Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 10:11)
nebuvo kam taupyt, aš jas labai pigiai pirkau, nes išpardavimas buvo. Vyras kaip pigiai nukovė Blend striukę, 3 megztukus firminius tongue.gif
Tu tiesiog gyvent nemoki, bet nereiškia, kad kiti nemoka 4u.gif

A, tai tu is tokiu, kurios norimo daikto neperka, o paskui bet ka per ispardavima griebia?
Nesiosi sintetines tympes? biggrin.gif
Atsakyti

Iš_Šviesos,
prastos knygos buvo, jei tau per vieną iejo, per kitą isejo. tokiu dar nebuvo parašyta, arba tau dar nereikeeeejo. smile.gifar 18metei ko reikia? (nebent jos "stipriai stipriai nemylejo tevai".
aš, būdama, 18likos, skrajojau dausose, - viskąą žinoooojau.

Iš-Šviesos, Factfulness tau patiktu. 4u.giftu (tik galvą) pripažsti. o kai jau būsi brandi, (Lisiteja žavisi tavo brnadumu), pripažinsi visumą, harmoniją.

Man atrodo, kad tokie metai yra saves ieskojimo metas. Dargi as visiskai apverciau savo gyvenima, man tiesiogine to zodzio prasme buvo nedidelis sokas.

Buna paaugliu, kurie zino ir moka viska, bet as perejau gyvenimo mokykla, nes labai daug laiko skyriau tam tikrai sriciai ir deka to ismokau, kad norint zinoti/moketi, reikia daug kantrybes, pastangu, laiko ir patirties. Tai turbut viena is priezasciu, kodel man labai nepatinka, kai zmogus paskaites google mano viska zinantis,

As nezinau kas ta visuma ir harmonija, bet jei tu galvoji, kad as kada pradesiu tiketi zemos ir aukstos vibracijos zmonemis, kaip cia daznai snekama, tai visu pirma pasakyk kas ten vibruoja, kokiu dazniu, amplitude ir kaip matuojama. :D Kadangi neatsayksi, tai as ir netikesiu. Tikiu kuno ir proto darna, meditacijos nauda (kas gali buti ir tiesiog ramios muzikos klausymasis, gulejimas pievoje ir indu plovimas), bet ezoterika netikiu ir netikesiu, nebent iskritus is pusies susitrenksiu galva.  :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 11:18)
A, tai tu is tokiu, kurios norimo daikto neperka, o paskui bet ka per ispardavima griebia?

ne, ne bet ką
aš labai esu išranki daiktams. Apskritai aš viskam esu labai išranki biggrin.gif Pvz. kokiai draugei ar giminaitei vyras glai nupirkti telefoną ar kokį laikrodį dovanų ar dar ką nors, o man - ne. Nes iš 1000 telefonų man tik vienas gali tepatikti, tik tokia forma ir ne kitokia. Labai ilgai tampiau savo senuką telefą, kol pribrendau naujam telefonui, nes man visi naujo leidimo baisūs. Plytgaliai kažkokie, į rankytę man netelpa arba kaip karstų formos. Na bet šiaip ne taip apsisprendžiau ir pagaliau pasikeičiau biggrin.gif
Tieisog man pasiseka, kad per išpardavimą būna būtent toks rūbas ar daiktas, kuris man patiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 10:54)
Given na ir paklodes rasai  huh.gif

Baisuma...antra lutukė blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 09, 11:00)
Nu, Lutuke,  tavo eilė , matai, mums visai nebaisu.

Tu neturi ka veikti? Eik vaikus savo ziureti, gatveje augancius. Bet tai prilipo prie zmogaus, kaip lapas prie šiknos.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 11:18)

Vel diedas per kaulus su kojom perejo, kad puoli tik izengus i chatą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 rugsėjo 2019 - 11:01
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 12:00)
Baisuma...antra lutukė  blink.gif
Papildyta:

Tu neturi ka veikti? Eik vaikus savo ziureti,    gatveje augancius. Bet tai prilipo prie zmogaus,  kaip lapas prie šiknos.
Papildyta:

Vel diedas per kaulus su kojom perejo,  kad puoli tik izengus i chatą?

Vėl diedas per celiulitą su kojom perėjo, kad puoli tik įžengus į chatą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 11:00)
Tai ko neparasai savo ugio ir svorio? biggrin.gif
Ne, nerasiau, kad valgau mazai. Valgau kada norou ir kiek noriu. Aisku mam 4 cepelinai ir saltibarsciu bliudas ant virsaus tikrai netilps.
Niekas nesako, kad as plona.
As tik zinau, kad jei su 174 sverciau kiek leidzia kmi pagal ta maximum ale teisinga- man reiktu drabuziu xl. Ir taip, as sau buciau stora.

Nereiktu xl, reiktu L, gal net i M kai kur tilptum. smile.gif
Atsakyti
Dydžiai dydžiais, be va spalvos... panašu, kad prekybininkai nori rudeninę depresiją spalvomis įvaryti, kažkoks košmaras.pasilaidokim visi juodoj, rudoj, bordo spalvose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 11:00)
Baisuma...antra lutukė  blink.gif
Papildyta:

Tu neturi ka veikti? Eik vaikus savo ziureti,    gatveje augancius. Bet tai prilipo prie zmogaus,  kaip lapas prie šiknos.
Papildyta:

Vel diedas per kaulus su kojom perejo,  kad puoli tik izengus i chatą?

Karatiste siunta, nes vel vyras gazeles nuziurineja biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 09, 12:41)
Karatiste siunta, nes vel vyras gazeles nuziurineja biggrin.gif .

Hmm turėjo jau priprasti per tiek laiko biggrin.gif

Kaip, vasarą į Kretą keliausim , norisi atostogų ir dėl savęs bigsmile.gif
Atsakyti
Gera pora - kvazimoda ir distrofikė biggrin.gif
Ir abidvi bbž kokio intelekto
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 10:30)
ne, ne bet ką
aš labai esu išranki daiktams. Apskritai aš viskam esu labai išranki biggrin.gif Pvz. kokiai draugei ar giminaitei vyras glai nupirkti telefoną ar kokį laikrodį dovanų ar dar ką nors, o man - ne. Nes iš 1000 telefonų man tik vienas gali tepatikti, tik tokia forma ir ne kitokia. Labai ilgai tampiau savo senuką telefą, kol pribrendau naujam telefonui, nes man visi naujo leidimo baisūs. Plytgaliai kažkokie, į rankytę man netelpa arba kaip karstų formos. Na bet šiaip ne taip apsisprendžiau ir pagaliau pasikeičiau biggrin.gif
Tieisog man pasiseka, kad per išpardavimą būna būtent toks rūbas ar daiktas, kuris man patiko.

Siaip tai telefonus zmones renkasi ir perkasi pagal savo poreikius, o ne grazio ziuredami. Flagmanai visi beveik vienodi, nebent tau svarbu mygtuku spalvos biggrin.gif .
Aha, maciau as tavo isrankuma, kai buvo diskusija apie geru kokybisku batu kainas. Viskas aisku su tavim.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 09, 11:47)
Gera pora -  kvazimoda ir distrofikė  biggrin.gif
Ir abidvi bbž kokio intelekto

O tavo vyras irgi toks apvalainaas cepelinas ar normalus? Nes man pvz stori vyrai atrodo apsileide.
Atsakyti
Jie ir yra apsileidę, jei, aišku, neserga kuo, kas lemia svorį . Baisiausia vyras su papais , tai tuo pilvoti, šlykštu, kai net marškinių sagos skečiasi ir pvz kokiam susitikime rimtam matai, kaip iš tarpo lenda lašiniai apaugęs plaukais....
Atsakyti