Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 08, 22:18)
Man nusišikt kas jums vaidenasi. Kvailės,  negyvenkit mamkomis ir kitu gyvenimais.
Papildyta:

Man nusišikt kas jums vaidenasi. Kvailės,  negyvenkit mamkomis ir kitu gyvenimais.

ko pikta tokia?
pavaryk, motin https://www.youtube....h?v=q0hyYWKXF0Q
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 08, 22:25)

Kodel is karto 'pikta'? Tu gi kitokia.....tipo....turetum jausti zmoniu nuotaikas netgi is ju raštų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 23:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72495551" data-time="1567800968"><div><p>Tu neparasei savo ulgi ir svorio. Tu stira
Tidel ir devi tympas su suknele
</p></div></blockquote><p> gelezine logika ir kaip galiu tai paneigti lotuliukas.gif </p>

Bet gi neparasai nei ugio nei svorio. Nes pati zinai kad esi stora. Pameluotum- 8skart Aimeja parasytu😁
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 23:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72495551" data-time="1567800968"><div><p>Tu neparasei savo ulgi ir svorio. Tu stira
Tidel ir devi tympas su suknele
</p></div></blockquote><p> gelezine logika ir kaip galiu tai paneigti lotuliukas.gif </p>

Bet gi neparasai nei ugio nei svorio. Nes pati zinai kad esi stora. Pameluotum- 8skart Aimeja parasytu😁
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 11:52)
Ji ypatinga, nesubobeejus, jaunatviska. Galiu pav. pasakyt - davai varom rytoj i Prancuzija - ir ji vaziuos.
O dauguma bobu tai sedi kur surugusios ir nepajudinsi, nes nuo visko atbukusios ir t.t.

O kas senai uzsistovejusiai mergai belieka? Ypac jei yra priklausoma, neturi nei savo pajamu, nei zodzio, nei gyvenimo?
Vargse moteris ta tavo MB.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 13:12)
Radau nama,

https://www.skelbiu....6-43438661.html

Bet MB nesupranta mano polekiu...

Kai paklausiau kiek gali skirt namui - tyluma.
Tu manau daug cia meluoji. Ir ta, kad esi transvestitas. Greiciausiai esi numestas ir nk nereikalingas pazintyse senas pensinykas.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 17:42)
Dar reikia netureti smegenu.
Nes tie kurie turi smegenu ir babkiu - lietuvoje nestato, statosi Ispanijoje ar dar kur geriau.
Lietuvoje 6 menesiai TAMSA, SALTIS PURVAS o ir istatymai...

Matau nt nieko neupranti, tik vaidini kad ieskai. Manau grizai i savo mamoss buta Kaune...Ir nezinai kur tupt - ar toliau kaip suo, ar Lt. Todel tai ir inksti.
Atsakyti

realy, cambala, dar vis apie mano ugi ir svori :lol: ne, nesu stora, lai Aimeja bega ir tikrina ir tau atraportuoja  :D 

kaip tu su logika susipykusi, jei as neturiu virsvorio, jei mano KMI per viduri bevik , tai isvkur as tau stora, nebent tau anoreksija ar bulimija ir tau normalus zmones atrodo stori. :unsure:​ 

O kad tau kazkas yra tai gali buti nes tu labai per plona. ir dar rasai, kad labai nedaug valgai ar netaip?

Montekrista rase, kad pvz 168m 45 kg moteris atrodytu baisiai, tai tu su 174 ir 50 manai kaip jai atrodytum? Kaip kitiem atordai, niekas nesako, kad per plona?

Atsakyti

ko pikta tokia?
pavaryk, motin https://www.youtube....h?v=q0hyYWKXF0Q

gera daina, nebuvau maciusi klipo, tik per radija klausausi :)

Atsakyti

Kai paklausiau kiek gali skirt namui - tyluma.
Tu manau daug cia meluoji. Ir ta, kad esi transvestitas. Greiciausiai esi numestas ir nk nereikalingas pazintyse senas pensinykas.

bet kas jusu per idomumas, ir noras vis svetimus pinigus skiaciuot,  ja apie kuno dydzius nesneku, tiek to jau...is kokio isgascio jis tau dabar turi atskleisti savo pajamas, santaupas ir t.t. tu kas jam?

Atsakyti

bet kas jusu per idomumas, ir noras vis svetimus pinigus skiaciuot,  ja apie kuno dydzius nesneku, tiek to jau...is kokio isgascio jis tau dabar turi atskleisti savo pajamas, santaupas ir t.t. tu kas jam?

Net ir man pasidarė įdomūs tavo parametrai.Labai jau gražiai išsivartinėji.Man regis kitos yra parašę, ir aš rašiau.Sprendžiant ir tavo aprangos stiliaus tavo figūra toli iki idealo.

Kas yra labai išrankus, kabinėjasi prie kiekvieno niekieniekio, paprastai nėra labai turtingas.Kas turi babkių  kaip šieno, statosi ten kur nori ir ką nori.Ir nerauda dėl kiekvienos kapeikos.

Labas rytas visiems, jau pirmadienis,nauja darbo savaitė prasideda :4u:

Atsakyti
O aš pasigirsiu, vakar pagaliau pamačiau vieną su sportinėm timpom ir suknele, ot. Stiliaus katastrofa, bet ten jauna mama buvo, matyt slėpė neatgautas formas po beforme suknele, o su timpom patogu paskui vaiką tupinėti Tai pabandė suderinti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 09 rugsėjo 2019 - 06:50

O aš pasigirsiu, vakar pagaliau pamačiau vieną su sportinėm timpom ir suknele, ot. Stiliaus katastrofa, bet ten jauna mama buvo, matyt slėpė neatgautas formas po beforme suknele, o su timpom patogu paskui vaiką tupinėti Tai pabandė suderinti....

Tik prašyčiau nesigirti ir nesipūsti :irnesakyk: Aš tokių derinių per dieną bent kelis matau.Jaunos moterys leidžiančios laisvalaikį man nekliūna.Bet jau vyresnės , ir storesnės moterys labai rėžia akį.Jos taip vaikšto visur, į polikliniką, į grožio saloną.Net miesto šventėje vieną tokią mačiau.Tik ten dar aukštakulnius buvo prisiderinus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 rugsėjo 2019 - 07:27
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 11:51)

MB mane suzavejo tuo, kad zinojau "bent zodis apie anuos galus - ir santykiai baigiasi"

bet tai juk akivaizdi manipuliacija, ha ha.
gi ir vyras moteriai pasakytu: "einam pas tave muzikso pasiklausyti", kad tik "neizeisti nuolatiniu mąstymu apie ana galą".
eufemizmai veikia iki šiol.
jei reiketu sexo, o vyras a la "padoresnis", pasakyciau ka ir MB, tai gauciau ir sexą, ir visa kita.
nieko cia sudetingo.

kažkas cia speliojo apie IŠ-Šviesos amžiu. manau apie 27-29, kaip mano sesuo. ne daugiau.

labas rytas. ax.gif
kokie planai šiai savaitei?
Atsakyti
baisiausia mano matyta apranga, kai moteris gal kokių 47 metų, tokia visa nu paprasta namų šeimininkė, nu max. dirbanti pardavėja kokiam kioske (tai ir šukuosena jos atitinkamai nešiuolaikiška tokia, pasenę cheminiai ir garbanos ir veidas neinteligentiškas toks per labiausiai) ir antsvoris gerokas, pilvukas atsikišęs taip normaliai, ėjo su bliuske, kur užrašas Sexy baby ir ji dar pablizga biggrin.gif Ir ne, ne iš kaukių baliaus ji ėjo, matosi kad kasdieniškai apsirengusi, jos toks stiliukas, į miestą išsiruošusi.
Na gal anglų žmogus nesupranta ar ką, nėra kas pataria smile.gif
beje, užrašai ant rūbų dar tada nebuvo į madą įėję, tai ji visiškai ne į temą buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 09 rugsėjo 2019 - 07:36
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 07, 17:04)
Buvom filme IT, o ilgas  unsure.gif bet geras

mano vaikis vakar buvo.
apie ką?
Atsakyti