigas, apgavystes. Zinai, o matom ta, kokoe patys esam. Tai kur tavo zydejimas?  irnesakyk.gif

Ten pat kur tavo ženatvė biggrin.gif
Jus prie manes nesilyginkit. Jus gi cia visokios iausios, o as buvau ir liksiu jusu sielu veidrodis. Niekad nejau cia girtis, tik jus šandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 15:04)
O mes žydim su mėsa  .plius nesam nuo mėnulio priklausomos.

aha... Mėnulio sakai... Čia kaip ir su ta tavo kylančia alga. Ji tipo kyla, o tu vis vargše jautiesi, aš gi matau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 15:06)
Nzn ką tu galėjai matyti  biggrin.gif bet kai rodos- žegnokis  biggrin.gif tu manęs niekad nedominai, kad tau savo foto siųsčiau mirksiukas.gif

Prasideda - he ny takaja ja zdu tramvaja
Sielos ubagė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 14:03)

Tai ir jauciasi kad vis irzlezne ir durnesne su lig diena daraisi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 15:08)
aha... Mėnulio sakai... Čia kaip ir su ta tavo kylančia alga. Ji tipo kyla, o tu vis vargše jautiesi, aš gi matau 4u.gif

Žinok tu teisi. Pakilti pakilo, o va poreikiai irgi išaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 15:07)
Ten pat kur tavo ženatvė  biggrin.gif
Jus prie manes nesilyginkit. Jus gi cia visokios iausios,  o as buvau ir liksiu jusu sielu veidrodis. Niekad nejau cia girtis,  tik jus šandyti  biggrin.gif

Ko cia prikibai? Eik suneliui papa duok.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 14:04)

As gi tave maciau,

Aha. Ir mane matei. Ir toki blondina, kuris trauke tave per danti pastoviai, matei.
Karatiste biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 14:07)
Ten pat kur tavo ženatvė  biggrin.gif
Jus prie manes nesilyginkit. Jus gi cia visokios iausios,  o as buvau ir liksiu jusu sielu veidrodis. Niekad nejau cia girtis,  tik jus šandyti  biggrin.gif

Nu teip teip
Kaip esi isrista melage, tai jau dabar kitaip giedi biggrin.gif
Atsakyti