Tu tiesiog gyvent nemoki, bet nereiškia, kad kiti nemoka
A, tai tu is tokiu, kurios norimo daikto neperka, o paskui bet ka per ispardavima griebia?
Nesiosi sintetines tympes?
Iš_Šviesos,
prastos knygos buvo, jei tau per vieną iejo, per kitą isejo. tokiu dar nebuvo parašyta, arba tau dar nereikeeeejo. ar 18metei ko reikia? (nebent jos "stipriai stipriai nemylejo tevai".
aš, būdama, 18likos, skrajojau dausose, - viskąą žinoooojau.
Iš-Šviesos, Factfulness tau patiktu. tu (tik galvą) pripažsti. o kai jau būsi brandi, (Lisiteja žavisi tavo brnadumu), pripažinsi visumą, harmoniją.
Man atrodo, kad tokie metai yra saves ieskojimo metas. Dargi as visiskai apverciau savo gyvenima, man tiesiogine to zodzio prasme buvo nedidelis sokas.
Buna paaugliu, kurie zino ir moka viska, bet as perejau gyvenimo mokykla, nes labai daug laiko skyriau tam tikrai sriciai ir deka to ismokau, kad norint zinoti/moketi, reikia daug kantrybes, pastangu, laiko ir patirties. Tai turbut viena is priezasciu, kodel man labai nepatinka, kai zmogus paskaites google mano viska zinantis,
As nezinau kas ta visuma ir harmonija, bet jei tu galvoji, kad as kada pradesiu tiketi zemos ir aukstos vibracijos zmonemis, kaip cia daznai snekama, tai visu pirma pasakyk kas ten vibruoja, kokiu dazniu, amplitude ir kaip matuojama. Kadangi neatsayksi, tai as ir netikesiu. Tikiu kuno ir proto darna, meditacijos nauda (kas gali buti ir tiesiog ramios muzikos klausymasis, gulejimas pievoje ir indu plovimas), bet ezoterika netikiu ir netikesiu, nebent iskritus is pusies susitrenksiu galva.