Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 09, 08:26)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72496510" data-time="1568003833">
<div>
<p>O aš pasigirsiu, vakar pagaliau pamačiau vieną su sportinėm timpom ir suknele, ot. Stiliaus katastrofa, bet ten jauna mama buvo, matyt slėpė neatgautas formas po beforme suknele, o su timpom patogu paskui vaiką tupinėti Tai pabandė suderinti....</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tik prašyčiau nesigirti ir nesipūsti irnesakyk.gif Aš tokių derinių per dieną bent kelis matau.Jaunos moterys leidžiančios laisvalaikį man nekliūna.Bet jau vyresnės , ir storesnės moterys labai rėžia akį.Jos taip vaikšto visur, į polikliniką, į grožio saloną.Net miesto šventėje vieną tokią mačiau.Tik ten dar aukštakulnius buvo prisiderinus.</p>

Vilniuje toks retesnis atvejAS, bet, matyt, pagal regionus ir mada unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 09 09, 08:37)
mano vaikis vakar buvo.
apie ką?

Pagal St Kinga,antrą dalis, alia siaubiakas
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 08, 07:20)
Gal geriau intike chatinti, vis mažiau nuostolių.
Apie vyrus tas pats Sunku prisileisti labai arti.Yra baimė,kad širdį prispjaudys,pasinaudos.

laba. o tai visai draugiu nebeturi?
žiauru. aš mirciau vien nuo intiko tiesiogine prasme.

o vyrai? vien baisūs pasitaike?

Montekrista,
sportuoju Hiit ir su hanteliais. joga lankiau tol, kol išmokau pagrindines asanas, isigijau puikia spalvota asanu knygą - toks ir buvo tikslas: ne "lankyti" jogą visą gyvneimą, o pramokus asanas, daryti jogą namie. dabar asanas esu apmetus, bet su vaikais grisim, kaifas. bet asanos man HIIT (high interval training) neatstoja.
o sveriu kartais ir iki 61. tad tikrai normaliai.

Monteverte,
atmeni tas fainas foto, kur ikelei - mergos gi ten HIIT varo, raumenu tikrai yra, o kudesnes negu tos, kurios tiek pat sveria. atmeni, gi kelei 58kg (nesportuojanti) ir 58 kg (psortuojanti.)
tai vat. nereikia gi, Montekrista, svert 65-70kg, kad tipo "tvirta" būtum.
ypac kai (jeigu jūsu) ugis iki 170cm.

yra joga plius Hit variaciju - bet nuo vieno pratimo stuburą susivariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 rugsėjo 2019 - 07:48
Aš pradėjus sportuot numečiau kelis kg iš pradžių, o dabar...priaugus biggrin.gif 63 kg, kažkaip atrodo daaaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 09, 08:47)
yra joga plius Hit variaciju - bet nuo vieno  pratimo stuburą susivariau.

nuo kurio čia taip?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 08, 08:04)
neturinčios  jokios išliekamosios vertės, nebent autoriui ir leidyklai kišenes papildančios.</p>

kaip mano drauge prischiatrep[sichoterapeute sako: "kiekvienam mūsu reikalinga terapija. žmogus ta turi suvokti. netraumuotu žmoniu nera skirasi tik laipsniai.
jei neini pas terapeutą, nes gi brangu, skaitai self-help. (literatūra.)
kai kuri tokios literatūros - lengva, junk food, kai kuri - super gera.
ne veltui, dabar ji tokia populiari.
taipogi ant "bangos" dabar žmoniu išpažintys, gyvenimai, kaip jie sveiko, gijo, krito, keitesi.
nesjauti toks vienišas, nes i visuomene eini su kaukemis dažnai. ir tai normalu.
o štai, skauitydamas žmogaus išpažinti, matai, kad esi ne vienišas, kad visi tą išgyvena- nerimą, baimes, blokus - visi Visatoje esame vienas kūnas (siela), susiję tampriau nei manome.
taip ugdomes empatija, gailestingumą sau ir kitam.

jei knyga tau suteikia sveikatos, tai labai gerai. nereikia ieskoti gydytoju.
zmoniu lb daug dekoja, kad patys persitvarke gyvenimus.
ten kokiu filsosofiju nereikia skaityti (jeigu jus "nekankina" kokia gyvenimo prasme,) bet meditacija yra tas pats kaip mityba, vanduo ir judejimas. meditacija isvis labai platus dalykas.
tas mindfulness- gi visur apie ji kalba. gyventi cia ir dabar. dekingumas. atsidavimas momentui. paprasti dalykai. o būtini.
sitie plepesiai irgi yra self-help. kaip bendravimo forma.
bet pripazinsiu, aš cia vos ilendu, ir ta energija... gerai, kad kai kurios jusu jai nepasiduodat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 rugsėjo 2019 - 07:56
As vakar buvau su timpom lotuliukas.gif lotuliukas.gif vazinejomes dviraciais.

Labas rytas 4u.gif

Kiek jusbgalit apie ta svori 🤦‍♀️ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 08:56)

Labas rytas  4u.gif

Su dvirka l patogu timpos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 08, 09:21)
O kodel as turiu ta mastyma keisti, jei man gerai kaip yra?

jei gerai, tai ok, bet komentaras nuskambejo (as isgirdau), kad jau sulig "amžiumi" neimanoma draugysciu sukurti....
būk atvira tad.
o gyvenk, žinoma, kur nori.
nes pati rasai: darbe nenoriu širdies atlapoti... tai ir skamba kaip blokai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 08:56)

Labas rytas  4u.gif

aš šeštadienį nusipirkau Adidas tympas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 09:21)
turtingi zmones remia ne UBAGUS, o perspektyvius zmones ar organizacijas.

tai remkit perspektyvius.
mano drauges svajone: remti koki lb gabu vaiką iš vaiku namu pvz. kuris starto neturi gero, bet gabus yra.
aš ir sūnus remiam 2-3 mergaiciu mokslą Indijoje.Ppasirinkimu begales.

Ką dar veikiat?(kol orai puikūs?

db pristate stalo teniso stalu parkuose. kaip faina. wub.gif
mudu su maželiu vaiku lankom stalo tenisą vakarais parke. wub.gif wub.gif

o su dviraciais, Mylimuke, tai mes nuolat.
mūsu transporto priemone. man jo netekt- vieną jau pavoge išlaiptines per 5 min, - tai kaip mašinos kitam.

Važinek tad dažniau, šlaunys stangrios bus. rolleyes.gif

ketinu vaikams elektrinius igyt, ypac vyresneliui.
bet tegu dar sportuoja ir taip. vyresnysis ant BMX vazineja, nesuprantu, kaip jam patogu. tipo, jam šustriau.
kiek matau iš šono, jokio šustrumo. suprasciau, jei ant kalniuku, bet lygia gatve? rolleyes.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 09, 05:15)
Net ir man pasidarė įdomūs tavo parametrai.Labai jau gražiai išsivartinėji.Man regis kitos yra parašę, ir aš rašiau.

Lutuke tikrai normaliai (jokio antsvorio išvis) atrode pernai lapkriti, o dabar jei minus 5, tai - išvis modelis. wub.gif
o kur cia visos raše savo parametrus? Nei Montekrista, nei Šviesa savo neatskleide, o Burbanti tik juokauja vis apie 120.
tik Cambalos parametrus žinau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 06:35)
baisiausia mano matyta apranga, ir antsvoris gerokas, pilvukas atsikišęs taip normaliai, ėjo su bliuske, kur užrašas Sexy baby ir ji dar pablizga biggrin.gif

biggrin.gif betgi Amerikoj, tavo megstamoj šaly, pilna tokiu.... biggrin.gif biggrin.gif
labas rytas ir tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 rugsėjo 2019 - 08:10

laba. o tai visai draugiu nebeturi?
žiauru. aš mirciau vien nuo intiko tiesiogine prasme.

o vyrai? vien baisūs pasitaike?

Žiūriu tau labai baisiai susiskaitė mano postai, jaučiu atrodo kaip vienišos sielos šauksmas tyruose.Ne, taip nėra.Aš viena, vienišė, bet jokiu būdu ne vieniša bobulka 24 valandas mirkstanti nete.

Ypatingai artimų draugių neturiu,su ta vienintele bendraujam per atstumą.Turiu draugių pagal pomėgius.Su jomis forume susipažinau.Internetinė pažintis išaugo į labai malonų bendravimą.

Esu dirbanti, turiu artimuosius, turiu pomėgius.

O kiekvieną prisileisti arti nenoriu.Nereikia,kad kas matytų mano skaudulius.Juo labiau,kad po juos kapstytusi.

kaip mano drauge prischiatrep[sichoterapeute sako: "kiekvienam mūsu reikalinga terapija. žmogus ta turi suvokti. netraumuotu žmoniu nera skirasi tik laipsniai.

Man geriausia psichoterapija sunkus darbas,darbas iki nukritimo.Neskaitau tokių knygų, niekados nemėgau svetimų išpažinčių.Atseit ne man vienai blogai, va, reikia paskaityti  kaip kažkam dar blogiau buvo.

Man Iš Šviesos postai labai brandūs atrodo, todėl ir parūpo jos amžius.Tik tiek, jokio kriminalo.

Atsakyti

yra joga plius Hit variaciju - bet nuo vieno pratimo stuburą susivariau.

Kas per pratimas? 

Atsakyti