Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 11:54)
Jie ir yra apsileidę, jei, aišku, neserga kuo, kas lemia svorį . Baisiausia vyras su papais , tai tuo pilvoti,  šlykštu, kai net marškinių sagos skečiasi ir pvz kokiam susitikime rimtam matai,  kaip iš tarpo lenda lašiniai apaugęs plaukais....

Ne, nu nuejau ir ispyliau kava i kriaukle. Nebenoriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 12:57)
Ne, nu nuejau ir ispyliau kava i kriaukle. Nebenoriu.  biggrin.gif

O va įsivaizduok rimtam susitikime taip...dar plius jų pilvas nuolat brūžinasi į stalo kraštą ir dienos pabaigoje būna purvini toj vietoj net. .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 12:00)
O va įsivaizduok rimtam susitikime taip...dar plius jų pilvas nuolat brūžinasi į stalo kraštą ir dienos pabaigoje būna purvini toj vietoj net. .

Nu jo. Vargses valytojos turi valyt riebaluotus, plaukais aplipusius stalo krastus...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 13:06)
Nu jo. Vargses valytojos turi valyt riebaluotus,  plaukais aplipusius stalo krastus...

Tai kaip tik nereik, jie marškiniais gi nuvalo viską.
Atsakyti

Net ir man pasidarė įdomūs tavo parametrai.Labai jau gražiai išsivartinėji.Man regis kitos yra parašę, ir aš rašiau.Sprendžiant ir tavo aprangos stiliaus tavo figūra toli iki idealo.

Kas yra labai išrankus, kabinėjasi prie kiekvieno niekieniekio, paprastai nėra labai turtingas.Kas turi babkių  kaip šieno, statosi ten kur nori ir ką nori.Ir nerauda dėl kiekvienos kapeikos.

Labas rytas visiems, jau pirmadienis,nauja darbo savaitė prasideda :4u:

o kas yra idealas? :hmm: 

manau jums uztenka zinoti,akd neturiu virsvorio ir toli esu nuo apibudinimo stora, nemanau,adk svetimsu zmones turetu labiau daominti  :D 

O jie idomu paklauskit Aimejos, mazdaug gal pirmes parametrus is akies :lol: 

o aprangos stilius prie ko is vsi ,kur ci alogine grandis? tai kaip rengiasi idelaiu figuru zmones? :hmm: 

Oi nesakyk, ir dar kaip turtingi kabinejasi, kai kurie, visokiu skrudziu yra. :lol: as nemanau, kad Idomucia vargsas, su tokia profesija tiek metu, be dideliu islaidu, manau, turi jis ten nemazai kojinej :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 12:54)
Jie ir yra apsileidę, jei, aišku, neserga kuo, kas lemia svorį . Baisiausia vyras su papais , tai tuo pilvoti,  šlykštu, kai net marškinių sagos skečiasi ir pvz kokiam susitikime rimtam matai,  kaip iš tarpo lenda lašiniai apaugęs plaukais....

O fuuui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 12:52)
Siaip tai telefonus zmones renkasi ir perkasi pagal savo poreikius, o ne grazio ziuredami. Flagmanai visi beveik vienodi, nebent tau svarbu mygtuku spalvos biggrin.gif .
Aha, maciau as tavo isrankuma, kai buvo diskusija apie geru kokybisku batu kainas. Viskas aisku su tavim.

Kokie jau ten tie poreikiai? man 100 programų jose nereikia. Sms, skambutis ir internetas. Ot tai biggrin.gif Nejuokink tu voverių tik, ok? Taip, ir spalva rūpi, buvęs vat baltas buvo, bet ir forma. Fooorma. Man turi labai maloniai žiūrėtis.
O ką batai. Batai mano pagal mano stilių, firminiai Sketchers, gražūs, labai kojas gražina netgi wub.gif pigūs buvo tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 12:57)
Ne, nu nuejau ir ispyliau kava i kriaukle. Nebenoriu.  biggrin.gif

nepavydėtinas jautrumas. Ligos požymiai net sakyčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 09, 13:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72496507" data-time="1568002511"><div><p>Net ir man pasidarė įdomūs tavo parametrai.Labai jau gražiai išsivartinėji.Man regis kitos yra parašę, ir aš rašiau.Sprendžiant ir tavo aprangos stiliaus tavo figūra toli iki idealo.</p><p>Kas yra labai išrankus, kabinėjasi prie kiekvieno niekieniekio, paprastai nėra labai turtingas.Kas turi babkių  kaip šieno, statosi ten kur nori ir ką nori.Ir nerauda dėl kiekvienos kapeikos.</p><p>Labas rytas visiems, jau pirmadienis,nauja darbo savaitė prasideda 4u.gif</p></div></blockquote><p>o kas yra idealas? hmm.gif </p><p>manau jums uztenka zinoti,akd neturiu virsvorio ir toli esu nuo apibudinimo stora, nemanau,adk svetimsu zmones turetu labiau daominti  biggrin.gif </p><p>O jie idomu paklauskit Aimejos, mazdaug gal pirmes parametrus is akies lotuliukas.gif </p><p>o aprangos stilius prie ko is vsi ,kur ci alogine grandis? tai kaip rengiasi idelaiu figuru zmones? hmm.gif </p><p></p><p>Oi nesakyk, ir dar kaip turtingi kabinejasi, kai kurie, visokiu skrudziu yra. lotuliukas.gif as nemanau, kad Idomucia vargsas, su tokia profesija tiek metu, be dideliu islaidu, manau, turi jis ten nemazai kojinej lotuliukas.gif </p>

turi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 09, 12:30)
lotuliukas.gif as nemanau, kad Idomucia vargsas, su tokia profesija tiek metu, be dideliu islaidu, manau, turi jis ten nemazai kojinej lotuliukas.gif </p>

Realiai tai visai neidomu kas kiek ko turi

Bet cia toks tik pastebejimas, kad galai nesueina ir Idomuc kazka sukure net neaisku apie ka. Gal kad kazka sokiruotu sm kaip transformeris..

Nu pinigu turi, moterimi jauciasi, rasineja kaip diedas, jokio moteriskumo, namui pinigu yra, o i tailanda nuskrist ir savo mechanizma pasijeist - negali.

Atsakyti

Montekrista, primink koks tavo ūgis?

Lutuke,
del cipsu. zinau tą bajeri. mociute mano vaiki pamokino ir jis kepdavosi: labai plona riekele bulve supjaustai, nu super skonis.
bet gi cia darbas namie. o jis eina, lekia. žinai, paaugliai.
ar save atsimeni?
mes gi ir ledus kažkada patys gamindavomes, bet gi rekia buti namie, ir dar saltrepsi tureti.
o paauglys nežino, kada kur jis nores valgyt, ir tikrai su savim naminiu ledu ar cipsiukiu visur nesitasys.

Taip paauglius suziureti sunku: o as paauglysteje neturejau tokiu "malonumu", nebuvo dar tiek tokio slamsto pirkti, veliua tk atsirado. Mes valgydavom namuose paauglysteje, pinigu irgi nelbaia duag buvo,kazk anusipirkti, atsimenu tik ledu eidamo suvalgyti i veina ledaine, buvo su sirupu arba sokoladu tuose metalinese lektutese arba pieno kokteiliai :) bet samgu atsiminti.

bet dabar ir sveikesniu variaicju yra ir tu paciu cipsu, yra is darzoviu ar is bulviu, ta prasme ne milteliu , ziuriu svarbiausia, kad nebutu visu tu priedu ir svarbu to skonio stiprintojo, jei jau perku kartais.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 12:36)
Kokie jau ten tie poreikiai? man 100 programų jose nereikia. Sms, skambutis ir internetas. Ot tai biggrin.gif Nejuokink tu voverių tik, ok? Taip, ir spalva rūpi, buvęs vat baltas buvo, bet ir forma. Fooorma. Man turi labai maloniai žiūrėtis.
O ką batai. Batai mano pagal mano stilių, firminiai Sketchers, gražūs, labai kojas gražina netgi wub.gif pigūs buvo tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:

nepavydėt

Tau nereikia - tai valio. Tau svarbu labai niekiniai dalykai. Su isskurtiniu skoniu tai visai nesirisa.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 13:43)
Tau nereikia - tai valio. Tau svarbu labai niekiniai dalykai. Su isskurtiniu skoniu tai visai nesirisa.

aaaa, suprtau, tu su telefonu vyrą seki, integruota kamera 4u.gif
Atsakyti
As telfona rinkausi, kad butu kamera gera, nes didziuli aparata tasytis tikra katorga, o ir nesu profe, puikiai uztenka to kas telfone. O siaip irgi atrodo, kad " tik skambini", bet is tikro tai daug visko darai - ir parkavimo programeles, taxi, mapsai, viesojo transporto, bankas, maistas i namus, sportui, bnb. mastau.gif
Atsakyti