Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Jei patiem statytis - tai neeuzteks jau man gyvenimo. O samdyti jau arba nera ka, arba ikainiai vos ne Vokietijojos.
Tai geriau tada Vokietijoje ir statytis, ten vis kazkas vyks, o LT kai baigsis ES parama tai bus kosmaras.

yra ka , kai nori randi, tik pinigu rekia tureti, bet vis tiek gausis pigiau ir geriau, nei pirkti nauja pastatyta. Nu jusu gyvenimui gal ir seno uzteks :) statykis Vokietijoj, nors ten ir pastatyti manau protingesnem kainom, nei LT.

Atsakyti

Vertinau pagal tai kol nesutikau vyro.

ka cia tuom norejai pasakyti?

Atsakyti
Koks nuobodus hobis - savo šiknos plotį istisai matuoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 08, 10:15)
Šiaip lb nemažai skaitau, kažkada buvau užmetusi skaitymus, db vel pradejau.

O tu skaitai normalias knygas ar tik visa sita slamsta? As galvoju kas mano gyvenime turetu vykti ar gal nevykti, kad pradeciu skaityti tokias nesamones. Visu pirma neidomu. Kam man to reiketu? Cia gal zmonems, kurie netur ka veikti (nors tvirtina, kad labai uzimti biggrin.gif ) ar kai saves neatranda gyvenime, stinga graziu santykiu, darnos, blaskosi, neatrasdami saves. Pas mane viskas normalu, stabilu. Seima, darbas, draugai, laisvalaikis. Gal tik diena kartais galetu buti ilgesne. As skaitau labai daug. Nuo ankstyvos jaunystes. Negaliu be skaitymo. Bet tokiu knygu neskaitau.
Atsakyti
Radau nama,

https://www.skelbiu....6-43438661.html

Bet MB nesupranta mano polekiu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 14:12)
Radau nama,

Juk ka tik sakei, jaunatviska, viska supranta, viska mestu, lektu i paryziu...o mat jachtoj gyvent negali biggrin.gif kas ja risa prie zemes? Taves irgi niekas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 14:12)
Radau nama,

Juk ka tik sakei, jaunatviska, viska supranta, viska mestu, lektu i paryziu...o mat jachtoj gyvent negali biggrin.gif kas ja risa prie zemes? Taves irgi niekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 08, 14:25)
kas ja risa prie zemes?

Ji bijo vandens.
Kai buvo maza, jos mamai chigone isbure kad nuskes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 15:57)
Ji bijo vandens.
Kai buvo maza, jos mamai chigone isbure kad nuskes

biggrin.gif o dievai, išsirinkai...
Atsakyti
Tik labai stiprus (mentally) vyras i zmonas gali issirinkti visišką glušę.
Silpnas vyras nepatemptų tokio krūvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2019 - 16:17
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 08, 16:23)
biggrin.gif o dievai, išsirinkai...

Bet ji su malonumu skraido balionais, noretu parasparniu ar sokti su parasiutu, kas man nelabai patinka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 17:24)
Bet ji su malonumu skraido balionais, noretu parasparniu ar sokti su parasiutu, kas man nelabai patinka

Aš nė apie tai. Apie tikėjimą būrėjomis smile.gif tik menko intelekto žmonės tuo tiki.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 11:21)

Dar kazkas tokio... Dauguma namu - salia kapiniu, paskutinio ziureto - kapines uz tvoros.
MB bijo numireliu, as nelabai, bet MB pastebejo, kad kapines auksciau, tai i sulini gal tekes numireliu syvai....

Topinis varijantas,šiias laikais bijoti reikia ne numirusių, o gyvų.
Normalūs žmonės seniai prisijungę prie centralizuoto vandens tiekimo, arba turi gręžinius.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 12:17)

Jei patiem statytis - tai neeuzteks jau man gyvenimo. O samdyti jau arba nera ka, arba ikainiai vos ne Vokietijojos.

Tai kam statytis patiems? Drėbei babkių ir pastatys kokį norėsi, ir dar gražiai paprašys raktus paimti.Tik viena maža smulkmena-reikia nemažai babkių turėti.
Atsakyti